Wkino

Slik finner du ut om du vil ha din kanin kastrert

Skulle du ha din kanin sterilisert / kastrert? I et ord, ja! Hvis du ikke er en profesjonell oppdretter avl renrasede kaniner for show og modellering (reklamer, filmer, tv, osv.) så din kanin bør kastreres / kastrert, uavhengig av kjønn. Hvorfor?

Trinn

Slik finner du ut om du vil ha din kanin kastrert. Forstå kanin parring spillet.
Slik finner du ut om du vil ha din kanin kastrert. Forstå kanin parring spillet.
 1. 1
  Forstå kanin parring spillet. En kvinnelig kanin ovulates når hun er montert av en mannlig, umiddelbart og hver gang. Natur designet kaniner å være en "byttedyr" arter. Innendørs kaniner ikke blir spist av rovdyr på en jevnlig basis, men de fortsatt "reprodusere seg som kaniner" likevel. Det er ikke hyggelig å ha en stor flokk med kaniner som bor i ditt hus, innen et år, vil det være hundrevis, om ikke tusenvis, et umulig beløp for å finne gode hjem for hvert år. En eller to kaniner er søte. Hundrevis og hundrevis av kaniner betyr en veldig LUN pest av gresshopper, de spiser alt i sikte. Og så tisse og akterdekk overalt. Og så spise litt mer.
 2. 2
  Forstå at den vanlige grunnen for feste er å få en Tamer, kjæledyr unisex. De vil være lettere å håndtere og mindre ondskapsfull. Aggressiv atferd kan motvirkes ved forsiktig temming og valg av en god rase, imidlertid. En kanin lever på sin egen trenger ikke å være faste, og for en voksen kjæledyr eieren må du vurdere konsekvensene av å fjerne en dyrenes kjønnsorganer for dine egne behov. Hvis du har mer enn én kanin bør du definitivt få det løst, selv om det har vært historien om to kvinnelige ufestede søstre som lever i generelt fred med hverandre.
 3. 3
  Grunn på fordelene ved kastrering til kaninens atferd. Selv om kaninen går aldri noe i nærheten av en annen kanin, må han eller hun fortsatt være fast for å leve et langt og sunt liv:
  • Kvinne: En unfixed kvinnelige kanin får livmorkreft svært raskt. Oddsen blir verre hvert år hun forblir unfixed. Etter den tid hun er 5 år gammel, hennes sjanser for å dø av livmorkreft er 80%.
  • Mann: Mann kaniner lever med andre kaniner vil tisse på alt i sikte for å markere det som deres territorium dersom ikke løst. En unfixed mannlig kanin lever på sin egen er mye mindre sannsynlig å. Mann kaniner føre til baby kaniner og dessverre, mannlige kaniner noen ganger drepe babyen kaniner.
 4. 4
  Potty trene kanin. Alle kaniner, ikke bare løst seg, kan lett bli potte trent til å bruke en søppel boksen. Sørg for å få en dyp boks og sette den på et sted der de føler seg trygge, som en mørk krok.

Tips

 • Kastrere kaninen så tidlig som mulig. Kaniner kan gjengi på en utrolig ung alder, 6 måneder for menn og 4 måneder for kvinner. Kastrering kan og vil gjøre en verden av forskjell i oppførsel.

Advarsler

 • Legg igjen din kanin alene etter at han er kastrert, men bo hos ham for komfort.
 • Pass på at du velger en veterinær som har spesialisert seg på små dyr eller i det minste fungerer med kaniner regelmessig. Dette er veldig viktig.
 • Ikke plukk kaninen opp i et par dager. Vær forsiktig.
 • "Fikse" kaniner koster litt mer enn hunder og katter, men det er delikat arbeid, og verdt hver krone.