Wkino

Hvordan å lage en duct tape mini skjørt

De endeløse mulighetene for å omsette duct tape til andre objekter har også funnet en nisje i å lage klær. Den funky, space-klær tekstur av duct tape egner seg godt til å lage klær som er ideell for fashionably unike antrekk, ideelt for arrangementer som fester og danser. En duct tape mini skjørt er ganske grei å lage, slik det er beskrevet her.

Trinn

Hvordan å lage en duct tape mini skjørt. Gjør duct tape "stoff".
Hvordan å lage en duct tape mini skjørt. Gjør duct tape "stoff".
 1. 1
  Ta målene. Måle hoftene på det bredeste punktet, deretter måle lengden fra midjen ned til der du vil at skjørtet å nå. Legg 2 inches (5 cm) på begge målingene, slik at du har plass til trimming og endringer.
 2. 2
  Gjør duct tape "stoff". Dele hip måling i to, og deretter klippe en stripe duct tape litt lenger enn det målingen. Legg den flatt på den (eller noen andre store flat overflate), klebrige siden opp, og kuttet en annen stripe. Lay at andre stripe klebrig side opp slik at de lange kant overlapper langsiden av det første stykket, bare litt. Deretter legge til flere striper på samme måte før panelet er litt lengre enn skjørt lengde. Dette vil være den fremre delen av skjørtet ditt.
 3. 3
  Linje skjørt. Nå som du har det første panelet bygget, vil du legge mer duct tape på baksiden for å glatte ut innsiden av skjørtet. Skjær et stripe av duct tape samme lengde. Denne gangen, i stedet for å legge den overlappende en av de andre strimler, lå det klebrig-siden ned, slik at den samsvarer med den øvre kant av tape stoff. Sette en ende av det nye stykke tape og ned sakte glatte resten ut på tvers av skjørtet. Ikke bekymre deg hvis endene ikke møtes på hver side. Bare fortsette dette til du har dekket hele arket.
 4. 4
  Gjør bakpanelet. Dette bør være minst flere inches bredere slik at den kan vikle rundt ryggen. Jo mer rikelig baken, den bredere stoffet skal være. Lag dine strimler av duct tape som du gjorde i trinn 2, deretter linje det som du gjorde i trinn tre.
 5. 5
  Trim sidene. Klipp av eventuelle ekstra klissete deler eller overlappende stykker på sidene. Prøv å holde linjen så rett som mulig.
 6. 6
  Sjekk dine målinger. Tape ene siden av to stykker løst sammen og holde det opp til kroppen din. Mål hvor du bør kutte den andre siden og lage et merke med en eller. Husk at du trenger plass til å komme inn og ut.
 7. 7
  Fest de to panelene. Tape begge sider godt sammen, slik at de ikke går i stykker. Skjær små åpninger på hver side av skjørtet, slik at det kan åpne litt og la bena til å bevege seg.
 8. 8
  Gjør en åpning. Gjør en langt kutt som gjør det mulig å slippe ut av den lett på den ene side av toppen av skjørtet. Ved hjelp av en tung nål og tråd, sy minst en knapp på den ene side av åpningen. Lag knapp løkker ut av rør bånd (se bildet som referanse), og feste dem til den annen side av åpningen med et annet lag av tape. Dette vil være nedleggelse for skjørtet ditt.
 9. 9
  Fullfør opp kantene. Brett et lag med tape rundt kantene på skjørtet slik at eventuelle grove kanter blir glattet over. Det er nå klare til bruk.
 10. 10
  Ferdige.

Tips

 • Ta den tiden du trenger. Forsiktige og bevisste arbeidet vil resultere i færre luftbobler mellom strimler av tape.
 • Ikke mist motet hvis ditt første forsøk er en fiasko. Duct tape er et hardt materiale å jobbe med. Starte med et mindre prosjekt, som et armbånd, deretter oppgradere til mini skjørt.
 • Duct tape kommer i alle typer farger og mønstre. Ikke begrens deg til bare å bruke grå.
 • Duct tape kan være veldig irriterende for huden, så det er en god idé å bruke shorts, tights, leggings eller jeans under skjørtet. (Som klebrig som det høres ut, ser en duct tape skjørt stor over lys jeans.)
 • Bind opp løst hår, rydde opp arbeidet ditt område, og grundig fukte hendene før du begynner. Minimere irritasjon av båndet er klissete ved å begrense tilgjengeligheten av stick-stand stedene.
 • Hvis du putter smør på saksen før kutte tape, er det mye enklere.

Advarsler

 • Duct tape er ikke veldig pustende, så det er en dårlig idé å bruke den på en veldig varm dag fordi du vil svette mye.
 • Hvis du på noe tidspunkt i løpet av dette prosjektet, får duct tape fast til huden (spesielt en del med hår på den) det vil komme av veldig smertefullt. Prøv å unngå å berøre den med noe, men hendene.

Ting du trenger

 • En rull med duct tape
 • God
 • Arbeidsplass
 • Minst en knapp
 • Nål