Wkino

Hvordan redusere støv midd befolkningen i hjemmet ditt


Selve ordene "støv midd" trylle frem frykter disse dager. Mange av oss er klar over at deres tilstedeværelse er assosiert med redusert respiratorisk helse, utløser astma og andre allergi relaterte angrep. Redusere støv midd populasjoner er nødvendig for å sikre din families helse. Støvmidd lever av døde hudceller som har flaked av kroppen. Som et resultat, er de sannsynligvis til å bli funnet i møbler, senger, og andre husholdningsartikler gjenstander som samler død hud.

Trinn

Hvordan redusere støv midd befolkningen i hjemmet ditt. Endre sengetøyet regelmessig.
Hvordan redusere støv midd befolkningen i hjemmet ditt. Endre sengetøyet regelmessig.
 1. 1
  Endre sengetøyet regelmessig. Mest død hud oppbygging skjer i og rundt sengen din.
 2. 2
  Legg et allergen barriere for sengetøy din. Be en spesialist for presis informasjon om hva du skal kjøpe.
 3. 3
  Vask sengetøy på minimum 55 grader celsius (131 grader Fahrenheit). Høy vann-temperatur er i stand til å drepe støvmidd, det er ikke mulig å stole på vaskemiddel alene. Hvis du foretrekker kalde vasker, tørr i direkte sollys.
 4. 4
  Vakuum sofaer, madrasser, lenestoler og andre steder der folk har en tendens til å sitte ofte. Rengjøre dem regelmessig. Prøv ikke å sove på sofaen din, det øker problemet.
 5. 5
  Damp rengjør regelmessig. Støvmidd kan ikke overleve en damp rengjøring. Imidlertid gir fuktighet akkumulert i teppe padding et ideelt miljø for støvmidd til å trives, så tenk tørre rengjøringsmetoder.
 6. 6
  Hold huset pest gratis. Døde skadedyr er en matkilde for støvmidd.
 7. 7
  Reduser ditt barns kosedyr samlingen til en eller to favoritter. Plasser de som du holder i fryseren hver par uker til å drepe levende støvmidd.
 8. 8
  Vurdere å endre gulv. Teppe skaper en perfekt havn for støv midd populasjoner. Hvis din familie lider av støv midd allergi eller astma, bør fjerne vegg-til-vegg-tepper være en nummer én prioritet, spesielt på soverommet sone. Erstatte tepper med:
  • Anti-allergifremkallende tepper
  • Tregulv
  • Fliser eller terrazzo gulv
 9. 9
  Bruk garvesyre. Garvesyre er en naturlig måte å nøytralisere allergener fra støvmidd.
  • Du kan kjøpe garvesyre pulver fra helsekostbutikker og andre spesialiserte leverandører. Dryss det rikelig over madrasser, sofaer, kjæledyr senger osv. for å bidra til å redusere allergen konsekvenser. du kan også pønsker ut din egen løsning av en kopp svak te til en liter vann, spray teppet deretter vakuum 3timer senere.
 10. 10
  Fuktig støv. Fjærkoster vil bare flytte fortrenge allergener i luften.
 11. 11
  Støvsug regelmessig. Bruk en støvsuger med HEPA-filter for å rense gulv og madrasser. Mikro-filtre er viktige fordi de bidrar til å sikre at støv ikke bare resirkuleres i luften.
  • Hold vakuum vedlikeholdes for å opprettholde sin tilstand. Det anbefales også at du forlater huset for en halv time etter støvsuging å la støvet har lagt seg.
 12. 12
  Ventiler. Åpne vinduer for å slippe inn frisk luft og redusere fuktigheten. Gjør dette så ofte du kan.

Videodemonstrasjon


En video med Dr. Steve Rubinstein, en av flere i hans diskusjon om støvmidd.

Tips

 • Reduser alle overflødige elementer i soverommet (f.eks bøker, klær kurver, leker, hauger av klær, osv.) noe som gjør det vanskelig å ren eller vanskelig å støv gir et hjem for støvmidd. Prøv å lage en mimimalist soverom.
 • Direkte sollys dreper støvmidd. Benytt deg av det og henge sengetøy, klær, etc. Spesielt luft tepper og andre tunge sengetøy gjenstander og tepper så ofte som mulig.
 • Støvmidd trives i fuktige miljøer. Unngå fukting hvis mulig.