Wkino

Hvordan kjøpe et minne skum madrass

Leter du etter noen zzzz på et minne skum madrass? Før du går inn i en madrass butikk og vals i kjevene til en samvittighetsløs selger, få fakta ved å følge trinnene i denne how-to.

Trinn

Hvordan kjøpe et minne skum madrass. Kontroller at minne skum er av høy nok tetthet til å støtte kroppen din riktig.
Hvordan kjøpe et minne skum madrass. Kontroller at minne skum er av høy nok tetthet til å støtte kroppen din riktig.
 1. 1
  Kontroller at minne skum er av høy nok tetthet til å støtte kroppen din riktig. Den beste måten å vite er å sjekke pakken med densiteten av skum. Billig skum er normalt 2 til 3 lb. tetthet, er mid-grade skum 3 til 4,5 lb. tetthet og god skum er over £ 4,5 tetthet. Vanligvis er £ 5,3 til £ 6,2 betraktet som den ideelle tetthet nok til å tåle det menneskelige legeme. Den lettere grade skum vil ikke støtte deg og vil slutte å komme tilbake til sin opprinnelige form etter bare noen få måneder.
 2. 2
  Se etter minne skum som er temperatur sensitivt. Den ene tingen som gjør Memory Foam så unik er temperaturen følsomhet. Når du først legge ned på et minne skum madrass, fører til at kroppsvekten madrassen til "smelte bort" fra det presset inntil vekten er fordelt jevnt over overflaten av madrassen. Men etter at du "bosette seg i," kroppstemperaturen begynner å påvirke materialet, slik at det å myke opp på de stedene der det er økt temperatur. Denne finjusteringen er hva står for uovertruffen komfort av de ekte memory foam.
 3. 3
  Les garantien informasjonen nøye. Se nøyaktig hva som vil kreves av deg når du har en garanti sak. Vil du være ansvarlig for frakt, emballasje, etc.? Viktigst, har hvor lenge produsenten vært i virksomhet? En livstidsgaranti fra et selskap som har bare vært i virksomhet en kort stund er trolig verdiløs.
 4. 4
  Sjekk for rikelig tester gjort med ekte mennesker. Mange ganger, testing gjort i laboratorier, uten mennesker, er ikke et sant bilde av hva som skjer ute i "feltet". Menneskekroppen er unik og det påvirker materialer annerledes enn en mekanisk testing enhet.
 5. 5
  Be om en "comfort test"-perioden. Du bør være i stand til å sove på et minne skum madrass for en kort periode, for å se om du har noen problemer. Hvis velger å prøve madrassen det vil bli dekket i plast for å sikre at det forblir sanitær og selskapet kan re-selge den hvis du returnere den. Dette vil begrense muligheten til å virkelig føle fordelene. Hvis En høy andel av folk elsker memory foam, men noen gjør det ikke. Vet hva du kan forvente hvis du er en av de få. Vil du være i stand til å få refundert alle pengene dine? Eller er det en re-strømpe avgift? Vil du bli bedt om å "bytte bare" med at kjøpmann? I så fall sørge for at de har et bredt utvalg av produkter slik at du får mange muligheter.
 6. 6
  Sammenlign priser på web-butikker av anerkjente direkte til forbruker distributører. Høy tetthet skum madrass produkter kan ofte fås mindre enn halvparten av prisen enn lavere tetthet detaljhandel tilbud, med tilsvarende garantier. Søk etter nøkkelord som SRF og "Slow Recovery madrass", og se etter nettsteder som forklarer i detalj forskjellene i produktene som tilbys.
 7. 7
  De fleste minne skum madrasser er faktisk i to eller tre lag, med et minne skum topper limt til en stiftelse lag av uretan skum. Kvaliteten av fundamentet lag skum, som brukes for å fordele vekten til rammen, påvirker også levetiden av madrassen.
 8. 8
  Hvis du har en god kvalitet madrass, kan du også vurdere å kjøpe bare et minne skum "topper". Men vær klar over at mange detaljhandel produktene er av lav tetthet og relativt høy pris for kvalitet.

Tips

 • Hvis du kan ta is, i en zip-lås pose, kan du kontrollere om materialet er temperatur sensitive. Det vil bli fastere i stedet du sette isen etter 5-15 minutter.
 • Få en skriftlig "comfort garanti." Sørg for at det er minst 10-14 dager eller mer.

Advarsler

 • Selgere vil prøve å gi deg "fakta" som vil favorisere deres produkt, uansett hvor dårlig, så bare husk tetthet, temperatur følsomhet og lese alt du kan om minne skum å være utdannet før du kjøper, og du vil være fornøyd med kjøpet.
 • Folk flest ikke er klar over hvor tung en solid skum madrass er. Solid minne skum eller vanlig skum madrasser er en skikkelig jobb å flytte eller selv å snu selv for to friske mennesker, og du sikkert ikke ønsker å bære en opp trappen.
 • Skum madrasser opptre som svamper, betyr dette at de absorberer væske. Du bør alltid bruke en vanntett madrassbeskytter når du setter opp ditt minne skum madrass for å hindre at væske fra å komme inn i minnet skum og for å holde deg sove kjølig i varmt vær.
  • Tempurpedic ™ væsketett madrass cover av svært høy kvalitet (og svært behagelig å sove på), men det er ikke svært holdbare og bør ikke vaskes i maskin med ark. Slik behandling vil føre til ørsmå riper og tårer resulterer i lekkasjer og en dramatisk tap i effektivitet. I stedet bør denne madrassen dekselet være flekk rengjøres for hånd eller nøye inspisert for lekkasjer etter hver vask. Det kan miste effektiviteten i så lite som to år hvis ikke behandles ordentlig.
 • Ingenting varer evig.
 • Mange minne skum madrasser er produsert i Kina. Noen av de nyeste produktene kommer ut av Kina er av super kvalitet og kjemisk fri. Be om detaljene i produksjon før du kjøper.