Wkino

Hvordan lage en online minnesmerke hyllest

Hvis du har mistet en kjær, kan håndtere sorgen være en vanskelig prosess, ikke bare for deg, men for hver person hvis liv ble rørt av din dyrt dro. Opprette en online minnesmerke nettsted for avdød person kan være den mest hensiktsmessige, bred omfattende og varige hyllest du kan gjøre for å hedre livet til den avdøde. En online memorial gjør at mange andre å få tilgang til minnesmerket, uansett hvor de er i verden, og det vil hjelpe deg og den nære krets av familie og venner finne en annen personlig stikkontakt for å håndtere tapet.

Over tid som folk bidra med sine meldinger, bilder og dikt til online memorial, blir dette stedet en fantastisk kilde til høyt minner for alle å reflektere over når som helst i privatlivet til sin egen plass. Opprette en online memorial er en viktig måte å sikre at din kjære blir husket og hedret.

Trinn

Hvordan lage en online minnesmerke hyllest. Velg et egnet sted for å lage online minnesmerke.
Hvordan lage en online minnesmerke hyllest. Velg et egnet sted for å lage online minnesmerke.
 1. 1
  Velg et egnet sted for å lage online minnesmerke. Du har ulike alternativer her, alt fra å starte din egen nettside for å bruke eksisterende minnesmerker. Her er noen forslag:
  • Lage en online memorial med eget domene og holde det oppdatert i løpet av de kommende årene. Sørg for å gjøre minst en del av det interaktive å la sørgende forlate sine egne budskap om kjærlighet og minner.
  • Bruk en tilpasset minnestedet. Det er ganske mange nettsteder som lar deg lage din egen minnestund for noen. Når du velger et slikt nettsted, lese vilkårene nøye og være sikker på at nettstedet tilnærming og fundamentet er støttende av hva du ønsker for minnesmerket. Også, se om det er gratis eller om det er en kostnad involvert - dette kan gjøre en forskjell for ditt valg. Når man vurderer en online minnestedet, sjekk at den har full multimedia, gratis online nekrologer, forum og muligens også artikler og ressurser for å håndtere sorg og Condolence gjestebøker. Igjen, ha interaktiv mulighet for sørgende til å forlate sine minner er et viktig element også.
   • For å finne et slikt nettsted, gjør et søk på nettet etter "Online Memorial Sites" og du vil få mange tilbake, eller be andre mennesker for sine forslag gjennom sosiale nettverk nettsteder som Facebook og.
  • Bruke et bilde, blogg eller Facebook-konto for å holde bilder og kommentarer på ett sted. Dette kan ikke være så fleksibel som andre alternativer, men det kan være nyttig for å lage en rask og funksjonell minnesmerke som kan utvikles til noe mer betydelig senere.
 2. 2
  Monter materialet for den elektroniske minnesmerket. Selv gjenstander, papirer og kjære steder kan fanges gjennom kunsten av fotografering, så ikke begrense deg. Tenk alle de tingene som betydde noe til din kjære, og som er representative for din kjære. Forbered deg på å legge disse elementene til den elektroniske minnesmerket ved å samle dem, finne dem, fotografere dem og gjøre eventuelle nødvendige besøk til steder og mennesker, etc. Følgende trinn deg gjennom noen av de grunnleggende ting som er nyttig å ta med.
  • Føler meg ikke så presset for å få alt inn i minnesmerket straks. Biografien kan inneholde så lite eller så mye informasjon som du vil, så kan du alltid oppdatere eller legge til mer på et senere tidspunkt. Videre, forutsatt at du har gjort på nettstedet interaktiv eller aktivert et anlegg for noen mourner å kunne sende deg filer for området, kan du gjøre byggingen av minnesmerket mer åpen for alle og derfor mer reflekterende av de mange måter den avdøde ble oppfattet av forskjellige personer i den avdødes liv.
 3. 3
  Forbered alle viktige biografiske data for den avdøde. Denne informasjonen bør omfatte slike ting som fødselsdato, dødsdato, fullt navn og steder forbundet med livshendelser. Mål å fullt ut dokumentere livet av dyrt dro uten å bli sugd ned i irrelevante eller trivielle detaljer.
  • Hvis det er detaljer som mangler, ikke vær redd for å spørre besøkende til å hjelpe der de kan.
 4. 4
  Legg et portrett eller et bilde av den avdøde. En velvalgt bilde av den avdøde malinger tusen ord, og tilbyr den mest personlig forbindelse med besøkende til minnestedet. Selv er bedre å velge et utvalg av bilder som dekker ulike livsstadier av den avdøde liv. Forskjellige besøkende vil svare på ulike epoker av bilder, avhengig av når de tilbrakte tid med den avdøde.
  • Gi mulighet for besøkende å laste opp bilder for deling. Hvis du er bekymret for hva som kan lastes opp, har dem utvalgte eller sendt til deg før du tillater dem å vise levende men minst gi midler for alle som kan ha bilder.
  • Hvis du ikke har et digitalt bilde, må du digitalisere en konvensjonell bilde. For å gjøre dette, trenger du tilgang til en skanner for å kopiere et bilde på datamaskinen. Hvis du ikke har en skanner, er det svært sannsynlig at en venn eller et familiemedlem gjør og er villig til å hjelpe deg. Dessuten vil skrive ut de fleste butikker og kontor forsyne butikkene gjerne skanne bilder på en CD for en liten avgift.
   • Alternativt nøye ta et bilde av bildet og laste opp dette bildet. Gode ​​digitale kameraer kan gjøre anstendig reproduksjoner ved hjelp av denne metoden.
 5. 5
  Skriv eller velg hyllest tekst. Denne teksten er essensen av minnesmerket din. Det kan være det begravelse lovtale, et dikt eller dine egne tanker og minner. Det er ditt minne, så ta deg tid til å reflektere, huske og dele hvordan du følte, eller føler, om din kjære. Fortelle en historie som skiller seg ut i tankene dine om den avdøde er alltid en god start.
  • Som med bildene, sørge for at andre har plass til å legge sine historier og kommentarer om deres opplevelser av tid tilbrakt med den avdøde. Jo flere muligheter som du oppgir for andre å komme med innspill, jo mer godt avrundet minnesmerket vil bli.
  • Prøv å legge til at den avdøde elsket eller at summen opp denne personens syn på livet.
  • Be folk om å dele sine første, beste og siste minner fra den avdøde.
  • La det være plass åpen for tillegg av å skrive når som helst av hvem som helst.
  • Pass på å legge essays,, notater mv av verdi at avdøde skrev. Personlig skriving er verdsatt av folk som elsket den avdøde.
 6. 6
  Vurdere å legge multimedia elementer. Multimedia elementer som kan gjøre den besøkendes opplevelsen enda mer interaktiv og forsterke minnene om den avdødes liv. Multimedia elementer inkluderer video, lyd og foto album. Selv om ikke alle mennesker har tilgang til video eller lydklipp av sine kjære, er det blitt mer vanlig å filme eller tape menneskene i våre liv. Hvis du har slike opptak, og du er villig til å dele dem, vil besøkende til minnestedet kunne nyte en annen dimensjon av den avdøde kjære.
  • Det anbefales å holde størrelsen på videoen til et minimum for rask og enkel nedlasting av besøkende. Noen mennesker har problemer med å se videoer, så sørg for å legge til instruksjoner.
  • Igjen, invitere hvem som helst med multimedia elementer for å kontakte deg hvis de vil at de skal bli lagt til online minnesmerke.
  • Gamle familie filmer på celluloid og i andre ikke-digitale skjemaer kan overføres til en digital form ved fotografering spesialister. Slå opp lokale spesialister i Gule Sider.
 7. 7
  Inviter familie og venner til å besøke og dele sine minner eller sympati. Ha klar en liste over e-poster eller andre midler for å varsle folk som du ønsker å sende invitasjoner til. Be dem om å sende invitasjonen videre til andre som de vet kjente avdøde også.
  • Vurdere å lage en tidsbestemt hendelse når du kan ta med en gruppe interesserte familie og venner sammen på nettet for å dele minner i sanntid. Bruk Skype eller en video nettsted eller Facebook, eller for å ordne dette og å kjøre den. Det er litt arbeid å få et tidspunkt som passer for mange, men det er verdt det for følelsen av samhørighet at dette kan skape, særlig for folk som bor langt unna, eller hvis du holder det som en merkedag memorial hendelse.
  • Be om tilbakemeldinger. Dette kan være en viktig kilde til å vite hva du trenger å endre om området for å gjøre det enklere å få tilgang til, lese eller til å forbedre innholdet, etc.

Tips

 • Ikke bli overrasket om folk som er fremmede for deg eller til den avdøde igjen beskjed. Tilbyr kondolanser er en naturlig følelse for mange mennesker etter å ha lest om livet og minner om noen som har forlatt.
 • Hvis du lage din egen hjemmeside, sørg for å gjøre betalinger for å holde domenet åpen. Kanskje du har lyst til å sette opp et fond for dette formålet, og selv be folk om å donere for å opprettholde nettsiden til minne om den avdøde personen.

Advarsler

 • Som med enhver situasjon hvor ulykkelige følelser er involvert, være forberedt på sporadiske ulykkelig eller fornærmende kommentarer til en online minnesmerke. Utvise stor diskresjon ved håndtering av disse som administrator av minnesmerket - hvis det er lufting fra et familiemedlem, kan du ønsker å kontakte dem privat. I de fleste tilfeller vil det være aktuelt å fjerne eventuelle negative og fornærmende kommentarer for å opprettholde ro og respekt av minnesmerket - sørg for at du har makt til å gjøre dette og at du holder et øye med kommentarer.

Ting du trenger

 • Internettilgang
 • Digitalkamera
 • Bilder
 • Gjenstander, papirer og andre minner
 • Multimedia elementer (valgfritt)
 • Nettstedet (egen eller felles)