Wkino

Slik holde en hamster

Først, sørg for at hendene er rene, ellers hamster kan forsøke å bite hvis de kan lukte noe på hånden din. Forsiktig legger hånden i buret og strøk ham slik at han skal føle seg trygge. Ikke ta ham ut eller han kan bite som han kan føle seg angrepet.

Din hamster kan prøve å løpe unna hvis det er hans første gang ut av buret. Ikke hold ham tett eller han kan bite

Trinn

Slik holde en hamster. Merk at når du først får en hamster, ikke hold det med en gang.
Slik holde en hamster. Merk at når du først får en hamster, ikke hold det med en gang.
 1. 1
  Merk at når du først får en hamster, ikke hold det med en gang.
 2. 2
  Begynn ved å tilby en godbit til hamsteren din med fingrene. Når det vil ta en godbit fra fingrene, sted mat inn i håndflaten. Hvis din hamster er engstelig, vil det trolig ta tak i mat og løpe vekk. I dette tilfellet plasserer små biter av mat i hånden slik at hamsteren ikke kan bare ta hele greia og kjøre.
 3. 3
  La det lukte hånden din og bli komfortabel. Hvis det viser tegn til å være redd, prøv igjen senere.
 4. 4
  Etter hvert vil hamster ser frem til å få mat fra deg. Problemet med dette er at hvis du ikke har mat med deg, vil din hamster mest sannsynligvis begynne nipping. Sakte gi din hamster mindre og mindre mat, og til slutt gjør din hamster klatre i din hånd først, og deretter gi dem godbiter.
 5. 5
  Så snart din hamster vil klatre frivillig i hendene, begynner moroa! Du kan la dem utforske på et bord, bygge hinderløyper, og la dem kjøre i en ball. Hamstere vil også sette pris på morsomme leker i burene, slik som toalettpapir ruller, tau, og toalettpapir å makulere. Nesten alle hamstere elsker hjul, så sørg for å kjøpe en for hamsteren din (helst en uten store områder der en hamster føtter kan bli fanget.)
 6. 6
  Husk å aldri slutte å sosialisere din hamster. Dessuten holder hamster er en flott mulighet til å sjekke din hamster for klumper, riper og noe utenom det vanlige. Det beste er, vil din hamster elsker oppmerksomhet!
 7. 7
  Ta tak i hamster fra buken området holde hendene i en U form liksom. Opptre som om du plukker opp en rull med toalettpapir-en squirmy roll! Når den er i hånden sette tilgjengelige hånd på toppen av sin hals-toppen av ryggen. IKKE i ansiktet eller øynene eller hvor som helst i nærheten av sin toppen av halsen. Å gjøre dette setter deg i fare for å bli bitt, det gjør vondt som! Når det er avgjort, hjerneslag ryggen med hånden på nakken sin.

Tips

 • Etablere en rutine og følge den! Hvis du mate hamster hver dag på samme tid, vil hamster komme å se frem til fôring tid, likeledes med sosialisering.
 • Sosialisering kan ta lang tid, avhengig av hamster. Ta det sakte, men vær konsekvent!
 • Rengjøre buret hver uke uten å lykkes. Et skittent bur vokser bakterier og kan drepe hamster.
 • Hold treningene korte, men hyggelig.
 • Hvis du føler deg virkelig trygg, så kan du gi hamsteren sin frokost / mat i hånden din så lenge du ikke slippe den mens den spiser.
 • Sørg for at din hamster har friskt vann til enhver tid. Endre det når noen gang nødvendig eller når noen du tror det er skittent.
 • Mate den riktig mengde mat hver dag for å opprettholde sin helse.

Advarsler

 • Ikke vekk din hamster opp til å håndtere det. En hamster trenger søvn, og kan få gretten og stresset hvis våknet. Den beste tiden å samhandle med hamsteren din er i kveld, som hamstere er crepuscular
 • Det er bedre å la hamsteren krype på hånden enn grip den ovenfra. Hvis din hamster stoler på deg, kan du forsiktig scoop det opp.
 • Husk å bruke klær på første forsøk.