Wkino

Hvordan å stoppe en hund fra å trekke på leiekontrakten sin

Dette er teknikken for å lære en hund, fra valpestadiet, eller fra en høy alder, hvor ikke å trekke deg på deres bånd, når du går ham. Liker å gå hunden din med en løs bånd.

Trinn

Hvordan å stoppe en hund fra å trekke på leiekontrakten sin. Husk at du er sjefen av deg selv.
Hvordan å stoppe en hund fra å trekke på leiekontrakten sin. Husk at du er sjefen av deg selv.
 1. 1
  Husk at du er sjefen av deg selv. For at hunden din til å svare riktig på dine kommandoer, må du være en sterk leder pack. Turgåing er en av de beste øvelsene for å etablere deg som en leder.
 2. 2
  Starter med en vanlig spenne krage og en sterk leder. Uttrekkbar fører er ikke anbefalt. Bruk en bred krage, helst med polstring på den for ikke å skade din hund.
 3. 3
  Alltid ha hunden sitte og bli mens du fester den i bånd. Ikke la hunden hoppe rundt eller bli altfor begeistret. Du må alltid være i kommando.
 4. 4
  Gå ut døren først. Ha hunden sitte og holde seg inne før du har gått utenfor, og deretter la pooch å følge.
 5. 5
  Hunden din bør alltid bli tråkket på din venstre side. Hvis han prøver å skifte side, stoppe å gå, henvise ham til din venstre side, ros ham, og deretter fortsette å gå.
 6. 6
  For å holde kontroll, bør du ikke la hunden gå langt foran deg (selv om ledelsen fortsatt har slakk). Ellers hunden er ledende på tur, i stedet for deg som leder turen. Hvis du ikke er ledende, er du ikke i kontroll. Hundens skulder bør ikke gå for langt foran dine egne ben.
 7. 7
  Når du føler at hunden har gått for langt foran deg, stopp walking. Gi ham en LIGHT slepebåt (dette er ikke til å trekke ham tilbake, men for å få hans oppmerksomhet) og trekke ham tilbake før han er plassert i en akseptabel plass foran deg. Du bør ha en trening støy etablert for hunden din. En rask "tch" fungerer, eller en klikkelyd av tungen. Denne støyen er en erstatning for ordet "nei" som kan bli hvit støy til en hund under turer. Bruk denne støyen i forbindelse med LYS rykk.
 8. 8
  Du må kanskje stoppe mange, mange mange ganger på turer.
 9. 9
  Fortsett å gå hunden din. Som hunden holder seg innenfor en akseptabel avstand, gi ham masse ros i en lykkelig stemme. Bære godbiter er alltid en god idé også. Når hunden går videresende, gjenta stopp, rykk, trekk og støy.
 10. 10
  Husk at tålmodighet, utholdenhet og vilje er nøkkelen her. Mange hunder ta uker eller måneder for å bli perfekte turgåere. Hunden din vil ikke være en høflig walker i bare en dag. Alltid fortsette å trene og øve.
 11. 11
  Husk at å miste tålmodigheten, eller bli opprørt setter hunden tilbake kontrollen. Med deg som leder, bør du og hunden din få helt fint.
 12. 12
  Hvis hunden stadig belaster frem til tross praksis, husker "touch"-regelen. Hunder vil reagere på berøring. Trykk ham på hans ben, hofte eller rygg for å få hans oppmerksomhet, hvis han ignorerer dine ulyder eller kommandoer. Putte hånden ned foran hundene ansikt når han begynner å lade fremover kan også avskrekke ham.
 13. 13
  Lykke til

Tips

 • Ros er den viktigste tingen å gjøre!
 • Hvis du bruker trening krage, ikke la dem på kjæledyret ditt uten tilsyn. Det er lett for en hund å bli viklet inn og selv kvalt med en løs krage på.
 • Masse ros er nødvendig. Body seletøy og Halti eller Gentle Leader opplæring krage kan være nyttig.
 • Hjemme, gå hunden rundt i hagen / huset for praksis, og hvis de trekker fortelle dem "Nei". Når du tror han / hun er klar ta dem ut til den store verden.
 • Ikke bruk choke krage eller klype krage uten å bli skikkelig instruert av en hund trener, observatør eller veterinær om hvordan du bruker disse opplæringsverktøy riktig.

Advarsler

 • Ikke "straffe" hunden med roping, treffer eller overdreven tilstramming eller trekke. 1) Det viser ham at du ikke lenger er i kontroll og 2) det kan gjøre ham trekke mer.
 • Hvis hunden er eldre eller sta og ovenfor fungerer ikke.... gjøre ham sitte og holde seg på fortauet for en ubehagelig lang tid. Prøv ham igjen. Hvis det, etter to lange sit / opphold, er han ikke får bildet, satte ham tilbake i huset og du går av deg selv lykkelig for fem minutter utenfor. Deretter prøver igjen med hunden. Være mer sta enn han er.
 • Ikke over toget. Hold tidlige treninger til 30 minutter eller mindre. Slutt på en lykkelig suksess øyeblikk. Ikke ender det når han er å skru opp.
 • Aldri sette hunden i en kasse med en choke krage på!

Ting du trenger

 • En sterk leder laget av kjetting, lær eller sterk fiber.
 • En bred flat krage med en standard spenne.
 • En god mengde tålmodighet og konsistens.
 • Treats!
 • Viktigst, en hund!