Wkino

Hvordan å male på plast

Den beste måten å male på plast er med en ny spray maling spesialdesignet for maling på plast. Denne spray maling kan også brukes på objekter du holder utendørs, for eksempel plast stoler og potter. Det er spesielt formulert for å overholde plastflater. Ved å forberede dine plastartikler ordentlig på forhånd, kan du enkelt male gjenstander som er laget av plast.

Trinn

Hvordan å male på plast. Velg en merkevare og en farge av spraymaling for plast.
Hvordan å male på plast. Velg en merkevare og en farge av spraymaling for plast.
 1. 1
  Velg en merkevare og en farge av spraymaling for plast. Les etiketten på kan med maling for å finne ut hvor mye maling å kjøpe for prosjektet.
 2. 2
  Forbered din plast element for maling ved først å være sikker på at det er rent. Bruk varmt vann og såpe for å fjerne smuss, og deretter la elementet tørke helt.
 3. 3
  Sand din plast element med en fin karakter sandpapir. Dette gir produktet en ru overflate, slik at malingen fester seg til plast. Det er mye bedre å bruke maling til en kjedelig overflate enn en som er glatt. Tørk av overflaten av plast med en ren klut etter bruk av sandpapir for å fjerne alle løse partikler.
 4. 4
  Fjernet maskinvare fra elementet før du begynner å male. Dekke eventuelle deler av elementet du ikke ønsker å male med malerens tape og avis.
 5. 5
  Plasser plast element i et godt ventilert område adskilt fra andre elementer som kan bli ødelagt av maling. Spray maleri er utenfor det beste stedet. Beskytte området under plast element. Unngå å male på en vindfull dag.
 6. 6
  Rist kan godt før sprøytemaling. Spray maling med lange og jevne tak. Bruk en frem og tilbake bevegelse når du maler. Hold spray minst 18 inches (45 cm) unna plast element. Rist kan ofte mens du er spray maling.
 7. 7
  Bruke mer enn ett tynt lag med maling. Du kan bruke en primer først, eller bare bruke den samme spraymaling som en primer.
 8. 8
  La malingen tørke mellom hvert strøk.
 9. 9
  Fjern tapen.
 10. 10
  Montere eller sette sammen alle delene du fjernet.

Tips

 • Plast skodder kan males ved hjelp av denne metoden. Pass på at de er fri for smuss og mugg før du begynner. Fjern mugg ved å blande en del blekemiddel til 4 deler vann og påfør med en sprayflaske. Skyll med en hageslange. Sett av tid for skodder å tørke før maling.
 • Det kan være mulig å sprøyte male plast element med plast spraymaling brukes som en primer, og deretter bruke vanlig utvendig akryl latex maling som en top coat. Dette vil gi deg et større utvalg av farger. Plasten spray maling ville tillate den andre maling til å følge overflaten av plast.

Ting du trenger

 • Spraymaling for plast
 • Malerens tape
 • Avis
 • Fint sandpapir
 • Såpe og vann