Wkino

Hvordan velge trygge pet food

Det er mye å vurdere når du velger et kjæledyr mat. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vite hva du skal se etter.

Trinn

Hvordan velge trygge pet food. Finne listen over ingredienser på posen.
Hvordan velge trygge pet food. Finne listen over ingredienser på posen.
 1. 1
  Finne listen over ingredienser på posen. Den første 5 til 10 vil spille en betydelig rolle i den ernæringsmessige make-up av en mat, men det er viktig å huske at pet food etiketter gi begrenset informasjon om den ernæringsmessige verdien av mat. Merking regelverket ikke tillater produsenter å beskrive kvaliteten på ingredienser på pakken. Et hederlig pet food produsenten vil være i stand til å forklare deg deres spesifikke metoder for evaluering og kvalitetssikring av ingrediensene som brukes i produktene sine.
 2. 2
  Identifisere kilden / kildene til protein. Fordi hunder og katter trenger kjøtt, er det best å velge en mat der den første ingrediensen er et dyr-baserte protein kilde, for eksempel kylling og kylling måltid, lam, lam måltid, fiskemel, eller egg. Disse bestanddeler inneholder et fullt antall essensielle aminosyrer, i motsetning vegetabilske proteinkilder, slik som soyamel eller maisglutenmel. Biprodukter ikke er en god kilde til protein fordi de er venstre over deler fra produksjon, for eksempel fjær, føtter, hoder, nebb, pels osv.
 3. 3
  Identifiser kilden / kildene til fett. For en blank pels og sunn hud, trenger din pet fett i kosten. Kontroller at fettet er basert kjøtt, siden dette fettet tas ut fra gjengivelsen det bør legges tilbake igjen Fats består av fettsyrer, og det er to viktige typer av fettsyrer for hunder og katter-omega-6 og omega-3 fettsyrer. Omega-6 fettsyrer, som finnes i kylling fett og mais, er avgjørende for vedlikehold av hud og pels og riktig membran struktur. Er omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje, alle andre kilder til Omega-3 er vanskelig for katter og hunder å fordøye. Omega-3 fettsyrer har vist seg å være viktig i blodlevring og redusere inflammasjon, blant annet.
 4. 4
  Identifisere kilden / kildene til karbohydrater. Katter og hunder trenger veldig lite karbohydrater i kosten fordi de er rovdyr. Ideelt sett bør det ikke være noen korn i maten deres. Kornene som er kjent for å forårsake nyreskade fra sine dårlig protein er mais, hvete og soya. Frukt og grønnsaker er gode carb kilder for kjæledyr så lenge det ikke er for mange av dem.
 5. 5
  Identifisere en kilde til fiber. Forskning har vist at moderat fermenterbar fiber, slik som betemasse, øker intestinal helse. Den fermenterbare del av fiberen er brutt ned ved tarmbakterier å gi kortkjedede fettsyrer, en energikilde for tarmceller. Den ikke-gjæringsdyktig komponenten gir bulk for normal avføring. Ved hjelp av svært gjæringsdyktig fibre kan forårsake problemer, for eksempel overflødig gass, mens bruk av ikke-gjæringsdyktig fibre, som peanut skrog, fremmer overflødig krakk volum fordi de er av liten eller ingen næringsverdi.
 6. 6
  Se på konserveringsmidler. Kobber sulfat og Ethoxyquin er giftig og meget dårlig for kjæledyr. Disse ingrediensene bør unngås. Salt bør heller ikke være på listen.
 7. 7
  Se på den garantert analyse. Hvis kjæledyret ditt er på chunky side bør du velge en mat med høyere proteininnhold enn konkurrentene. Hvis kjæledyret ditt er skinny få en mat med gjennomsnittlig protein.
 8. 8
  Se etter ordene biprodukt, mais, hvete og soya. Hvis maten har noen av disse ingrediensene ikke kjøpe den. Alle disse bestanddeler er billige og har liten eller ingen næringsverdi til kjæledyr. Biprodukter er igjen fra slakting / foredling av mat, og mais, hvete og soya er ikke fordøyelig av kjæledyr og forårsake nyreproblemer nedover veien.

Tips

 • Du kan ikke fortsette å stole på premium merker som alltid har vært troverdige, som Iams og Eukanuba, osv. Disse matvarer har mais, hvete og soya. De bruker også biprodukter. Disse matvarer er veldig billig og er ikke sunt for ditt kjæledyr.
 • Hvis du ønsker å lære mer kan du gå insidepetfood.blogspot.com