Wkino

Hvordan klekke kalkun egg i en inkubator

Hvis eggene i henhold kalkun høne (e) er ikke klekking godt, kan du flytte dem inn i en inkubator for bedre hekkesuksess. Siden kalkunegg har andre behov enn kylling egg, her er hvordan du kan øke sjansene dine for å ha myke små kalkuner kjører rundt...

Trinn

Hvordan klekke kalkun egg i en inkubator. Sett opp dine inkubator minst 24 timer før du legger eggene i.
Hvordan klekke kalkun egg i en inkubator. Sett opp dine inkubator minst 24 timer før du legger eggene i.
 1. 1
  Sett opp dine inkubator minst 24 timer før du legger eggene i.
 2. 2
  Fyll den nedre kanal med vann for å sikre tilstrekkelig fuktighet.
 3. 3
  Plasser to termometre i kuvøse. Kontroller at de er løftet til halve høyden av eggene (vanligvis omtrent 1 tomme). Du kan få disponibel plast kopper og klippe dem til ønsket høyde for å fungere som plattformer for termometre.
 4. 4
  Fest et stoff utvidelse av pære av ett termometer og sørge for at den andre enden er i vannet kanal under. Dette termometeret, som kalles en wet-bulb termometer, vil gi deg en viss idé om fuktigheten i kuvøse, men bare hvis stoffet er vått.
 5. 5
  Pass på at temperaturen er stabil på eller rundt 99 grader Fahrenheit (~ 37 grader celsius), og wet-bulb temperaturen holder mellom 85 og 100 grader Fahrenheit (~ 29 og 37 0,5 grader Celsius).
 6. 6
  Marker eggene med en vanlig blyant. Sett en "X" på den ene siden og en "O" på den andre (når eggene ligger flatt på sine sider). Dette er slik at når du slår dem, vil du være i stand til å slå dem nøyaktig 180 grader. Ikke bruk en farget blyant, penn, eller en markør - disse inneholder kjemikalier som vil skade kalkun gjennom skallet.
 7. 7
  Ha eggene forsiktig i kuvøse. Har dem alle på samme bokstav vendt opp. For 25 dager: Snu alle eggene 04:57 ganger hver 24. time. Dette hindrer kalkun innsiden fester seg til skallet.
 8. 8
  På den 25. dagen, stoppe å snu eggene. Dette er så kalkun kan komme inn klekking posisjon. I ca tre dager, den 28. dagen, vil de klekkes. Når kalkuner klekkes ut, kan de rulle over de andres egg, bruker du snu merkene for å holde samme side opp.

Tips

 • Den normale incubating periode for kalkuner er 28 dager.
 • Hold et øye med vannstanden under. Hvis du lar det gå for lavt, vil inkubatoren bli for tørr. Den relative luftfuktigheten under klekking tid skal være 65% eller mer for å hindre at kalkun tørker ut inni det sprakk skallet og dø under klekking.
 • Når en kalkun starter poking gjennom skallet, ikke slå egget. Sørg for at sprekken kalkun gjør vender opp. Hvis du setter sprekk mot gulvet, kan det hende at Tyrkia ikke være i stand til å bryte gjennom. I de siste tre dagers inkubasjon kalkun vil flytte for å komme inn klekking posisjon. 6-12 timer før de klekkes kan du selv høre dem begynne å titte.
 • Den første sprekk vil trolig dukke opp mot tykkere enden av egget. Den kalkun ofte øvelser sin vei rundt omkretsen av egg og spretter slutten åpner som en cap.
 • Håndter eggene så lite som mulig. Jo mindre forstyrrelser du oppretter, jo mer sannsynlig klekking gå greit.
 • Klekking prosessen tar mellom fem og ti timer.
 • Etter 24 timer har gått, viser kalkun sitt vann og mat. Dypp nebbet i vannet (men ikke slik at det går i neseborene) og se ham drikke. Gjenta med fôret. Forhåpentligvis din kalkun vil lære og begynne å spise og drikke av seg selv.
 • Den nyklekte kalkun vil trolig bli kikket, ustø, trøtt og våt. Sørg for at den holder seg varm og hviler.

Advarsler

 • Vask alltid hendene dine (og aldri berøre ansiktet) rett før du berører kalkun egg. Oljer fra huden din kan gjennomsyre eggeskallet og forurense (dvs. skade) kalkun innsiden.
 • Motstå trangen til å hjelpe en klekking kalkun. Dette vil gjøre mer skade enn godt. La naturen gå sin gang.
 • Hvis du ikke slår eggene riktig, kan det nyfødte kalkun klekkes med en vridd beinet at det ikke vil være i stand til å stå opp med. I dette tilfellet, vil barnet sannsynligvis må avlives.
 • Berør aldri unge kalkuner etter å ha vært i kontakt med kyllinger. Det er sykdommer som kan overføres fra kyllinger til unge kalkuner (selv fullvoksne kalkuner er greit).