Wkino

Hvordan lage bassengområdet trygt for barn og kjæledyr


Hjem bassenger er et stort ansvar, spesielt når det gjelder å sikre at de er trygge og morsomme steder for alle de som bor i sin nærhet. Dessverre drukner i hjemmet bassenger er altfor vanlig, og noen steder er det en viktig dødsårsak for barn under 5 år. Bassenger kan også være utrygt for kjæledyr, som ved et uhell faller i, drikke basseng kjemikalier eller sette seg fast i filterpumper etc. Denne artikkelen viser deg hvordan du kan raskt sette sammen et basseng sikkerhetssystem som vil holde familie og kjæledyr nyter bassenget med fred i sinnet. Og hvis alt dette virker veldig tung, er det fordi eie et basseng er hardt arbeid og dette ansvaret bør ikke tas lett på.

Trinn

Hvordan lage bassengområdet trygt for barn og kjæledyr. Konstruere et gjerde rundt bassenget.
Hvordan lage bassengområdet trygt for barn og kjæledyr. Konstruere et gjerde rundt bassenget.
 1. 1
  Konstruere et gjerde rundt bassenget. I mange jurisdiksjoner dette er nå obligatorisk og det vil være nøyaktige målinger for høyde gitt av din lokale kommune. I tillegg bør gjerdet har en barnesikring gate, som bare kan åpnes av eldre barn og voksne. Dersom din jurisdiksjon ikke regulere ennå pool gjerder, bygge din gjerde med minst 1,5 meter / 5 meter i høyden og sørge for at den ikke gir tilgang til bassenget uten å bruke porten.
 2. 2
  Opprettholde gjerde og port. Når du har disse på plass, sørge for at det ikke er noen mangler og at gjerde og port fungerer som de skal være. Kontroller regelmessig (minst hver måned) for å sikre at alt er bra.
 3. 3
  Fjern elementer lent mot gjerdet. Små barn og kjæledyr kan bli fristet til å bruke noe som ser ut som trapper eller en klatring hjelpemiddel, så aldri la noe lent mot gjerdet.
 4. 4
  Hold porten stengt. Til alle tider, uansett hva og uansett hvem som er i nærheten av bassenget, holde porten stengt. Eldre barn kan ikke forventes å være klar over en pjokk vandrende inn i bassengområdet mens de leker rundt, skriker og har det gøy. De er altfor distrahert, så sørg for at porten er lukket. En selvlukkende og self-låsing gate er det beste alternativet.
 5. 5
  Dekk til bassenget med sklisikre overflater. Selv om det bør være en no-kjører regelen, uhell skjer, og det er bedre å prøve og beskytte mot slipping ved hjelp av en god overflate.
 6. 6
  Gi redningsvester. Eventuelle barn under 3 bør ha på seg redningsvest i bassenget og noen barn ikke kan svømme bør også være i en mindre under direkte tilsyn av en ansvarlig person hjelpe dem til å lære å svømme.
 7. 7
  Hold det ryddig. En bassengbar strødd med leker, flyter, nudler og andre objekter kan være forlokkende for et lite barn. Alltid sette disse unna for å unngå å oppmuntre bruken når ingen ser på.
 8. 8
  Lage regler. Gjør et sett av atferd regler for bassenget og sørge for at hele familien er klar over dem. For eksempel:
  • Ingen løping, ingen kaster gjenstander
  • Aldri prop åpne bassenget gate; alltid la den stengt
  • La aldri barn svømme uten tilstrekkelig tilsyn fra en ansvarlig, moden person
  • Alltid fjerne gjenstander fra bassengkanten eller i nærheten av gjerdet når ikke svømming
 9. 9
  Hold redningsutstyr hendig. Hold et førstehjelpsskrin, redning bøyer, en lang stang osv. i en praktisk beliggenhet (ikke tilgjengelig med små barn) som kan brukes i en hast hvis nødvendig. Det er også viktig å vite hvordan å gjenopplive, så delta på førstehjelpskurs og holde kunnskapene dine up-to-date.
 10. 10
  Hold bassenget kjemikalier innelåst. Barn og kjæledyr kan bli tiltrukket av bassenget kjemikalier, som er svært giftig ved svelging. De bør være innelåst hele tiden og holdt utilgjengelig for barn.
 11. 11
  Hold et øye med dem. Ikke noen gang forlate bassengområdet uten tilsyn når den er tilgjengelig. Dersom du må forlate, sikre området eller ta med barn / kjæledyr i hjemmet med deg. Hvis et barn eller kjæledyr er plutselig ute av syne, alltid sjekke bassenget først. Drukning kan skje i løpet av minutter, uten sprut eller støy overhodet. Hvis de drukner, hvert sekund teller, så sjekk bassenget først.

Tips

 • Hvis huset danner den ene siden av gjerdet rundt bassenget, utstyre de dører som fører fra huset til bassenget med en alarm slik at du vet når det er blitt åpnet. Windows skal ha skjermer slik at barn eller kjæledyr ikke kan lett krype eller hoppe gjennom til bassenget.

Ting du trenger

 • Pool gjerde og sikkerhet gate
 • Rengjør området rundt bassenget
 • Oppbevaringsboks med lås for hoppeslott etc. brukes i bassenget
 • Lock-away område for lagring av kjemikalier