Wkino

Hvordan du sender en hund

Følg disse forholdsreglene for å sørge for at hunden transporteres riktig og med kvalifiserte transportører.

Trinn

Hvordan du sender en hund. Lære at når du bruker flyselskaper, bør du sjekke været forskrifter.
Hvordan du sender en hund. Lære at når du bruker flyselskaper, bør du sjekke været forskrifter.
 1. 1
  Lære at når du bruker flyselskaper, bør du sjekke været forskrifter. De blir stadig strengere om ikke frakte dyr i været som er for varmt eller for kaldt. (Deres definisjon, ikke din.)
 2. 2
  Kontroller at hundens papirer er up-to-date. Regelverket er forskjellig for å flytte dyr intrastate vs utdanningen og også for å krysse internasjonale grenser. Noen flyselskap vil trenge en helseattest datert tidligst 10 dager før avreise.
 3. 3
  Sjekk med veterinær hvis du trenger å ta noen forholdsregler før forsendelse tid. Veterinæren vil også sørge for at dyrets rabies skudd er aktuelle. Dette er også et godt tidspunkt å spørre om mulig sedasjon for dyret i løpet av turen sin og om microchip identifikasjon. (MERK:.. Bruk av sedasjon å sende kjæledyret ditt er svært farlig, ettersom det reduserer kjæledyret evne til å regulere kroppstemperaturen Det har vært mange dødsfall forårsaket av eierne som bruker beroligende midler, og det bør kun brukes i ekstreme tilfeller Den europeiske Veterinary Medical Association, Humane Society i Europa, ASPCA, DOT, og FAA foreslår at du IKKE sedate kjæledyret ditt når du flyr. Ytterligere informasjon fra European Veterinary Medical Association kan bli funnet på www.avma.org )
 4. 4
  Hvis du flyr med kommersielle flyselskap, sørg for at du har en tilstrekkelig kennel / bur for dyret ditt. Kjæledyret ditt bør være i stand til å komme opp og snu seg rundt i kabinettet. Det er en god idé å skrive ned kontaktinformasjon på kennel / bur, bare for å være på den sikre siden. Gjør det personlig: Hei, mitt navn er _______ og du kan kontakte meg at_____ i Arizona. Det vil bidra til å få kjæledyret lagt merke til hvis det er en forsinkelse eller uventet layover. Også sette litt mat i en Ziploc pose med instruksjoner og tape den til kennel i nødstilfeller.
 5. 5
  Hvis du flyr med kjæledyret ditt i kabinen med deg på en crateless fly, den dogtravel selskapet gir in-cabin crateless flyreiser for hunder i alle størrelser], sørge for at kjæledyret er vant til å sitte i et sete i et bevegelig kjøretøy over lengre tid, for eksempel bilen din. Du vil også være lurt å venne hunden din til seg en sikkerhetssele før flyturen.
 6. 6
  Sørg for at hunden har et halsbånd med de riktige kodene på det. Bedre ennå bruke en permanent markør og skrive direkte på kragen for bedre visuell. Hvis kjæledyret blir løst er det ikke sannsynlig å la noen nær nok til å se kodene. Eller kodene kan gå seg vill.
 7. 7
  Vær sikker på at sjåføren vet om medisiner hunden din tar, samt hvilken type kosthold, vann og mosjon tidsplan at kjæledyret er vant til. Sørg for å gi ekstra mat og medisiner til sjåføren, i deres tilfelle turen tar lengre tid enn forventet på grunn av vær, trafikk, mekaniske problemer, etc.
 8. 8
  Ikke pakke leker, eller andre tepper, håndklær, osv.. De er ikke tillatt i kassen. Bare 16 gram tørr hundemat, absorberende materiale som makulert papir og hunden din. Flyselskapet handlers gi vann og absorberende materiale vil bli forkastet og erstattet på et tidspunkt i løpet av turen.

Tips

 • Stille flere spørsmål til du føler deg komfortabel med kjæledyr transportør.
 • Finn en kvalifisert og pålitelig pet transporter.
 • Forskning pet transportører til du finner en som passer til dine behov og pris.

Advarsler

 • Alle lasterom er trykksatt, men lufttrykket i lasterommet ikke forblir den samme som den gjør i passasjerrommet. Dette kan være en alvorlig risiko for kjæledyret helse.
 • Det blir ingen mennesker i lasterommet for å hjelpe ditt kjæledyr, hvis kjæledyret har en nødsituasjon. Sørg for at kjæledyret er ved god helse og har en ok fra dyrlegen til å fly i lasten. Hjerte, lunge, nyre, og noen andre vitale organ problemer kan være fatalt for kjæledyret ditt. Hvis du flyr ditt kjæledyr til å motta medisinsk behandling, husk endringen i høyde og lufttrykk kan være svært smertefullt for kjæledyret ditt. Noen bein som har blitt brutt, eller hadde kirurgi, eller til og med husdyr som har hatt en større operasjon bør gis betydelig tid å gjenopprette før flyr dem for å unngå alvorlige smerter. Sedasjon er ikke en veldig god løsning for kjæledyr som flyr og kan være dødelig, spesielt til et dyr som hadde kirurgi.
 • Hvis du har en brachycephalic (kort nosed) kjæledyr som en mops, boxer, chow chow, bull hund av noe slag, etc, må du sjekke med din veterinær før de flyr til sørge for at kjæledyret kommer til å være trygg. Mange flyselskaper vil ikke fly hunder med korte neser i lasterommet på grunn av risiko for deres helse.
 • Før du plukker et kommersielt flyselskap å fly kan det være lurt å gjennomgå Dot Animal hendelsesrapporter på antall dyr tapt, skadet, eller som dør under transport i lasterom. Hvis du ønsker å gjøre noe graving kan du finne disse rapportene på bunnen av hver måned Flytrafikken forbruker rapporten
 • Lengre turer kan kreve mat og vann til hunden din.

Ting du trenger

 • Krage
 • Leash
 • Riktig navnelapper
 • Kennel (med mindre kjæledyr transportør gir ett)
 • Mat, medisiner, leker, teppe, noe annet hunden din kan kreve
 • Vanndispenser
 • Kjæledyret medisinske poster og primær veterinæren er # i tilfelle det er en nødsituasjon. Det gjør ikke vondt å ha denne informasjonen på kjæledyret kennel.