Wkino

Slik flytter med kjæledyr

Flytting kan være en av de mest stressende ting en person kan gjøre. Denne hendelsen kan være like traumatisk for ditt kjæledyr. Lage planer for en pet-vennlig trekk vil holde deg sunn og ditt kjæledyr så behagelig som mulig.

Trinn

Slik flytter med kjæledyr. Ring veterinæren og planlegge en avtale så snart du kan.
Slik flytter med kjæledyr. Ring veterinæren og planlegge en avtale så snart du kan.

Forberedelse til flyttingen

 1. 1
  Gjør et bevegelig tidsplan. Lag en plan og hold deg til den. Når du har en plan, kan du ta vare på kjæledyrene dine på best mulig måte i løpet av denne stressende tid.
 2. 2
  Ring veterinæren og planlegge en avtale så snart du kan. Ikke vent til siste minutt!
  • Fortell dyrlegen du er i bevegelse. Spør dyrlegen om de vet om en veterinær i ditt nye hjemby de kan foreslå. Hvis kjæledyret ditt har en tilstand som kan forverres etter at du flytter, bør du rådføre deg med veterinær om riktig behandling til du finner en ny veterinær.
  • Hvis ditt kjæledyr forfaller eller nesten grunn for skudd, er nå en god tid å få dem. Det kan ta en stund å finne en ny veterinær og du må kanskje ha oppdatert skuddregistreringer for boarding, reiser, etc.
  • Få et beroligende middel for kjæledyret ditt. Hvis du er ute og reiser lange avstander, flyr, utsette ditt kjæledyr til et transportmiddel de aldri har opplevd før, eller reiser med barn, bør du spørre veterinæren for en beroligende - med mindre kjæledyr er på reise i lasterommet på en fly, i hvilket tilfelle beroligende midler bør unngås. De fleste av disse er ganske mild, og vil egentlig ikke banke kjæledyret ut, men vil sikkert ta kanten av. Dette er også nyttig hvis du har et kjæledyr som du vet ikke reiser godt, er bur aggressiv eller kunne bite movers. Hvis du trenger noe mer sederende, bør du diskutere dette med veterinæren din. Sørg for at du forstår hvordan du kan gi riktige doser.
  • Få kopier av veterinær poster og vaksinasjon sertifikater. Rabies tag ikke vil tjene som bevis for vaksinasjon. Du må kanskje vise dokumentasjonen. Sørg for at ditt kjæledyr får kennelhoste vaksinen eller andre vaksiner som vil være nødvendig for å reise eller ombordstigning. Selv om du vanligvis ikke gå ombord kjæledyret ditt, bør du vurdere disse vaksiner i tilfelle noe skjer på veien eller i løpet av farten (for eksempel en ulykke, snøstorm eller familie krise). Vær konkret og be dyrlegen om det er noe annet som trengs som kan bli bedt om. Spør hva du må gjøre for å få disse vaksinene anerkjent i den nye staten, eller om de vil bære over. Sjansene er hvis du trenger en vaksine og ikke har det, vil du være i fryktelig situasjon når du finner ut at du burde ha fått det. Betale ekstra 5€ -10€, og du slipper å løpe tilbake til veterinæren for en ekstra vaksine.
  • Hvis kjæledyret ditt er på reise med fly, vil du sannsynligvis trenger en helseattest fra veterinær, og det kan være et tidskrav (for eksempel kan helseattest må være datert innen 30 dager etter reisedato).
  • Få kjæledyret resepter etterfylt og få en resept skrevet slik at du kan ta den med deg og presentere den til din nye apotek. Plukk opp noen reseptbelagte hundefôr. Hvis kjæledyret ditt har spesielle matbehov må du plukke den opp før du reiser. Du ønsker ikke å gå tapt i en merkelig byen prøver å finne en åpen dyrebutikk.
 3. 3
  Kontroller at de nye rommene er dyrevennlige. Dette burde vært gjort før du har gjort beslutningen om å flytte, men det skader aldri å dobbeltsjekke. Kontroller at bygård, hvis du har en, er dyrevennlige. Mens huset jakt, se etter et hus med en bakgård hvis du har en hund, eller en nærliggende park.
 4. 4
  Gjør flyselskapet reservasjoner direkte med flyselskapet hvis du flyr til den nye destinasjonen med kjæledyret ditt. Katter og små hunder kan ofte fly i en liten operatør med deg i kabinen. Større dyr og store operatører kan kreve transport i bagasjerommet. Sistnevnte er trolig den mest stressende og farlig transportmiddel for ditt kjæledyr - se Advarsler nedenfor, og sjekk ut Hvordan minimere risiko for et kjæledyr i lasterommet på et fly.
  • Bekrefte at de godtar kjæledyr. Husk flyselskaper har svært spesifikke regler for kjæledyr som transporteres i bagasjerommet. De vil ikke tillate et kjæledyr å fly i temperaturer i avgang, layover eller destinasjon byene hvis temperaturen er for varmt eller for kaldt. Det kan være en hyggelig 75 grader F i Atlanta, men det kan være 40 grader F i Chicago. Avgjørelsen kan ikke skje før dagen flyreisen.
  • Reise på samme fly som kjæledyr hvis kjæledyret kommer til å være i bagasjerommet. Spør flyselskapet hvis du kan se ditt kjæledyr blir lastet og losset inn i lasterommet. Når du går om bord i flyet, varsle kapteinen og minst en flyvertinne at kjæledyret er på reise i lasterommet. Hvis kapteinen vet at kjæledyr er om bord, kan han eller hun ta spesielle forholdsregler.
  • Finn ut hva ekstra kostnad er involvert.
  • Spør hvis du må fakse veterinæren postene på forhånd (alltid beholde en kopi med deg).
  • Spør hvilke konkrete maksimale carrier målinger er tillatt. Kjæledyret ditt bør være i stand til å snu seg rundt fritt og ikke bli trangt. Mat og vann bør være tilgjengelig for last transportert dyr. Du kan være i stand til å kjøpe en billigere operatør online så shoppe rundt hvis du har tid. Også prøve å låne en fra en venn eller kjøpe en fra en venn. Sjansene er disse ikke blir brukt ofte, og du kan være i stand til å få en billigere en hvis du bare spør rundt.
  • Planlegger å ankomme flyselskapet ekstra tidlig. Sett av tid for potte pauser før du går inn og gi kjæledyret den beroligende.
 5. 5
  Planlegg boarding for flytting dag. Å ha bokser spredt, understreket møbler i uorden og familien også understreker dine kjæledyr. Med folk som går inn og ut, kan ditt kjæledyr unnslippe. Selv de mest veloppdragen kjæledyr kan flykte på grunn av stress. Det er lett for et kjæledyr å komme seg ut ubemerket med all forvirring. Hvis kjæledyret er veldig stresset de kan motstå kommer til samtalen. Vurdere å ta ditt kjæledyr til kennelen to dager før og planlegge plukke opp på avreisedagen etter lastebilene er lastet og rett før du forlater. Siden de fleste flytter i helgene, og det er da de fleste ombord sine kjæledyr, bør du planlegge din boarding så snart du kjenner flytte dagen. Ikke vent til siste minutt fordi du kan være ute av lykken!
  • Hvis du ikke ombord kjæledyret ditt, bør du sørge for en lukket av rom som ikke vil ha inn og ut foten trafikk. Advare movers, familie og barn å bo ut av rommet og ikke å åpne døren. Sikre ditt kjæledyr til enhver tid når dører, loft og vinduer er åpne for flytting.
 6. 6
  Planlegg dine hunder å være preparerte uken du reiser. De vil lukte rent, vil deres negler bli trimmet så ikke å ødelegge bilens interiør, og du vil ikke være å ta en skitten hund inn i et nytt hjem. Vurdere å ha langt hår hunder barbert eller tungt trimmet. Du kan også være lurt å gi kattene en god børsting, siden de kan kaste mer når de er stresset.
  • La hundefrisør vet du er i bevegelse. De kan ha forslag om brudgommen som vil gjøre reiser med hunden din lettere slik som barbering en spesielt hårete og kaste utsatt hund. Du kan også be de ekstra børsting for å fjerne så mye Shedding som mulig, klippe neglene og ta andre tiltak for å hjelpe med lukt.
  • Pass på at du ber de preparerte tidlig nok i dag for å være helt tørt og godt børstet av den planlagte plukke opp tid. (Du trenger ikke vil at bilen skal lukte som en våt hund.)
  • Hvis du er følsom for dufter, sørg for at du er enig om dufter / cologne spray brukes. Noen sjampo også hjelpe med Shedding og kløe. Spør hundefrisør. Du ønsker ikke hunden kløe på hele turen. Ikke bare er det mye støy, men det er også hardt på kjæledyret siden hunden ikke kan ha nok plass til å klø.
  • Gjør din grooming avtale tidlig og ikke vente til den siste uken. Du gjør spesielle forespørsler, og du bør gi dem rikelig med varsel om hva du vil ha gjort, slik at de kan planlegge riktig mengde tid og personell som trengs.
 7. 7
  Forskning din rute hvis du kjører. Hvis du skal bo hvor som helst over natten, sørg for at du vet hvilke hoteller er dyrevennlig. Noen hoteller er dyrevennlig, men grensen kjæledyr til enkelte rom. Gjør din bestilling tidlig å sikre at du kan ta med kjæledyret ditt, og få en av disse rommene. Det viktigste er å snakke med noen direkte på hotellet. Noter navn og avdeling. Få et direkte telefonnummer hvis du kan. Ikke gjør antagelser basert på det du leser på nettet! Hoteller ofte endre sin politikk og kan ha sluttet å ta kjæledyr. De spesielle forespørsler du gjør i en online bestilling er noen ganger ikke lese. Du ønsker ikke å prøve å sjekke inn og bli avvist. Fremmed by, kan ingen hotellreservasjoner være en stor hodepine. Planlegge fremover.
  • Alltid sette do ikke forstyrr tegn (noen hoteller tilbyr pet tegn) på et hotellrom dør hvis kjæledyr er inne. Housekeeping kunne tilfeldigvis la dem slippe unna. Dine kjæledyr kan også skremme folk som er redd for hunder. Du bør prøve å holde dem i kasse. Ikke la dem være i fred hvis de bjeffe som det kan forstyrre naboene.
  • Husk å tipse hotellets personale hvis de er spesielt nyttig med omsorg for kjæledyret ditt. Selv tilbyr en ekstra spiss på forhånd hvis du bor flere dager. Dette kan bidra til å sikre ditt kjæledyr får litt ekstra oppmerksomhet i pet vennligere hoteller. Dette inkluderer rengjøring hvis de har å omgå kjæledyr. Du må kanskje koordinere en tid med rengjøring å fjerne dyr fra rommet slik at det kan rengjøres daglig.
  • Gjør alt du kan for å forhindre at dyret fra å ha ulykker på gulvet eller være ødeleggende på hotellet. Hotellet kan være dyrevennlig, men sjansene er den fine print sier at du er ansvarlig for skader forårsaket. Du ønsker ikke hotellet for å belaste deg for 2990€ i nytt teppe.
 8. 8
  Lag en liste over ting du trenger for veien og sørge for at de ikke pakket for å dra på lastebilen. Hvis du mangler noe på listen din, plukke den opp nå og ikke vente til flytte dagen. I stedet for å kaste bort fillete sengetøy og puter, kan du lagre ett eller to for kjæledyr carrier. Se "Du trenger" lister nedenfor.
  • Vil ditt kjæledyr carrier passe i bilen? Du må kanskje måle og få en ny.
  • Sett en liten koffert eller bag til side for de som reiser kjæledyr.
 9. 9
  Skjem bort ditt kjæledyr i løpet av denne stressende tid. La dem sove i sengen, ta dem på tur, ta deg tid til å leke og mate dem deres favoritt mat eller godbiter. Det vil forbedre deres ånder for den faktiske farten dagen. Dyr er ofte det siste på folks sinn under en stressende trekk. Kjæledyrene begynner å føle seg elsket og neglisjert som kan føre til mer stress og dårlig oppførsel.
  • Det er ikke uvanlig for dyr å nekte mat og vann mens du er borte fra hjemmet eller i en stressende situasjon. Hold et øye med inntaket sitt. Tilby dem spesielle godbiter og deres favoritt mat for å oppmuntre dem til å spise. Prøv å ta deg tid til noen få timer under flytting og reise å gå din pet, satt ut mat og vann, og prøve å få dem til å drikke. Hvis deres appetitt ikke blir bedre, bør du kontakte en veterinær. Noen beroligende medisiner kan føre til kjæledyrene til å bli tørst, og hvis ikke adressert de blir dehydrerte. Sørg for at de har tilgang til rikelig med vann.
  • Hold en logg over når og hvor mye beroligende du gir. Det vil hindre deg fra dobbel dosering bør du glemme i alt kaoset med å flytte.

På bevegelige dag

 1. 1
  Prøv å holde til normal timeplan så mye som mulig. Rutiner er veldig viktig, spesielt når så mye annet rundt dem er i endring. Fôr og / eller gå kjæledyret ditt samtidig som du vanligvis ville gjort.
 2. 2
  Gå inn i nye boliger først før du ta med kjæledyret på. Hvis du ikke har noe sted å forlate kjæledyret eller reiser alene, holde kjæledyret i bånd eller i en transportør i begynnelsen. Inspisere ditt nye hjem for noe som kan være skadelig, for eksempel våt maling, sagflis, knust glass eller bare ledninger.
 3. 3
  Når du er sikker på at det er trygt, slipper kjæledyret ditt fra transportør eller bånd. Pass på at alle dører og vinduer er lukket for tiden. Tillate ditt kjæledyr til å venne seg til de nye boligene.
 4. 4
  Legg ut kjente elementer, for eksempel en kjent seng og leker.
 5. 5
  Ta deg tid til å leke med kjæledyret ditt. Gi dem tid til å knytte sitt nye hjem som et positivt sted.
 6. 6
  Sørg for at du oppdaterer sine ID-koder. Hvis kjæledyret ditt er mikrochippet, sørg for at informasjonen er endret i tillegg. Siden du er på et nytt sted, vil det være lettere for kjæledyret å gå seg vill som de er i et nytt miljø.
 7. 7
  Går over din nye verftet svært nøye og sørge for at det er hund eller katt bevis, er det ingen skadelige elementer eller kjemikalier, portene tett, er gjerdet sikker og ditt kjæledyr kan ikke flykte. Kjæledyret ditt kan forveksles med de nye omgivelsene. Ha tålmodighet og forstår at dette er en forvirrende tid.
 8. 8
  For utendørs katter, holder dem inne for et par netter før de får akklimatisert. Gradvis tillate dem å tilbringe mer tid ute.
 9. 9
  Nyt ditt nye hjem med kjæledyret ditt!

Tips

 • Ta deg tid til å vurdere om flytting kjæledyret ditt er i beste interesse for kjæledyr eller hvis du skulle finne det et nytt hjem i den gamle byen. Sørg for at kjæledyret ditt vil være fysisk i stand til å tåle et trekk. En spesielt gammel hund med leddgikt kan ikke tolerere en flytter til et kaldere klima. Reiser med fisk kan også være katastrofale.
 • Hvis du gjør en bestilling på nettet må du snakke med hotellet eller flyselskapet før du betaler for billetten din. Noen endring pet politikk, og hvis du bestiller gjennom noen online nettsteder vil de vanligvis belaste kortet ditt umiddelbart. De ofte oppdaterer hjemmesidene siste når det kommer til dyr.
 • Hvis du har et høyt energi hund må du ha en forlengelse bånd og leker for flyttingen dag. Du kan stoppe for noen fangst og spille på rasteplasser og aldri trenger å fjerne dem fra bånd.
 • Sette håndklær eller ark på setene hvis du reiser med en operatør. I tilfelle av en potte ulykke kan det bli søl siden transportøren kan sitte på en merkelig vinkel på et bilsete. Sette håndklær eller ark på setene kan også hjelpe med pels siden dyr har en tendens til å kaste mye når de er stresset.
 • Pad bunnen indre av kjæledyr carrier med en foldet gamle håndklær eller ark. Hvis det er en potte ulykke du kan kaste eller vaske sengetøy.
 • Hvis dyr er for mange eller for aggressiv til å være i bur sammen du bør planlegge for flere operatører.
 • Spør en venn til å reise med deg hvis du reiser alene med kjæledyr. Det er altfor lett å bli distrahert med sin aktivitet i baksetet, og det er vanskelig å gå flere kjæledyr når du reiser solo.
 • Noen dyr forsikringsselskaper har spesifikke leverandører. Hvis du har forsikring bør du se hva du trenger å overføre til den nye byen.
 • Et godt tips for å stoppe en katt avvik fra din nye bolig er å sette smør på sine poter, vil det bruke aldre slikker den av og vil da bli vant til sine omgivelser.

Advarsler

 • Dyr som transporteres i lasterommet kan oppleve skader, akutt stress, og ekstreme temperaturer. Den lasterommet er designet for å transportere last, så miljøet er ikke kontrollert i veien hytta er. Bæreren er ikke sannsynlig å være fastspent ned i tilfelle av bevegelser i vannet. Ved vurdering av risiko for kjæledyret ditt, kan det være lurt å vurdere alle andre alternativer før du går denne ruten. Selv de beste flyselskapene har en betydelig dødelighet for dyr.
 • Slik at ditt kjæledyr til å gå fritt i en bil kan være farlig for kjæledyr hvis du er i en ulykke. Det kan også være en forstyrre sjåføren. Holde kjæledyret i transportøren eller festes til bilens ridning sete (tilgjengelig på linje og laget for hunder). Prøv å koble pet carrier til setet med setebeltet. Det vil hindre den i å skli rundt.
 • Aldri forlate kjæledyret uten tilsyn i et kjøretøy som temperaturer kan bli veldig varmt eller utrygt kaldt for ditt kjæledyr.
 • Aldri transportere kjæledyr i lasterommet på et bevegelig lastebil. Elementer kan skifte og falle på transportøren. Temperaturen er uregulert og det er svært usikkert, veldig høyt og også grusom.
 • De fleste hjem går gjennom en kaotisk tid mens forbereder å flytte. Pass på at du ikke drar ut giftige elementer eller små gjenstander som kan svelges. Vær forsiktig hvis hunden din har en tendens til å tygge. Nå er kanskje ikke et godt tidspunkt å la skoene spredt over gulvet.
 • Ikke la hunden henge hodet ut av vinduet. Det er gøy å se, men svært farlig for hunden din. Det tvinger luft og bakterier i bihulene og hunden din kan hoppe fra kjøretøy eller bli skadet i en ulykke. Husk: pets ofte gjør merkelige ting i flytting på grunn av stress!
 • De fleste land og enda noen stater (Hawaii) krever lange karantene prosedyrer for å sikre at bare sykdomsfrie dyr inn sin jurisdiksjon. Pass på å lese nøye gjennom omsorgen som gis til kjæledyr i slike situasjoner og hvordan sykdommen håndteres. Be om informasjon om hvor mye vekttap er vanlig ved langvarig karantene (sannsynlig minst 10 til 25%). Veldig nøye gjennom alle alternativene som er ideelle for både deg og ditt kjæledyr, inkludert veksler slik som å finne en kjærlig lokal familie som er ivrige etter å adoptere din venn.
 • Når du ankommer flyplassen, vil du bli bedt om å fjerne dyret fra transportør slik at de kan x-ray transportøren. Selv om katten din er bedøvet, kan de meget vel frik ut, siden du må gå gjennom metalldetektor med katten din i armene dine. Vær forberedt - tre minutter er lang tid hvis katten din knipser ut.

Ting du trenger

Hunder

 • metall kasse (forskjellig fra carrier) av riktig størrelse. Sørg for at den er stor nok for hunden din å snu komfortabelt. Dette er for bil reise bare
 • Hvis på flyet, få et flyselskap godkjent bærer av riktig størrelse.
 • 3 piece hundebur cover, madrass og støtfanger pad set (gjør kasse mer behagelig og avslappende. (Du kan dekke madrass og støtfanger pads med plast i tilfelle barfing eller ulykker, men sørg for at du spraye plast med bitter eple slik at hunden ikke tygger og kveles på den.) Igjen, dette er for kasser bare. * Sørg for at du får riktig størrelse.
 • hunden godbiter (sørg for at de er små, men yummy. Ikke attack på turen fordi noen ganger hundene får bilsyk.)
 • Dog Food i oppmålte beholdere
 • kasse drikkekopp
 • flasker, romtemperert vann for å fylle opp kassen waterer
 • en favoritt leketøy
 • Doggie tisse pads for hotellet i tilfelle ulykker (før du flytter sørge for at hunden er trent for disse)
 • tygge leker eller andre leker
 • kopi av veterinær poster
 • medisiner
 • leiekontrakten og krage (eller sele hvis hunden er utsatt for slipping ut av kragen) for å hindre en flukt på en rasteplass eller hotellets parkeringsplass
 • nye ID-kodene med din nye adresse, sette på hunden din når du forlater, hvis de komme unna på en rasteplass, kan du nås på ditt nye hjem
 • Bamboo mate og kaste hundemat bolle med påfyll
 • Papirhåndklær og desinfiserende våtservietter i tilfelle ulykker i kassen.

Katter

 • bånd eller krage (eller sele siden katter kan lett trekke seg ut av halsbåndet)
 • kopi av veterinær poster
 • Bamboo mate og kaste kattemat bolle med påfyll
 • beroligende midler eller noen foreskrevet medisiner
 • ziplock bag eller liten beholder med mat
 • romtemperatur flaskevann
 • noen favoritt behandler siden de kan få særlig ustadig om å spise
 • en favoritt leketøy
 • pus kull i en ziplock pose med engangs pappeske topper
 • carrier passende for reise