Wkino

Hvordan lage en baby med feber føler seg bedre

Et spedbarn feber kan være en indikasjon på mange forhold. Det kan bety noe så enkelt som en kald, eller det kan antyde noe mer alvorlig. Når barnet ditt har feber, kan det gjøre ham eller henne føler seg elendig. De kan være varmt, i smerte og generelt ubehagelig når de er syke. Som forelder eller omsorgsperson, kan det være lurt å hjelpe barnet med feber få trøst. Her er noen tips om hvordan å lage en baby med feber føle seg bedre.

Trinn

Hvordan lage en baby med feber føler seg bedre. Mate babyen hva han vil.
Hvordan lage en baby med feber føler seg bedre. Mate babyen hva han vil.
 1. 1
  Gi barnet væske.
  • Sørg for at barnet har nok væske for å holde dem hydrert. En feber vil føre til at barnet å svette og mister væske raskere, noe som kan føre til dehydrering. Hvis babyen tar fast føde, kan du tilby vann, juice, popsicles, klare supper eller smakstilsatt gelatin. Unngå drinker med koffein i dem, de vil føre til at barnet å urinere mer og han vil ikke holde på væsken. Hvis barnet ikke er gammel nok til å ta fast føde, sørge for at barnet får nok formel eller morsmelk.
 2. 2
  Mate babyen hva han vil.
  • Hvis barnet får nok væske, trenger du ikke å tvinge barnet til å spise. I de fleste tilfeller vil babyer med et spedbarn feber ha en reduksjon i appetitt. Appetitten vil komme tilbake når de er friske igjen, så det er ikke nødvendig å gjøre dem spise hvis de ikke føler for det.
 3. 3
  Gjør barnet ditt får nok hvile i et rom som har en behagelig temperatur.
  • Når babyen er syk, må han eller hun nok hvile. Sørg for at rommet de er i ikke er for varmt eller for kaldt. Ikke ha varmeapparatet kjører som babyen kan bli overopphetet. Å ha et klimaanlegg på kan føre til at barnet å skjelve som kan øke kroppens temperatur også. Hold romtemperaturen på 70 F til 74 F (21.1 C til 23,3 C).
 4. 4
  Kle barnet ditt lett.
  • Siden babyer har en tendens til å svette og bli varmt med feber, ikke overdress din baby. For mye varme klær kan felle i overkant kroppsvarme og vil føre til at temperaturen til å stige enda mer. Hvis babyen føles kaldt eller har frysninger, bruk en lys teppe eller ark til å dekke ham.
 5. 5
  Gi barnet ditt en lunken bad.
  • Svamp bade sykt barn kan bidra til å bringe feberen ned. Ikke bruk vann som er for kaldt, det kan føre til skjelving og heve kroppstemperaturen. Vann som er for varm kan også øke kroppens temperatur. Bruk aldri rubbing alkohol for å bade babyen. Alkoholen kan absorberes gjennom huden.
 6. 6
  Gi barnet ditt en feber medisin hvis ingenting annet fungerer.
  • Hvis barnet er yngre enn tre måneder, ville det være best å snakke med barnelege din først før du gir noen form for medisin. Babyer kan ha paracetamol. Babyer over 6 måneder kan være å gi Ibuprofen i stedet. Sørg for å følge doseringen nøye. Doseringen bør gå av babyens alder og vekt. Aldri gi mer medisin enn det som er kalt for, og ikke gi det for ofte. Ikke gå over de anbefalte doser for dagen.

Advarsler

 • Aldri gi en baby aspirin. Aspirin kan forårsake Reyes syndrom hos babyer. Dette kan være en dødelig sykdom som forårsaker bivirkninger på viktige organer.