Wkino

Hvordan lage en bonsai treet


Bonsai trær er miniatyr trær som er dyrket i containere som en form for japansk kunst. De er flotte for små leiligheter eller kontorer som trenger litt av et grønt preg, men har ikke mye rom for planter. Følg denne Google å lede å skape den perfekte Bonsai treet.

Trinn

Hvordan lage en bonsai treet. Velg størrelsen på din bonsai.
Hvordan lage en bonsai treet. Velg størrelsen på din bonsai.
 1. 1
  Velg treslag. Når du velger et treslag er det viktig å vurdere din geografiske plassering. Noen trær mister bladene om vinteren og krever temperaturen å falle under frysepunktet, slik at de kan gå inn en sovende tilstand og forberede seg til våren. Andre trær vil ikke overleve lenge i det iskalde været. Noen trær vil kreve mye vann under en varm sommerdag, mens andre er varme hardfør. Forskning slags trær som gjør det bra i ditt område. De tre varianter av tre mest brukte for bonsai er: 1) Ficus, 2) Juniper, og 3) Kinesisk Elm.
 2. 2
  Velg størrelsen på din bonsai. Bonsai trær kan være så alt fra miniatyr (6 inches høy) til store bonsai (opptil 3 meter høye). Bestem hvilken størrelse bonsai du ønsker før du faktisk går ut for å velge anlegget.
 3. 3
  Velg anlegget. Når du har bestemt hvilken type og hvilken størrelse bonsai du ønsker, kan du gå til en barnehage eller en bonsai butikk og velg plante som du vil bruke for å gjøre din bonsai treet. Når du velger en plante, se etter blad farge for å sørge for at anlegget er sunt. Så se deg rundt på valg av planter og forestille seg hva hver plante ville se ut etter at den er beskjæres. Det er viktig å visualisere bonsai før du kjøper anlegget og bringe den hjem. Du ønsker ikke å bringe en plante hjem bare for å bestemme at det er ikke umiddelbart egnet til å være en bonsai.
 4. 4
  Velg en pott. Velge riktig potten har mye å gjøre med ønsket størrelse og stil av anlegget. Velg en form og farge som du personlig finner estetisk tiltalende. Potten må være stor nok til å tillate nok til å dekke jord røttene av planten. Du ønsker ikke å ha en så liten mengde jord i potten at trerøtter ikke kan holde på fuktigheten. Du vil drepe planten hvis du ikke har en stor nok gryte. Samtidig, ønsker du å opprettholde illusjonen av naturen, og velg en pott akkurat stor nok til å støtte treet. Ideen om et bonsai er å balansere potten med anlegget og gjøre anlegget ser ut som en miniatyr treet. Noen Bonsai potter ikke kommer med pre-boret dreneringshull. Hvis du ikke har en drill som vil skjære gjennom keramikk, så sørg for at du kjøper en pott med pre-boret dreneringshull.
 5. 5
  Forbered treet. Beskjære treet til ønsket form. Wire noen grener som må være koblet. Fjern anlegget fra sin eksisterende pott og vann røttene. De fleste av røttene kuttes før anlegget er repotted inn bonsaihagen potten. Skjær bort nok røtter slik at rotsystemet kan passe godt i den nye potten med riktig mengde jord.
 6. 6
  Pot treet. Installer mesh skjermer over dreneringshull for å hindre jorderosjon. Legg litt godt drenerende jord i potten, og deretter plassere treet i potten. Ikke bruk vanlig potting jord for din bonsai, holder det for mye vann, og kan drukne treet. Før dekker toppen av røttene med jord, plassere treet i den ønskede orientering. Kjør en tunge gauge ledning fra bunnen av potten gjennom dreneringshull i bunnen av potten. Bind kabelen rundt rotsystemet for å holde anlegget på plass. Fullfør legge godt drenerende jord i potten. Hvis det er varmt ute, sørg for å holde den nyplantede treet vannes godt til røttene etablere seg i den nye potten. Trær fra tempererte klima bør bare være potteplante i løpet av våren. Trær fra tropisk klima kan være potteplante når været er varmt.
 7. 7
  Eksperiment. Du kan eksperimentere med mange typer trær, planter og busker. Prøv å lage bonsai med planter som hører hjemme i ditt område.
 8. 8
  Bli med i en klubb. Hvis du ikke finner en lokal en, det er en online kalles Internett Bonsai Club.

Western hemlock bonsai

Western Hemlock er medlem av Pinaceae familien som inkluderer sedertre, gran, hemlocks, lerk, furu og gran blant andre eviggrønne trær. For bonsai, er det et utmerket valg som den lever i hundrevis av år, vokser i en rekke klima, og er lett å ta vare på.

 1. 1
  Få en vestlig Hemlock. Finn en, som er kortere enn en fot, i en hage butikk eller finne en i naturen.
 2. 2
  Hele året: Vurdere treets tilstand. Er treet ødelagt? (Mange sår, manglende nåler, synlige røtter, noen grener.) Er det sunt? (Masse nåler, masse ny vekst, intakt bark.) Det er alltid godt å vite hvordan treet gjør.
 3. 3
  Hele året: Tre Location. Vestlige Hemlocks gjøre det bra i skygge eller full sol og i mange klima (for eksempel de som ligner deres eget klima,) kan stå ute året rundt.
 4. 4
  Senvinteren: Beskjæring. Major beskjæring bør gjøres i slutten av vinteren, sørg for å dekke sår med fugemasse.
 5. 5
  Tidlig vår: Repotting. Annethvert år, før stor vekst for året starter, bør hemlocks repotted.
 6. 6
  Midten til slutten av våren: Beskjæring. Når veksten er for produktive sviske tilbake noe av den nye veksten. Ny vekst er lett å oppdage som det er lys grønn.
 7. 7
  Tidlig til midten av sommeren: Kabling. Når veksten har opphørt, bør liten gage ledning 1/3 av bredden på hver gren å være kablet, være nøye pakket rundt hver gren som du ønsker å flytte inn i en annen stilling. Ikke bekymre deg slipe av noen nåler i prosessen.
 8. 8
  Senhøsten: Forberedelse til vinteren. Avhengig av klimaet der du holder bonsai må du kanskje sette den i et grønt hus for å hindre hardt frysing, men pass på at treet er kaldt nok til at den når dvalen for vinteren.
 9. 9
  Tidlig vinter: Kabling. Fjern alle ledninger fra sommeren og nye ledninger i treet.
 10. 10
  Følg en kalender av omsorg. Skriv en kalender med alle viktige datoer å huske fra denne siden.

Japansk lønn bonsai

 1. 1
  Velg en gren med en behagelig form og struktur. Det kan være opp til diameteren på lillefingeren din.
 2. 2
  Monter elementene som trengs. Disse er listet opp i "hva du trenger" nedenfor.
 3. 3
  Skjær rundt grenen der du vil ha røtter å spire. Lag en sirkulær skjære gjennom barken og inn i løvtre under.
 4. 4
  Lage et duplikat kutt. Gjør dette om to gren bredder under det første kuttet.
 5. 5
  Lag en rett kutt. Dette kuttet skal koble de to første kutt.
 6. 6
  Trekk av bark mellom de to første kutt. Barken bør løsner ganske enkelt. Pass på at ingen av cambium lag (det grønne laget under bark) er igjen.
 7. 7
  Støv toppen kuttet med rooting hormon. Pakk området med våt Sphagnum mose og surr den med plast og slips på plass.
 8. 8
  Hold mosen våt. Etter flere uker, bør du se røttene gjennom plasten.
 9. 9
  Separer treet. Når røttene begynner å tykne og bli brun, skiller det nye treet ved å klippe den av under de nye røtter.
 10. 10
  Plasser småstein for drenering i bunnen av en gryte. Delvis fylle beholderen med matjord. Pakk i plast og uten å forstyrre røttene, plante nytt tre, og legger ekstra jord ved behov.
 11. 11
  Sett inn en stake. Dette vil holde treet fra å flytte og å skade sin delikate røtter.
 12. 12
  Nyt din nye treet!

Tips

 • Air lagdeling japansk Maples gjøres best i midten til slutten av våren, etter at bladene har spiret.
 • La treet til å fortsette å vokse frem til neste sesong før du prøver å style eller beskjære det.
 • Du kan også lage bonsai trær ut av andre typer trær også.
 • Plante treet i en stor beholder og la det vokse for ett eller to år for å øke stammen tykkelse.
 • Ikke la det dø og ta vare på den.

Advarsler

 • De nye røtter er svært delikat og kan lett bli ødelagt. Vær forsiktig når du pakker opp plasten og potting treet.
 • Ikke fjern eller forstyrre Sphagnum mose under prosessen.

Ting du trenger

 • noen plante innfødt til ditt område
 • skarp kniv eller saks
 • Sphagnum mose som har blitt dynket i vann i minst 15 minutter
 • et lite ark av tung plast
 • string
 • rooting hormon, tilgjengelig til enhver hagesenter
 • kan legge gress eller noe til pynt

Advarsler

 • Ville planter kan være på privat eller offentlig eiendom, sørg for å spørre om lov først.
 • Ikke la treet få dehydrert, hvis jorda ikke føles fuktig, må den vannes.
 • Ikke over-vann, nåler vil gul hvis du over-vann treet.
 • Trær i dårlig helse bør ikke ha noen stor beskjæring gjort på dem.
 • Når beskjæring av mange store grener samtidig være sikker på å tillate et år med god vekst i en dyp gryte før og etter beskjæring.
 • Ikke la ledninger på i mer enn noen få måneder som Hemlocks vil arr.
 • Grener er litt sprø så ta litt vare når du bøyer dem.

Ting du trenger

 • En vestlig Hemlock
 • Beskjæringssakser
 • Plant Sealant
 • Wire 1/3 av bredden på den grenen som den er pakket rundt
 • Shallow potten med en renne og en skål
 • Dyp gryte med en belastning og en skål
 • Jord, vil vestlige Hemlocks vokse i mange forskjellige jordtyper inkludert alvorlig og leire laden jord, til loamy næringsrikt jordsmonn, selv råttent treverk hvis en er så tilbøyelig.