Wkino

Hvordan lære hunden din til å elske buret

Kasser er en av de beste styringsverktøy en hundeeier kan bruke. For nye valper, er en kasse avgjørende. Som tidligere dyr kontroll offiser, har jeg sett valper blir syke eller skadet fordi de fikk lov for mye frihet. Trikset for å lære en hund eller valp til kasse deres er å bygge ønske. Bruke makt eller bestikkelser vil bare slå tilbake på deg.

Trinn

Hvordan lære hunden din til å elske buret. Tenk litt som hunden din.
Hvordan lære hunden din til å elske buret. Tenk litt som hunden din.
 1. 1
  Tenk litt som hunden din. Hunden din vil ikke gå inn i buret fordi han ikke ønsker at hans frihet tatt bort. Gitt et valg, ville hunden bli mye lykkeligere tygge på hjørnene av stuebordet enn å bli sittende fast i en kasse. Å vite dette, hvis vi fysisk tvinge hunden inn i buret han vil gjøre negative forbindelser og vil motstå hver gang vi forsøker å sette ham inn i buret.
 2. 2
  Bygge ønske i hunden din. Hvordan kan vi få det så hunden din er faktisk kjemper for å komme inn i buret? Vi vil starte med en Kong leketøy (tilgjengelig til enhver dyrebutikk). En Kong leketøy er en hard gummi leketøy med et hult sentrum. Med hunden foran hans kasse, skal du stappe Kong leketøy rett foran ham. Sett en stor del av peanut smør eller kremost i Kong med hans nese inches fra den. Deretter plasserer noen sterke duftende lever eller bacon godbit inn i Kong. Nå har du en utstoppet Kong at hunden ønsker svært dårlig.
 3. 3
  Få hunden din veldig spent på utsiktene til å få en bacon og ost fylte kong leketøy, skal du kaste den i kasse, men du kommer ikke til å la ham få det. Du kommer til å lukke buret døren så snart du kaster osten fylt Kong inn i buret. Nå hunden din er på utsiden ser i. Han ønsker Kong, men det er på den andre siden av døren.
 4. 4
  Aldri åpne døren med en gang å la hunden i. Vent til han labbene på kasse og hyler litt. Vent noen minutter og deretter la ham inn i buret og få leketøy.
 5. 5
  Gjenta denne øvelsen et par ganger om dagen. Hvis hunden vet at han kommer til å få leken han vil prøve hardere og hardere for hver gang. Akkurat som hvis du åpner buret døren når hunden bjeffer, vil han lære at desto bedre og lenger han bjeffer, til slutt vil du bryte ned og la ham ut. Merk: noen Kong leker kommer med en leverpostei.
 6. 6
  Pass på at du ikke lukke buret døren når hunden går inn og griper kong. La ham ta den ut. Hvis du lukker kasse døren når hunden går i han ikke kan gå i frivillig igjen. Du trenger hunden din til å ta beslutningen om å bo i buret på egen hånd. Hvordan gjør vi dette? Enkel, les videre til trinn 7.
 7. 7
  Fest kong leken inne i kassen. Du vil at hunden skal gå inn i buret, men ikke å få med seg leketøy. Dette kan oppnås ved å binde en snor rundt Kong og binde den til baksiden av kassen. Nå når hunden går inn i buret, og kan ikke få med seg Kong han må legge ned inne i buret og få godbiter. Når han gjør det, så kan du begynne å lukke kasse døren.

Tips

 • Første gang du lukker kasse døren ikke sikre den. Hvis hunden snur seg rundt og treffer døren det skal åpnes. Etter noen dager kan du begynne å sikre døren for noen få minutter av gangen.

Advarsler

 • Undervisning hunden til kasse tar tid. Hvis du beveger deg for raskt det kan slå tilbake på deg. Å ta noen dager å lære hunden å nyte sin kasse er vel verdt det.