Wkino

Hvordan å male utsiden av en trekonstruksjon

Her er hvordan å male utsiden av en trekonstruksjon.

Trinn

Hvordan å male utsiden av en trekonstruksjon. Begynn din forberedelse med en strøm vaskemaskin.
Hvordan å male utsiden av en trekonstruksjon. Begynn din forberedelse med en strøm vaskemaskin.
 1. 1
  Begynn din forberedelse med en strøm vaskemaskin. Selv om det kan være effektiv på rengjøring, må dette gjøres veldig nøye og ikke på nært hold, eller det kan skade ytterkledning og kjøre vann inn i treverket og vegger. Den første mening om dette, overstyrt av bidragsyterne, er at du ikke strøm vaske med mindre du har tenkt å la det tørke i minst en måned. Du ønsker ikke å male over våte veden. Ta ditt valg.
 2. 2
  For større strukturer, kan det være å foretrekke å stillas stiger.
 3. 3
  Skrubb alle mold med blekemiddel og vann og vann, og skyll blekemiddel.
 4. 4
  Sett alle negler med spiker sett.
 5. 5
  Skru alt løst ytterkledning, trim og tilbehør.
 6. 6
  Sand all løs maling. Den Makita 5 "tallerkenslipemaskin er ideelt. Bruk aldri papir disk sand papir, som det ikke varer lenge og er vanskelig å kontrollere. Bruk hard kost sliping disker vanligvis 80, 100 eller 120 korning, avhengig. Du kan sand veldig lett med ytre en tomme av styret, og ingen sliping grooves vil vise. Brukt riktig, bør dette vare halvparten, eller det meste av dagen.
 7. 7
  Når du sand løs maling, bruk en malere maske for å unngå å puste fin maling støv. Eldre malingen har bly i den, og det kan gi deg blyforgiftning. En fordel ved skrubbing er at det reduserer støv som du ånde.
 8. 8
  Å forsegle rustne spiker renne rør etc. Bruke Red Mercury. Dette er imidlertid giftig, slitasje maske med filtre spesielt for den kjemiske.
 9. 9
  Break malt-in vinduer og reparasjon vindu glasur ved å fjerne løs og patching. Redwood vinduskarmer må slipes til tre og fiber innglasset med Redwood kompatibel epoxy. Bruk noen blanding av linolje på hussopp og altfor tørr ved. Du kan også bruke glassfiber for å tette altfor skadet hussopp. Primer med oljebasert grunning. Bruk aldri vann base primer utenfor som det ikke vil holde seg på tre.
 10. 10
  Sett maling i en 5 liters bøtte med en valse-skjermen, i kombinasjon med en krok, for å henge den fra stiger og stillaset, og som en hake hvis det skulle skli. Alle verktøy kan utstyres med kleshengere. Rulle på malingen med en lang lur roller for hastighet, best kvalitet, og deretter malt med pensel. En tre og en halv tomme akryl vinkel børsten er lett, enkel å bruke, og kan brukes til nesten alle bruksområder. En børste holderen kan kjøpes som henger på bøtta. Spray maleri er raskere, men vil aldri gjøre jobben for hånd søknad, siden malingen er vanligvis tynnet for pistolen. Vokt dere for entreprenører som bruker de billigste materialene og raskeste måte å spare lønnskostnader. Ofte de tar betalt de høyeste prisene og gjøre den billigste jobben.
 11. 11
  Gjør fylling. Fyll vil holde bedre å male, enn ubehandlet trevirke. Fylle alle spikerhull eller noe opp til ett eller to tommers diameter med 'Dap 33', baseolje vindu glasur. Eneste gang har brukt før noen bestemte seg for å tjene penger på unødvendige erstatninger. La overflaten glasur over for mer enn én dag før maling. Du kan også bruke glassfiber sparkel for store hull. Bruk elastomer, lakkerbar calk, den mest langvarige at du kan få, for de fleste vertikale skjøter, sprekker, noen knute hull. Forsegle vertikal utforming som vinduer og trim. Ikke calk overlappende horisontal shiplap, og bruke en skjærende verktøy for å åpne allerede forseglet, selv om dette er tøff og kan ikke være nødvendig. Teorien er dette tillater pusteevne.
 12. 12
  Du må bruke maling over hele ytre overflaten med utvendig primer før du maler. Hvis du ikke bruker utvendig primer vil "oksidasjon" på den gamle malingen brenne ny maling og mellom 1 og 2 år vil det skrallende av. Hvis du prime med utvendig primer, vil malingen vare over et tiår. Jeg malte to boliger og en duplex i 2000 med en dyr utvendig primer og i 2010 fortsatt jeg ikke har noen peeling.
 13. 13
  Velg maling. Lighter maling reflekterer solen, mørkere maling absorberer det, og har en tendens til å bryte ned raskere. Best å bruke to strøk med bare '100 prosent akryl ', over oljebasert grunning. Utvendig latex vil ikke vare. To strøk vil vare lenger enn én. En god maling jobb skal vare ti til femten år. Vanligvis liker alt, koster den beste malingen mest penger. Bruk big-merke, og ikke kjøpe maling fra kjeden maskinvare og rabatt butikker, siden de pleier å være primært interessert i fortjeneste.

Advarsler

 • Utendørs maleri kan være farlig når høyder er involvert. Tall stiger bør være bundet ned. Stillas er den tryggeste, siden hvis en slips, kan man vanligvis finne noe å gripe inn. Alltid ha en plan i hodet, for hvis det verste skjer. Aldri ta sjanser.
 • Byen krevde meg å male rundt et loft som var plassert i midten av en svært tilbøyelig taket. Jeg bandt et langt tau til et gjerde og kastet den over taket til der jeg ville gå opp. Jeg gikk opp og holdt en hånd på tauet og gjorde alle forberedelser og maling med den ene hånden mens noen andre ga meg materialene.