Wkino

Hvordan velge riktig erstatning liner for over bakken bassenger

Over bakken svømmebassenget liners er en funksjonell del av svømmebassenget, men også legge stil og karakter. Over bakken pool liners er tilgjengelig i et utrolig utvalg av attraktive mønstre og stiler, og ofte setter innredning for hele bassengområdet.

Trinn

Hvordan velge riktig erstatning liner for over bakken bassenger. Bestem hvilken type basseng liner du trenger, en overlapping stil liner, eller en beaded stil liner.
Hvordan velge riktig erstatning liner for over bakken bassenger. Bestem hvilken type basseng liner du trenger, en overlapping stil liner, eller en beaded stil liner.
 1. 1
  Bestem hvilken type basseng liner du trenger, en overlapping stil liner, eller en beaded stil liner. Forskjellen mellom dem er måten duken holdes på plass inne i svømmebassenget.
  • Beaded stil liners har en meget liten fure, eller leppe, på den øvre kanten av duken. Dette lille leppe er klikket inn et spor hele veien rundt innsiden av svømmebassenget på toppen av basseng veggen, for å holde bassenget duken på plass. Hvis ditt basseng krever en beaded basseng duken, vil du kunne se dette sporet ved å se under det øverste skinnen på innsiden av over bakken svømmebassenget. Det finnes ulike perler, så pass på å velge riktig en.
  • Overlapper stil liners er brettet over veggen av svømmebassenget, og holdes på plass under overliggeren av over bakken svømmebassenget. Hvis ditt basseng krever en overlapping stil liner, kan du se en liten mengde av bassenget under overliggeren på utsiden av svømmebassenget.
 2. 2
  Bestem hvilken klasse (tykkelse) av basseng duken du trenger. Tykkelsen indikerer vanligvis hvor holdbare bassengkledningen er, og hvor lenge det kan vare i et svømmebasseng. Jo tykkere bassengduken materialet er, jo mer holdbar (og dyrere) vil det være.
 3. 3
  Velg ditt design. Mens de fleste nye bassenger kommer med en standard blå liner, utskifting liners er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og mønstre.

Tips

 • Bassengkledningen følger med de fleste nye over bakken svømmebassenger er vanlig blå farge, og en 20-gauge tykkelse. Dette er en standard pool liner, og vil gi gode resultater og ser flott ut i mange år.

Advarsler

 • Monterer et nytt basseng duken kan selv være mye mer komplisert enn det kan virke. Hvis de ikke håndteres forsiktig under installering, eller hvis det ikke installeres riktig, kan det hende at vakre nye basseng duken raskt rive eller lekke. Hvis du aldri har sett eller hjulpet til med liner erstatning prosess eller installasjon av et nytt svømmebasseng bør betale en profesjonell for å installere den nye liner denne gangen. Se nøye og stille spørsmål, og du vil være forberedt til neste gang!
 • Utskifting svømmebasseng liners for over bakken bassenger kan finnes i tykkelser opp til 25 gauge. Være klar over at dette bare er et mål på tykkelsen av bassenget veggmaterialet. Gulvet av bassenget kan være tynnere materiale. Grunnen til dette er at når en svømmer er i vannet, de veier nesten ingenting som de fleste av kroppen består av vann. Veggene skal være tykkere fordi solen vil skinne direkte på den delen av duken som ikke er under vann og ha den ut raskere.