Wkino

Hvordan øke hastigheten på tidlig fødsel

Selv om noen medier kilder skildre arbeidskraft som en plutselig hendelse, mange gravide kvinner arbeidskraft i flere uker, noen ganger ikke engang anerkjenner de er i tidlig fødsel. Den siste måneden av svangerskapet bringer ofte om sporadiske sammentrekninger som livmorhalsen begynner å utvide seg og barnet faller ned i bekkenet. Noen kvinner kan ikke oppleve regelmessige sammentrekninger selv etter deres farvann pause. Så tidlig arbeidskraft symptomer fremgang, kan du bli engstelig for å begynne aktiv arbeidsmarkedspolitikk og levere babyen. Det er flere naturlige metoder som bidrar til fortgang tidlig fødsel, og i en nødsituasjon, kan legen din foreslå innlagt på sykehus induksjon.

Trinn

Hvordan øke hastigheten på tidlig fødsel. Drikk så mye vann som mulig, prøver å ha minst en slurk mellom hver sammentrekning.
Hvordan øke hastigheten på tidlig fødsel. Drikk så mye vann som mulig, prøver å ha minst en slurk mellom hver sammentrekning.
 1. 1
  Drikk så mye vann som mulig, prøver å ha minst en slurk mellom hver sammentrekning.
  • Dehydrering kan forårsake sammentrekninger som ikke effektivt dilate livmorhalsen, slik at du vil feilaktig føles som om arbeidskraft går framover.
 2. 2
  Gå ofte, og være så aktiv som mulig innenfor din komfort nivå.
  • Delta i dine vanlige aktiviteter som holder deg i bevegelse for eksempel rengjøring eller gjør lav-effekt trening. Aktiviteter som yoga eller svømming er avslappende og kan hjelpe barnet ditt blir riktig plassert i bekkenet ditt, påskynde aktiv arbeidsmarkedspolitikk.
 3. 3
  Engasjere seg i samleie med partneren din, så lenge din lege ikke har rådet deg til å avstå under sluttfasen av svangerskapet.
  • Sæd inneholder stoffer som kalles prostaglandiner, som hjelper livmorhalsen mykere og strekke.
 4. 4
  Pumpe brystene med en manuell eller elektrisk brystpumpe.
  • Pumping får kroppen til å frigi et hormon som kalles oxytocin, som kan gjøre dine rier sterkere og hyppigere.
 5. 5
  Meditere, sove eller delta i andre aktiviteter som gjør at du føler deg rolig og avslappet.
  • Hvis du er under stress på grunn av frykt om arbeidskraft eller mangel på beredskap for barnet, kan det hende at hjernen sender signaler til kroppen din som sakte ned arbeidskraft.
 6. 6
  Møt med din lege hvis aktiv arbeidsmarkedspolitikk ikke har startet innen 48 timer etter din vann bryte, eller hvis du opplever noen uvanlige symptomer som racing puls, høyt blodtrykk eller alvorlig hodepine.
  • Du og din lege kan velge å bruke induksjon for å hjelpe arbeidskraft fremgang hvis det er komplikasjoner eller risiko for infeksjon.
  • Induksjon metoder omfatter prostaglandin stikkpiller satt inn i skjeden, eller kunstig oxytocin, som kalles Pitocin, intravenøst.

Tips

 • Spis et lett måltid eller mellommåltid i løpet av tidlig fødsel, siden mat kan være begrenset når du avanserer til aktiv arbeidsmarkedspolitikk.
 • Gå til sykehuset når riene er fem minutter fra hverandre, da dette vanligvis indikerer overgang til aktiv arbeidsmarkedspolitikk.

Advarsler

 • Den europeiske College of Fødselsleger og Gynekologer fraråder kjemisk-inducing arbeidskraft med mindre slik arbeidskraft for å utvikle seg naturlig utgjør betydelig risiko for mor eller baby. Du bør ikke forvente din lege for å få fart på arbeidskraft via induksjon av hensyn til bekvemmelighet. Noen leger vil planlegge elektive induksjoner i sjeldne tilfeller, for eksempel en partner på militær permisjon eller en forestående ferie.