Wkino

Hvordan å oppmuntre ditt barn til å elske å lære

Til syvende og sist ønsker vi våre barn til å lære. En lidenskap for læring er ganske forskjellig fra bare studerer til å tjene en grad eller å behage foreldre eller lærere. De som utvikler fortsette en av læring i tidlig alder prosessen i hele sitt liv og er generelt mer vellykket, interessant og lykkeligere enn de som ikke gjør det.

Trinn

Hvordan å oppmuntre ditt barn til å elske å lære. Snakk med barnet ditt om ting du leser og hører, spesielt de tingene du synes er interessante.
Hvordan å oppmuntre ditt barn til å elske å lære. Snakk med barnet ditt om ting du leser og hører, spesielt de tingene du synes er interessante.
 1. 1
  Snakk med barnet ditt om ting du leser og hører, spesielt de tingene du synes er interessante.
  • Spør barna hvordan de føler om ulike problemstillinger (aktuelle hendelser, relasjoner, verdier). Tillate dem å ha meninger uten å passere dom. Spør barna dine til å hjelpe deg å forstå hvorfor de føler seg som de gjør.
 2. 2
  Forfølge dine egne hobbyer og interesser. Dele disse med barnet ditt, men ikke krever at han eller hun følge dine sysler.
  • Oppmuntre barna til å ha egne interesser. Hvis de viser nysgjerrighet om en hobby, område, sport, eller instrument, oppmuntre og støtte dem på noen måte din økonomi tillater.
 3. 3
  Les bøker. Les på egen hånd, som setter et godt eksempel. Les for barna, for å få dem hekta på bøker. Har masse bøker i huset. Har bokhyller og viser hvordan du verdsetter bøker.
  • Spille spillet bøker.
  • Les lydbøker på CD eller MP3.
 4. 4
  Eksponere barnet til et bredt spekter av erfaringer, inkludert musikk, skuespill, sport, museer, reise, lesing, dans, spill, mat, puslespill, etniske aktiviteter, etc. Man vet aldri hvordan det eksponering kan påvirke fremtidige livsvalg.
 5. 5
  Spille "tenkning spill" med barna. Dette er spill der det er ikke bare ett svar. Scrabble og sjakk er eksempler. Understreke verdien av gjennomtenkte bevegelser snarere enn betydningen av å vinne.
 6. 6
  Husk at du er barnets beste læreren. Skole, pedagogiske spill og tv, og en hylle full av bøker alle kan ikke oppnå det du kan i utdanning av barnet ditt. Det tar ikke mye innsats for å inspirere et barns hjerne i hverdagen - stedet der de trenger det mest. Her er noen enkle ting du kan gjøre for å engasjere barnet ditt: Tell antall hus, svarte biler, sykler, etc. som du passerer mens du kjører, søke etter bokstaver, tall eller farger på menyen i restauranten, når du er kommer til å bruke en tyggegummi-ball maskin, holde ut en håndfull av mynter og forklare forskjellene, og at maskinen vil bare ta kvartalet (så la barnet plukke ut en fjerdedel og sette den inn i maskinen - de dette).
 7. 7
  Gi barnet ditt med ledig tid. Barn trenger masse ledig tid til å oppdage og utforske. Ikke jam pakke tidsplanen med ærend og aktiviteter. Gi barnet tid for fri lek, dag drømmer og streifer rundt i bakgården.
 8. 8
  Starte før, heller enn senere. Fremme uavhengighet i barnet ditt er svært viktig for deres utvikling av hjernen og hvordan de føler om læring. Noen ganger, aktiviteter synes for vanskelig for barnet ditt bare fordi du ikke har oppmuntret dem til å gjøre det ennå. For eksempel ting som peeling sin egen banan, plukke ut hvilke skjorta å bære, og fôring familiens katt, er alle ting som en ung pjokk kan gjøre. La barnet gjøre ting som dette gjør dem føler seg mer kontroll over sin verden, som igjen inspirerer dem mot større og bedre utnytter. Når verden er i dine hender, du ønsker å gjøre noe med det, ikke sant?
 9. 9
  La dem vite at skolen er viktig ved å være støttende på skolen. Delta på skolens funksjoner, frivillig i klasserommet hvis det er mulig, og kommunisere med læreren. Spør læreren hva du kan gjøre for å hjelpe barnet.

Tips

 • Hold det gøy.... ikke stressende.
 • Motivere dem!
 • Forlate interessante bøker og materiell liggende rundt for barnet å utforske.
 • Forklar barnet ditt hvorfor han eller hun er å lære, og hvordan det vil være verdt (f.eks læring gangetabellen)
 • Hvis du demonstrere spenning om læring og er åpne for dine barn forfølge sine egne interesseområder, vil det være vanskelig for dem å motstå muligheter.

Advarsler

 • Prøv å ikke gå over om karakterer. Hvis barnet ditt gjør en lav karakter, ikke skrike og hyle, men i stedet vise dem hva de gjorde galt og hjelpe dem å forstå. For gode karakterer, ikke kjøpe store, dyre ting for å feire (i hvert fall ikke hele tiden). Barnet ditt vil føle seg presset / overtalt til å gjøre godt og vil gruer lave karakterer. Å gi for mange belønninger oppfordrer også dårlige vaner og oppførsel, slik som skryt, og kan føre til komplekser (for eksempel frykt for å mislykkes). Forstår at ikke alle barn får A og B, og at C-er er greit og regnes som god, som C-er gjennomsnittlig.