Wkino

Hvordan finne ut hvilke pool algaecide og basseng klaringsinnretning er best for ditt basseng

De fleste pool levere distributører tilbyr en utrolig utvalg av algaecides og clarifiers for svømmebassenget, og hvis du ikke forstår hvordan de fungerer, eller hva de bruker er, kan det være vanskelig å gjøre det riktige valget. Følgende informasjon vil hjelpe deg å skjære gjennom markedsføring sprøytenarkoman, og bestemmer selv hvilket produkt som er best for ditt basseng.

Trinn

Hvordan finne ut hvilke pool algaecide og basseng klaringsinnretning er best for ditt basseng. Legg forebyggende algaecide til svømmebassenget på en ukentlig basis hvis det ofte oppstår problemer med algevekst.
Hvordan finne ut hvilke pool algaecide og basseng klaringsinnretning er best for ditt basseng. Legg forebyggende algaecide til svømmebassenget på en ukentlig basis hvis det ofte oppstår problemer med algevekst.
 1. 1
  Legg forebyggende algaecide til svømmebassenget på en ukentlig basis hvis det ofte oppstår problemer med algevekst. Hvis du aldri har hatt en alge problem i svømmebassenget, er det ikke behov for algaecide.
 2. 2
  Innse at hvis du har alger akkurat nå, kan det hende du må bruke en algaecide. Noen algaecides er forebyggende og andre brukes til å behandle en alge problem. Når algene har vokst i svømmebassenget, bare en behandling algaecide kombinert med sjokkerende vil drepe alger.
 3. 3
  Kjenne til ulike typer basseng algaecide.
  • Kobber-baserte algaecides bruke kobber til å behandle algevekst, og er mest effektiv mot sennep og grønne typer alger. Kobber algaecides vil ikke forårsake skum i et svømmebasseng, som kan være et problem når du bruker "QUAT" algaecides. Selv om de er effektive mot mange former for alger, kan kobber algaecides forårsake flekker på overflaten av et svømmebasseng hvis produktet ikke blir brukt på riktig måte. Kobber algaecides kan ikke brukes i et svømmebasseng med en biguanidet-baserte desinfiserende system (for eksempel Baquacil eller SoftSwim).
  • De "QUAT" og "Polyquat" algaecides er kvaternære ammonium-forbindelser (i stedet for en kobber formel) som behandler og forhindre algevekst på en annen måte. Disse algaecides er tryggere å bruke enn en kobber-basert algaecide fordi de ikke vil farge et svømmebasseng. Hvis du har opplevd noen bassenget flekker forårsaket av metaller i det siste, bør du bruke en quat eller Polyquat algaecide å behandle svømmebassenget. Selv QUATS ikke kan forårsake flekker, kan disse algaecides forårsake skumming hvis den ikke brukes riktig. Polyquat basseng algaecides kan ikke føre til flekker eller skummende, og er vanligvis dyrere enn de andre former for algaecides.

 4. 4
  Bruk en pool klaringsinnretning kjemisk når vannet blir kjedelig eller klart og er ikke klarert av 12-24 timer med filtrering. Hvis alle kjemiske nivåene er riktig balansert, er vann forårsaket av finstøv suspendert i svømmebassenget vann. Støv eller rusk partikler er ofte for små til bassenget filter for å fjerne fra bassengvannet, og kan passere direkte gjennom bassenget filter. En sand filter gir de minst effektive filtrering av bassengvannet, og dette problemet er mer sannsynlig å oppstå når du bruker en sand pool filter. Et basseng Klaringsinnretning kjemisk vil gruppere sammen veldig fine partikler av rusk i større bunter, som kan være lettere fanget ved bassenget filter. De fleste basseng Clarifier kjemikalier kan ikke brukes i et svømmebasseng med en DE (kiselgur) filter.

Tips

 • Hvis bassenget vannet har akkurat blitt regn i løpet av timer med å legge pool kjemikalier, for eksempel sjokk eller pH-justerende kjemikalier, fortsetter å sirkulere bassengvannet i 8-12 timer. Din bassengvannet kan være overskyet mens den tilpasser seg de endringene du har gjort.
 • Vær forsiktig med å legge for mye algaecide som har kobber i det som det kan føre til blå flekker på noen overflater av bassenget.
 • Sørg for å teste svømmebasseng kjemiske nivåer før du legger en Pool Clarifier kjemisk. Skyet bassengvannet er ofte forårsaket av ubalansert pool kjemi.