Wkino

Hvordan lykkes avle ball pytonslanger

Ball Pythons er svært populære som kjæledyr. Mye av denne populariteten skyldes det utrolig mange farger mutasjoner. Det er nå minst hundre forskjellige, særegne farge og mønster kombinasjoner som har blitt skapt av selektiv avl. Ball pytonslanger pleier å være nysgjerrig, vennlig og ikke stor nok til å spise hunden din.

Trinn

Hvordan lykkes avle ball pytonslanger. Sørg for at de har nådd modenhet før avl.
Hvordan lykkes avle ball pytonslanger. Sørg for at de har nådd modenhet før avl.
 1. 1
  Sørg for at de har nådd modenhet før avl. Det er viktig at dyrene du har tenkt å avle er gammel nok og stor nok. En mannlig trenger vanligvis å veie over 700 gram og være minst ett år gammel. Bevis på modenhet kan bestemmes ved å uttrykke en sperm plugg. Milde press på cloaca (ventilen på baksiden av slange) vil produsere en liten hvit, cheesy sak som vil fortelle den mannlige er klar. Mens kvinner så lite som 1200 gram har blitt avlet, de fleste oppdrettere anbefaler at kvinner være minst tre år gammel og 1700 gram for å rase. Prosessen er for krevende på mindre dyr og representerer en helserisiko.
 2. 2
  Bestemme kjønn. Det er best å være sikker på sex av dyrene du har tenkt å avle. Dette kan bestemmes ved sondering. Prosessen med sondering for kjønnsbestemmelse er gjenstand for en annen artikkel. Det er video tutorials tilgjengelig som lærer prosessen. Dette kan være farlig for dyr, så ikke sondere en slange uten først å ha fått skikkelig opplæring, eller ringe i en ekspert. Kvinnelige slanger vil sonden til en dybde på bare 3 eller 4 skalaer. Menn vil generelt sondere til 7-9 skalaer. Det er mulig å få en falsk positiv for en kvinnelig Dersom slangen er sammentrekkende seg selv tilstrekkelig til å hindre sonden fra å oppnå fullstendig penetrering.
 3. 3
  Gi en angrefrist. For å bli fruktbar, er en angrefrist nødvendig. Den omgivende lufttemperaturen på kveld behov for å være i midten av 70-årene (F) i en periode på omtrent en måned. Den varmt sted i buret AT NIGHT bør reduseres til lav til midten av 80-tallet (F), i løpet av dagen temperaturer bør gå tilbake til normal temperatur i høy 80-tallet (F). Ideen er å gjenskape værforholdene i vinter i Sentral-Afrika. Denne korte kule spell hvisker søte ord inn i hjernen til disse vakre skapningene og forteller dem at våren kommer og nytt liv må opprettes.
 4. 4
  Varme den opp igjen. Etter den kalde spell, kan temperaturene bli returnert til det normale. Gode ​​temperaturer for ball pytonslanger produserer svette på de fleste mennesker.
 5. 5
  Produsere mannlige spenning. Mange mannlige ball pytonslanger også krever litt ekstra stimulans stimulering for å sette dem i humør. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sette en rekke hanner sammen. De vil begynne å legge merke til hverandre, og heve seg opp på en nesten loddrett holdning. Et sted det er et fotografi av seks eller åtte mannlige ball pytonslanger som ser ut som de danser. Denne prosessen blir virkelig dem interessert i kontakt med det motsatte kjønn. Ti til tjue minutter av denne aktiviteten øker sterkt hannene interesse for kvinner.
 6. 6
  Introduser hunn til hannen. Det er ulike teorier om hvem som skal flytte hvor, men å plassere den kvinnelige i buret av den mannlige har jobbet for forfatteren. Etter å ha introdusert dem, er det beste å la dem være alene og la naturen gå sin gang. Noen ganger kan de skrap litt, men faktiske skader synes å være svært sjeldne. Normalt vil de slå seg ned i noen minutter, og de to dyrene vil koble til.
 7. 7
  La dem være alene. Ball pytonslanger kan holde kontakten i opptil to dager. Det er greit å kikke på dem, men prøv ikke å forstyrre dem. De har ikke hastverk. De kan ta lang tid å fullføre denne viktige skritt. Noe kort av en tre-fire timers koblingen er sannsynlig å påvise ineffektiv.
 8. 8
  Vent. En mannlig ball python trenger ca en uke å gjenvinne sin styrke. Hvis du har mer enn én hunn å avle ham, gi ham en uke eller så å komme seg.
 9. 9
  Vent litt mer. The sperm at de mannlige innskudd i den kvinnelige kan være levedyktig i inntil 2 år. Forholdene og prosess som resulterer i egg blir produsert er gjenstand for en annen artikkel (kommer snart).

Tips

 • Fred. La dem være alene mens de er engasjert i denne private saken.
 • Ikke klarer å gjøre er å lage den kule spell. Sjansene for suksess uten tilnærming 100. (Det er montering bevis som årene går at dette ikke er sant)
 • Hvis din mann ikke synes interessert i den kvinnelige, sette ham i nærvær av en annen hann vil typisk få ham i gang.

Advarsler

 • Vær ekstremt forsiktig når du utfører kjønnsbestemmelse sonder. Alvorlig skade kan gjøres ved et utrent. En veterinær vil mye heller utføre prosedyren enn å prøve å reparere et dårlig gjort en.
 • Aldri Fôr i den tiden de er sammen. De kan ende opp med å slåss over mat element, og det er altfor distraherende.