Wkino

Hvordan du endrer din T shirt

Hvis du har en stash av stygge eller oversized t-skjorter i skapet, så noen mote gjenvinning kan være i orden. Selv de freebie skjorter som du får fra hendelser - de typer som er tre størrelser for stor og heslig - kan berges med litt kreativitet. Denne artikkelen vil gi deg noen ideer for måter å endre en T-skjorte. Du vil finne steg-for-trinn-instruksjoner for å lage enda dine baggiest T-skjorte i samsvar med kroppen din. Så, hvis du føler deg virkelig ambisiøs, kan du finne måter å forvandle din T-skjorte i en helt annen drakt.

Trinn

Hvordan du endrer din T shirt. Markere den lengden du vil at skjorta å være med pinner, kritt eller en penn.
Hvordan du endrer din T shirt. Markere den lengden du vil at skjorta å være med pinner, kritt eller en penn.

Gjenbruke din baggy t-skjorte for en god passform

 1. 1
  Markere den lengden du vil at skjorta å være med pinner, kritt eller en penn. Husk at hvis skjorte er spesielt lang, kan du bruke den som en kjole. Hvis det gjør en spesielt kort kjole, kan du bruke leggings eller skinny jeans under for en uformell, Bohemian stil.
 2. 2
  Markere den lengden du ønsker ermene å være hvis de er for lange som de er. Hvis du endre mye av skjorter, prøve å finne et målebånd og måle hva du skal klippe av hver enkelt.
 3. 3
  Knip og pin sømmene på sidene for å stramme skjorta. Det er lurt å bruke 3 til 5 pins kjører fra armhulen til bunnen. Hvis du går for en tett passform, vil du kanskje bruke sikkerhetsnåler slik at du ikke får stukket som du tar av skjorten. Prøv å klemme like mengder stoff på hver side.
 4. 4
  Knip og pin utsidene av hylsene hvis de er for baggy.
 5. 5
  Fjern skjorte og sy sammen de merkene du har gjort.
  • For lengdejustering, brett stoffet mot siden som vil være mot huden din til å lage en hem. For sømmer, bare sy stoffet sammen, slik at det ikke gjeng opp. Du kan gjøre dette for hånd eller maskin.
  • Hvis du er usikker på om dine tegninger vil resultere i en god passform, bruk en lang maske som vil holde stoffet sammen, men vil være lett å fjerne dersom den konstante ikke passer godt. Ikke gjør noe cutting ennå.
 6. 6
  Slå den konstante høyre-side ut og prøve den på. Markere hvor det er for stramt, løs, lang eller kort. # * Hvis det passer godt, gå over sømmene igjen med en sterkere sting. Dette ville være et godt poeng å bruke en symaskin hvis du har en, men det er ikke nødvendig.
  • Hvis det ikke passer riktig, gjentar du trinnene over, rive ut eventuelle tidligere masker før du syr nye til den konstante passer slik du ønsker.
 7. 7
  Skjær bort overflødig stoff. T-skjorten din skal nå være tilpasset, slank og klumpfri.

Transformere en t-skjorte i en helt annen topp

 1. 1
  Lag en avling topp. Klipp og hem din T-skjorte til den hviler på mellomgulvet ditt. Deretter kuttet spalter i skuldrene for en enda kulere effekt. Hvis du vil, kan du klippe sidesømmene og hold den konstante sammen med sikkerhetsnåler eller bånd.
 2. 2
  Gjør en grime fra en gammel skjorte (ingen sy). Med denne grime design, kutte deg ut din T-skjorte, snu den og træ en hyssing gjennom hem for en samlet bodice og slips. Du kan også hoppe over bodice og slips og klippe strimler av stoff over skuldrene som kan gjøres om til bånd.
 3. 3
  Gjør en T-skjorte en tank top. Denne artikkelen vil lære deg å lage en tank top fra en gammel t-skjorte. Du trenger noen grunnleggende sy utstyr og en symaskin.
 4. 4
  Resirkulere en gammel T skjorte i en sexy bikini. Hvis du har en høy kvalitet på t-skjorte som du ønsker å forvandle, kan du klippe ut og sy T-skjorte for å lage en bikini. Bare husk å gjøre noen bånd veldig sikker - ellers kan du ende opp i en vanskelig situasjon på stranden!
 5. 5
  Slå en overdimensjonert T skjorte i en varm mini kjole. I denne designen, blir kroppen din T-skjorte mini kjole mens krage og ermer forvandle seg til halsbåndet og bodice, henholdsvis.

Endre t-skjorte med farge

 1. 1
  Silketrykk en farge T skjorte. Bruk litt stoff fargestoff eller maling, silketrykk stoff og en skjerm utskrift ramme for å endre en vanlig T-skjorte fra blah til tankevekkende.
 2. 2
  Sjablong en T-skjorte. Lag en sjablong fra en utskrift og et stykke kontakt papir. Deretter, etter å kutte ut sjablongen, male design på forsiden av T-skjorte.
 3. 3
  Tie dye en skjorte. Du kan tie-dye noen naturlig fiber skjorte som bomull, hamp, lin eller rayon. Hvis du velger en 50/50 blanding, vil fargene kommer ut veldig blek.
 4. 4
  Gjør et blekemiddel T skjorte. Bruk flytende blekemiddel, blekemiddel gel eller et blekemiddel penn til å tegne eller spray design på en gammel T-skjorte.

Tips

 • Hvis du er på et budsjett, kan du treffer sparsommelighet butikker, garasje salg og nettauksjoner å få noen vintage skjorter for noen få dollar. Derfra kan du eksperimentere med alle typer T-skjorte kirurgi.

Advarsler

 • Når du starter opp, ikke bruk skjorter som er verdifulle for deg. Øv på skjorter du egentlig ikke bryr deg om før du får dreisen på å modifisere T-skjorter.