Wkino

Hvordan stryke en skjorte

Det er en kunst å riktig stryke en skjorte. Mange foretrekker å sende det ut til å bli strøket, fordi det er vanskelig å stryke en krøll-fri skjorte. Men når du finner du absolutt må ha den skjorta strykes å bære i kveld, er det ingen tid å sende en skjorte ut til å bli vasket, må du vite hvordan du gjør det selv.

Trinn

Hvordan stryke en skjorte. Begynn med en fersk hvitvaskede skjorte.
Hvordan stryke en skjorte. Begynn med en fersk hvitvaskede skjorte.
 1. 1
  Begynn med en fersk hvitvaskede skjorte. Når skjorten kommer ut av tørketrommelen, riste det ut, jevn den med hendene og henge den på en skjorte hengeren. Knappen på den øverste knappen.
 2. 2
  Tillat jern for å nå riktig temperatur. En skjorte som er rynkefri tar en kjøligere omgivelser enn varm setting for bomull. Vær forsiktig så du ikke brenner den konstante. Se produsentens innstillinger.
 3. 3
  Lett spray hengende skjorte med dimensjonering eller spray stivelse (valgfritt) deretter fjerne den konstante fra hengeren. Knepper den øverste knappen.
 4. 4
  Legg krage ut flatt på strykebrettet og trykk. Jern fra punktene av kragen innover til baksiden av nakken. Do undersiden av kragen i tillegg.
 5. 5
  Trykk på åk og skuldre. Plasser strykebrett inni den konstante og inn i armen. Hvis strykebrettet ikke har et lite bord for å sette inn i ermene, og deretter sette hylsen på toppen av strykebrettet, begge sider sammen flate, og jern. Slå den konstante å stryke baksiden. Reposisjonere for den motsatte skulderen. Deretter slår den konstante, og gjøre den bakre side av åket og skuldre
 6. 6
  For en langermet skjorte, trykker du på mansjetter neste, ligner på kragen instruksjoner. Slå den konstante å trykke den andre siden.
 7. 7
  Lå det ene ermet flatt på strykebrettet. Juster hylsen etter den nederste sømmen som guide. Trykk forsiktig, flytter begge lag med stoff flat som jernet glir over fremsiden av ermet. Gjenta på det andre ermet. Snu skjorte for å gjøre den andre siden av ermet.
 8. 8
  Plasser kroppen av skjorte på den firkantede enden av strykebrettet, knapphull panel først. Trykk fra bunnen hale går oppover til halsbåndet. Ikke la puckers eller folder til å presse seg på stoffet. Slå den konstante å stryke innsiden av kroppen av shirt også.
 9. 9
  Beveg den konstante posisjon til den neste karosserifelt, halvparten av ryggen. Trykk fra halen går oppover til halsbåndet.
 10. 10
  Beveg den konstante posisjon til neste organ panel, den andre halvdel av ryggen. Trykk som før.
 11. 11
  Beveg konstante posisjon til den siste karosserifelt, andre halvdel av fronten, vil knappen panelet. Trykk som før.
 12. 12
  Returner presset skjorte til hengeren, knapp øverste knappen og tredje knapp.

Tips

 • Det kan være lurt å stryke baksiden eller innsiden av stoffet så vel som utenfor. Det gjør en penere, jevnere utseende, minus skrukker. Begynn å stryke undersiden, eller på innsiden av tøyet først, slik som å fjerne skrukker med strykejernet utsiden.
 • Hvis du har et dampstrykejern, bruke destillert vann kjøpt på enhver matbutikk. Det vil hindre tilstopping fra oppbyggingen av mineraler.
 • For å finne ut om jernet er varmt, sette fingrene i vann, og sett den på strykejernet. Hvis det freser, vet du jernet er klar og varm.
 • Bomull innhold skjorter trykke beste og ta en varmere jern innstilling.

Advarsler

 • Husk å koble jern når du er ferdig, står det på toppen av ovnen for å avkjøle seg, og oppbevar utilgjengelig for barn.
 • Luftrenser er ikke en erstatning for spray dimensjonering.

Ting du trenger

 • Skjorte
 • Hanger
 • Iron
 • Strykebrett
 • Destillert vann