Wkino

Hvordan legge til natron til vaskerom

Siden natron er en naturlig deodorizer, opprettholder pH balanserer, og nøytraliserer syrer og baser, og legger natron til vaskeri er en enkel måte å holde klærne rene. Ved hjelp av natron i tøyet kan også hjelpe myke klær, øke vaskemiddel makt, og holde hvitt helt hvitt, blant annet. Lær hvordan du bruker natron i vaskeriet ved å lese under.

Trinn

Hvordan legge til natron til vaskerom. Bruk en natron lim for å fjerne flekker på klær laget av naturfiber, som bomull.
Hvordan legge til natron til vaskerom. Bruk en natron lim for å fjerne flekker på klær laget av naturfiber, som bomull.
 1. 1
  Bruk en natron lim for å fjerne flekker på klær laget av naturfiber, som bomull.
  • Baking soda pastaer kan være laget av et par spiseskjeer natron og litt vann, eller tre deler natron og 1 del vann. Gni lim på flekker å hjelpe deg å fjerne dem. Dette kan være effektiv mot alle typer flekker, inkludert de som har fett baser. Etter å ha behandlet en flekk med natron lim, la det sitte i ca en time før du vasker den klesplagg.
 2. 2
  Bli kvitt gjenstridige lukter ved å opprette en natron løsning.
  • Sug klærne dine i en blanding av bakepulver og vann. Bare blande to sammen i en beholder og la klærne suge i løsningen før du vasker dem i en vanlig syklus.
 3. 3
  Aktiver ingrediensene i vaskemiddel ved å legge brus for å vaske din. Baking soda fungerer også som en vann og tøymykner. Baking soda kan også legges under skyllingen å fjerne lukt tøyet belastning.
  • Tilsette 1/2 kopp av natron med vaskemiddel din kan få klærne renere enn de ville ha vært hvis du hadde bare brukt vaskemiddel.
  • For å øke bleking effekt med natron, hell 1/2 kopp natron i tøyet sammen med din vanlige mengden blekemiddel for å få Whits hvitere.
 4. 4
  Strø natron i kurv for å holde vaskerom lukter friskt i mellom belastninger.

Tips

 • Vurder å bruke natron i stedet for vaskemiddel for å spare penger. Flere hjemmelaget vaskemiddel oppskrifter som inneholder natron kan brukes i stedet for butikk-kjøpte vaskemiddel. En populær og enkel vaskemiddel oppskrift kombinerer spon av en bar såpe og en kopp natron.
 • Baking soda kan arbeide for å bli kvitt flekker på klærne, men det kan også brukes til å kvitte maskin av klebrig, sta, og stinkende flekker.
 • Erstatte natron for vaskemiddel kan være miljøvennlig. De sterke ingredienser av vaskemidler kan være skadelig for jorden og vannforsyning.
 • Ved hjelp av natron i vask din kan bidra til å balansere pH i vaskemaskinen er vann. Dette kan i sin tur bidra til å få klærne renere.
 • Bruke natron som tøymykner. Tilsett 1/2 kopp av natron til skylling av tøyet lastetiden for mykere klær.
 • En fordel å legge natron sammen med din vanlige vaskemiddel er at det myker vaskerom vann og gjør det bedre i stand til å rense klærne dine. Det kan også bidra til dannelsen av såpeskum.
 • Baking soda kan være et flott alternativ til vanlig vaskemiddel for de som er allergisk mot butikk-kjøpte vaskemidler.