Wkino

Hvordan å strekke eller krympe elevene på kommando

Hva er hemmeligheten til å gi noen den "onde øye" eller "soverom øyne"? Det handler i størrelsen på elevene dine, tro det eller ei. Forskere har faktisk studert hvordan måten vi føler om det vi ser påvirker størrelsen på våre elever (Velkommen til en verden av pupillometry). Så om du ønsker å stirre ned en fiende eller gjøre noen forelsket i deg, er dette artikkelen for deg!

Trinn

Hvordan å strekke eller krympe elevene på kommando. Picture noe som gir deg et adrenalinkick.
Hvordan å strekke eller krympe elevene på kommando. Picture noe som gir deg et adrenalinkick.

Utvid dine elever

 1. 1
  Dimme lyset. Elever vokse til å slippe inn mer lys, slik at de vil vokse hvis lysene er dempet. Det er en del av grunnen til at levende lys og dim lysene er så romantisk.
 2. 2
  Prøv spenner magen. Gjøre de i en rekke ulike måter og se om det øker pupillstørrelse. Noen mennesker kan strekke elevene på denne måten, selv om den underliggende mekanismen er uidentifisert. Det kan være koblet til følelsen av "sommerfugler i magen", som du får når du liker noen.
 3. 3
  Picture noe som gir deg et adrenalinkick. Se etter alle størrelser endring i elever i speilet. Noen rapporterer at elevene strekke når de føler adrenalin i deres system ved å tenke på aktiviteter som opphisse dem liker sex. I tillegg til utvidede pupiller, fører adrenalin også hjernen din til å rase, muskler til spent opp, og puste til å gå raskere. Gjennom biofeedback, kan folk lære å "kjøre" sine adrenalinet opp eller ned.
 4. 4
  Fokusere på objekter som er langt borte. Elevene vil få større etter hvert som øynene tilpasse seg en videre visning avstand. En annen måte å nærme seg dette på er å plutselig dimme din visjon så mye du kan. Hvis du gjør dette riktig, vil øynene dine føles veldig avslappet, hvis du begynner å se dobbelt, har du sannsynligvis krysset øynene og må starte på nytt. Med disse teknikkene, vil du ikke være i stand til å observere dine egne øyne, så du må registrere deg selv eller har en venn watch.
 5. 5
  Retusjere fotografier. Hvis du setter opp bilder av deg selv, for eksempel for en online dating profil, redigere dem for å gjøre elevene større. Studier har vist at når menn blir vist to bilder av de samme kvinnene, men ett bilde er redigert for å gjøre elevene større, mennene tror kvinnene i de redigerte bilder "vennligere" og "penere". Hvis du studerer reklame nøye, vil du se at de fleste av modellene bildene har store pupiller.
 6. 6
  Tenk om noen eller noe du elsker eller hater. Kjærlighet og hat er ekstreme følelser. Hvis du tror intenst om noen du elsker mye eller noen du absolutt hater, vil elevene bli større.

Constrict elevene dine

 1. 1
  Øk mengden av lys som når øynene dine. Åpne opp gardinene i huset ditt, eller slå på lysene.
 2. 2
  Slapp av magen. Prøv å holde bekkenet og hoftene som på linje med skuldrene som mulig.
 3. 3
  Fokusere intenst på noe i nærheten av deg.
 4. 4
  Se på narkotiske stoffer som krympe elevene. Legemidler som benzodiazepiner og CNS smertestillende som morfin føre eleven å constrict mer enn normalt.

Tips

 • Noen mennesker kan frivillig utvide sine elever uten opplæring. Disse menneskene er svært sjeldne. Større enn den som er vist i videoen.
 • Krymper og utvide dine elever raskt vil skremme folk flest.

Du kan også prøve å slappe av øynene. det vil være svært uklare og kan verke litt, men det er svært affektive.

 • Sørg for ikke å se på lyset for lenge.
 • Sørg for å hvile etterpå. Anstrenge øynene kan være en dårlig ting, og det kan ødelegge synet ditt.
 • Disse triksene vil i tillegg være effektiv hvis du har naturlig lyse øyne, fordi kontrasten mellom iris og elev vil gjøre størrelsen på elevene mer merkbar. Middels brune øyne gjør eleven skiller seg ut også. På den annen side kan meget mørke øyne bli tiltalende samt fordi de kan gjøre hele iris ser ut som en stor elev.

Advarsler

 • Din elev krymper i sterkt lys for å unngå overstimulating nervene. Ikke strekke elevene på en solrik dag fordi hvis noen tar et bilde av deg eller slår på lysene, kan du skade synet ditt.
 • De fleste av de narkotiske stoffer oppført for krymper og strekke elever er ulovlig og hvis ingenting annet, alle av dem bærer potensielle helsemessige konsekvenser. Du er ikke ment å bruke dem.
 • En romantisk interesse som er mer interessert i å "spille feltet" enn i settling ned for et langvarig forhold er sannsynlig å bli slått av store pupiller. Store pupiller signaliserer ofte et ønske om en sterk følelsesmessig bånd, snarere enn bare en fysisk en.