Wkino

Hvordan å befrukte en hage billig

Gjødsling hagen din er flott å bli bedre jord økologi, plantehelse og viktigst for å produsere bedre grønnsaker, frukt og blomster.

Ikke alle gjødsel trenger å være dyrt og de beste er naturlig produsert, lav giftig og veldig bra for hagen. Denne artikkelen ser på en rekke alternativer for deg å prøve å få bedre liv ut av hagen din.

Trinn

Hvordan å befrukte en hage billig. Till hagen flekk med mekanisk rorkult eller for hånd.
Hvordan å befrukte en hage billig. Till hagen flekk med mekanisk rorkult eller for hånd.
 1. 1
  Till hagen flekk med mekanisk rorkult eller for hånd. Løsne jord vil tillate for enkel tilførsel av kompost og lufte jorda for vekst av røtter og meitemark.
 2. 2
  Bruk kanin avføring. Tilsett ca £ 25 av kanin avføring (ikke kanin MAT) for et område på 1000 sq Kontroller at kanin avføring er ikke frisk, men godt tørket eller komposteres.
 3. 3
  Prøv hestemøkk. Hvis du bor i nærheten av en racerbane / messeområdet eller en hestestall og agistment sentrum, kan du få gratis hestemøkk hvis du er villig til å dra den bort. Dette kan gjøres ved pickup lastebil eller bruker bøtter eller søppelsekker i bagasjerommet på familien din bil. Fersk hestemøkk kan generere mye varme, noe som kan være nyttig for å forbedre din kompost bin hvis det ikke er å bryte ned raskt. Det er lurt å huske mest hestemøkk vil inneholde luke frø så de bør komposteres først for å unngå ugress sprer seg.
 4. 4
  Scatter tre aske. Hvis du brenner veden for varme om vinteren, legger asken i hagen for kalium som finnes i asken. Spredt over hagen området etter at de er kalde og ikke på en vindfull dag. Ikke spre også tett eller de blir som en gunky lim. Du kan også legge til noen aske til kompost haug. Pass på å gjøre det i tynne lag og pass på å ikke bruke aske fra malt eller impregnert trevirke som det vil gjøre asken giftig.
 5. 5
  Kompost gresset. Gress fra gressklipperen din kan komposteres. Velg et sted som er ute av vinden, så vil gresset ikke bli blåst bort eller spredt. Hvis du har en bagging gressklipper, tømme gresset på haugen hver gang du klipper. Lag den friske gresset med tørre blader, knust eggeskall, kaffegrut og noen rå vegetabilske utklipp fra kjøkkenet. Slå denne komposthaug ukentlig for å tillate luft å trenge gjennom. Grønne plenen utklipp kan generere en varme som er viktig å være i stand til å ødelegge luke frø og patogener. Ved tilsetting utklipp i en orm gårdsbruk, til sitt beste la dem sitte i en haug i en uke eller to først å være i stand til å bryte ned og ikke genererer risiko for mye varme.
  • Ofte naboer vil være villig til å bidra til å legge til kompost din. Det kan redde dem fra å måtte hale gode / grønne gresset til dump og du kan smelle dem med en kurv av tomater. Hva du ender opp med er i utgangspunktet kompost, som vil legge tilgjengelig nitrogen i jorda. Kompost vil hjelpe i å gjøre plantene dine vokse seg sterk, støtte meitemark og løsne jorda.
 6. 6
  Start en orm gård. Ormen støpte er en utmerket gjødsel og starteren ormer kan hentes fra jord eller hentes fra et hagesenter. Sørg for å holde gresset kuttet.

Tips

 • Vær forsiktig med å bruke asken: Hvis du bor i Sør-Europa, sjekk jord PH før du legger aske. Ashes er høy i alkalitet, og hvis din jord er ikke syre, vil du ikke være å gjøre din jord noen tjenester ved å legge en masse aske. Husk at de fleste Hage hvordan gjør jeg det er skrevet for de store sentrale og nordlige områder der jordsmonnet er svært sure og betingelser er forskjellig fra ekstreme sørlige regioner.
 • Den kalium i asken er bra for blomstrende planter og frukt, men ikke så bra for gress og grønt løvverk som trenger nitrogen for å gjøre løvverk grønt.