Wkino

Hvordan få din hamstere tillit, temme dem og kommunisere med dem

Hamstere fortjener så mye kjærlighet, hengivenhet, omsorg og tid som alle andre kjæledyr. Med litt innsats og tålmodighet, kan du være nærmere dine hamstere og lære hva de prøver å si!

Trinn

Hvordan få din hamstere tillit, temme dem og kommunisere med dem. La din hamster å sitte i buret i noen timer når du først hente den hjem.
Hvordan få din hamstere tillit, temme dem og kommunisere med dem. La din hamster å sitte i buret i noen timer når du først hente den hjem.
 1. 1
  La din hamster å sitte i buret i noen timer når du først hente den hjem. Deretter satte hånden i buret. Hamster kan snuse hånden. Det er god. Hamster er ikke sannsynlig å bite deg, så ikke bekymre deg. Hvis hamster snuser hendene løper deretter bort, det er normalt. Bare fortsette å la det snuse deg mye. La det vet at du ikke vil skade den. Fortsett denne for to eller tre dager.
 2. 2
  Etter det forrige trinnet, legger en godbit i hånden. Vær forsiktig, men kan for hamster bite eller bite fingeren til å gjøre deg droppe maten. Hold gjør dette til din hamster kommer opp og aksepterer det. Når de aksepterer det flere ganger de vil til slutt klatre på å spise den. Sakte og mens de er helt fokusert på maten, løfter dem i luften og legger dem på fanget ditt med en god hold fortsatt på dem og strøk pelsen. Deretter plasserer dem forsiktig i buret. Dette skaper en tillit obligasjon.
 3. 3
  Etter at du og din hamster har mestret dette, plasserer en godbit over hodet og gjøre dem komme og hente det. Hver gang si "stå" og til slutt din hamster vil stå når du sier stativ og det er ingen godbit, husk å gi dem en belønning etterpå. Du kan gjøre dette med andre triks som "labben" bare sette godbit foran dem slik at de har til å komme ut og få det. Du kan gjøre det med "come" eller "stay" og i utgangspunktet noen triks. Dette lærer dem om deg og deg om dem også skape en sterkere tillit mellom deg, så vel som å lære noen nye triks.
 4. 4
  Bruke kroppsspråk som en indikator på din hamster helsetilstand og lykke. Kroppsspråk vil fortelle deg mye om din hamster og hva han eller hun tenker. Følgende trinn vil hjelpe deg å finne ut hva du prøver å vite.
 5. 5
  Sjekk øyne og ører, hvis de er våken eller lete rundt, har din hamster nettopp sett eller hørt noe av interesse. Hvis de er lagt tilbake og halvt lukket, er din hamster sliten og du bør la den sove.
 6. 6
  Sjekk sin kropp. Hvis det står på to bein, urørlig det hører og ser noe og står for å få et bedre utseende! Hvis det er krøllet opp i en ball din hamster er sliten... igjen!
 7. 7
  Endelig sjekke sin oppførsel. Angiveri er vanligvis et dårlig tegn. Det kan være din hamster er sint, irritert, redd eller i smerte. Se etter sykdom eller andre mulige årsaker. Gnager konstant på buret betyr at din hamster trenger noe å tygge på, det er kjedelig eller stresset. Hvis din hamster kjører MYE stopper, ser seg rundt febrilsk, rasende brudgom seg selv og holder gjør det, kan din hamster bli lei, stresset, som ønsker å trene, engstelig eller oppskjørtet. Gi ham / henne noe å gjøre, og sørge for at det ikke er noe å stresse ham eller henne ut! Gjespe og strekke er bra. Det betyr at de er fornøyd eller bare hadde en veldig god sleep.Also du bør alltid sjekke om hamsteren din for å sikre at han / hun er greit. Også, hvis din hamster begynner å vise noen form for irregulær atferd (hoste, nysing, tungpustethet, turer bøyd opp, osv.), kan det være syk. Pass på at hvis din hamster opphoping det betyr at den er redd eller ønsker å være alene.

Advarsler

 • Avhengig av rase, hamstere leve mellom to og fem år (avhengig av helsen sin). Ikke bli skuffet når de passerer bort fordi du vet at din hamster elsket deg.
 • Hold et øye med hamster. Ikke la det gå rundt der det behager uten å se den. De liker små mørke tunneler som tomme toalettpapir rør, men de kan også komme inn flere farlige steder så hold øynene åpne.
 • Husk at hvis din hamster ønsker å gå i dvale, hvis den ønsker å spise, og hvis det ønsker å drikke, la det.
 • Hamstere som ikke får seg temme, som stadig ignorert eller mishandlet, vil bite og vise andre aggressiv atferd, og er ikke moro å ha rundt.
 • Hvis du ikke reagerer på din hamstere kroppsspråk, kan du true sin helse!