Wkino

Hvordan lage en "stein " trau fra en gammel belfast vasken

Hvis du har en gammel belfast vasken som er hinsides praktisk bruk på kjøkkenet gi den et nytt liv som en gammel, værbitt "stein" trau i hagen eller uteplassen.

Trinn

Hvordan lage en "stein " trau fra en gammel belfast vasken. Gjenbruke gamle belfast vasken (noen ganger kjent som en butler vask).
Hvordan lage en "stein " trau fra en gammel belfast vasken. Gjenbruke gamle belfast vasken (noen ganger kjent som en butler vask).
 1. 1
  Gjenbruke gamle belfast vasken (noen ganger kjent som en butler vask). Vanligvis de er laget av tung hvit fajanse. Hvis du ikke har en de kan noen ganger være hentet fra arkitektoniske berging yards eller land auksjoner.
 2. 2
  Grundig rense bort alle spor av fett og såperester.
 3. 3
  Skaff en boks med svart bitumastic fugemasse fra god jernvarehandel eller byggevare.
 4. 4
  Bruk et gammelt gjerde pensel du ikke lenger verdi.
 5. 5
  Maling rundt utsiden, inkludert felgen, og, til en dybde på 4 inches, rundt toppen av det indre.
 6. 6
  La det tørke helt.
 7. 7
  Bland opp en tørr kombinasjon av: 3 deler skarp sand, 1 del Portland sement, en del bare litt fuktig hage torv.
 8. 8
  Lag en haug av blandingen med en brønn i midten og gradvis introdusere vann i brønnen, miksing grundig. Ikke gjør miksen også slurvet eller vil du ikke få det til å holde på de vertikale sider av vasken.
 9. 9
  Starter fra bunnen med en murskje, liberalt bruke mix (ca 1 "tykk) til de eksterne sider. Neste gjøre det samme til de innvendige sider. Slutt, nøye bruke blandingen til felgen, tar seg ikke å løsne mix. fra sidene Ikke prøv å få flatene perfekt - det er ment å ligne grov stein!
 10. 10
  Nøye bruke en gammel stiv nylon pot børste til tekstur gjengi, men ta vare på entusiasmen din.
 11. 11
  Kast håndfuller godt fragmentert, tørr torv på utførte overflater. Du trenger bare en liten mengde for å holde seg over hele overflaten.
 12. 12
  La tørke ut og kurere. En gammel fuktig hessian sekk drapert over vasken vil hindre render tørker ut for fort i varmt vær eller hvis det er fare for frost.
 13. 13
  Når det nye trau er helt hard og tørr kan du bruke en vask av enten kugjødsel eller naturlig yoghurt. Begge vil oppmuntre mose og lav til å kolonisere gjengitt trau.
 14. 14
  Flytt forsiktig trau til sitt nye nettsted.
 15. 15
  Fyll bunnen med god matjord blandet med godt råtnet kompost og plante din favoritt planter.
 16. 16
  Ikke vær for utålmodig for "stein" for å kolonisere - Det er en langsom og naturlig prosess. Du kan ta bilder med jevne mellomrom og sammenligne framgangen - du vil bli overrasket.
 17. 17
  Nyt!

Advarsler

 • Vær forsiktig når du flytter eller løfte tunge trau. Vær oppmerksom på retningslinjer for manuelle løft.