Wkino

Hvordan galopp med hesten din

Cantering er moro og er en viktig ferdighet å mestre i ridning din! Denne artikkelen dekker det grunnleggende om hvordan å galopp, men husk, er ridning noe best lært fra en kvalifisert og erfaren instruktør!

Trinn

Hvordan galopp med hesten din. Forbered din hest til galopp ved å plukke opp en balansert, frem trav.
Hvordan galopp med hesten din. Forbered din hest til galopp ved å plukke opp en balansert, frem trav.
 1. 1
  Varm opp hesten din. Først bruker et utfall tråd festet til hestens hodelag, og har det gå og trav rundt deg i en runde pennen. Etter du har gjort det for kanskje 10 minutter, (mens hesten er fortsatt på utfall linje), og deretter gjøre noen skritt og trav for samme tidsperiode.
 2. 2
  Forbered din hest til galopp ved å plukke opp en balansert, frem trav. Sitt noen få skritt før du ber til galopp. Stramme inne tøyle og bøye hesten rundt innsiden av beinet. Når du er forberedt, spør din hest til galopp ved å sparke eller klemme utenfor beinet og bruke stolen for å presse hesten fremover (lene deg tilbake og ikke dra i hestens munn. Har noen kontakt med hestens munn, men ikke bli prøver å lure på tøylene. Hesten din kan balansere ved kanskje å flytte hans / hennes hode så myke albuene og la ham / henne. Også holde baken i salen til enhver tid). Hesten bør plukke opp galopp. Hvis ikke, kan personen på bakken bruke utfall pisk (uten å treffe hesten) for å oppmuntre dem til å gå videre inn i galopp.
  • En vanlig feil når man lærer å Kantine trekker i tøylene for balanse. Dette hindrer hesten i å bevege seg fremover og er ikke veldig hyggelig på sin munn! Hvis du er på utfall linje, kan du gå inn i to-punkts posisjon og hold hestens manke eller en sikkerhets stropp (martingal). Dette vil hjelpe deg å utvikle følelsen for galopperer uten å trekke på hestens munn. Husk at når du holder på salen klut du har mindre kontroll over hesten, dette er veldig farlig, i stedet bare sitte veldig dypt inn i salen.
  • Hvis du ikke drar i tøylene og hesten din fortsatt ikke galopp, kan han bare være lat, så du kan prøve å gi dem et kick med din utenfor beinet eller bruke en avling like bak din utenfor ben å forsterke bistanden. Riders bare lære å galopp bør ikke bruke en avling. Koordinerende avlingen mens galopperer for første gang er for mye å håndtere! Uerfarne ryttere bør alltid ha en kunnskapsrik person på bakken for råd, så det er mange andre grunner en hest kan ikke plukke opp galopp slik som stivhet eller halthet at en nybegynner ikke kan diagnostisere.
 3. 3
  Når du er i galopp for første gang, prøv å slappe av og puste! Det vil ta et par ganger for å få komfortable. Ideelt du ønsker en plass å bo i salen og følge bevegelsene til hesten. Akkurat som å lære å stige trav tok praksis, så vil lære å sitte i galopp. Noen hester er glattere enn andre, så hvis du føler at du får dyttet rundt for mye når du prøver å sitte, prøve å holde to-punkt i galopp for noen runder på utfall slik at du kan få bruk for følelsen av galopp. Hvis du er nervøs og spent, vil du ikke være i stand til å slappe av i setet og følge bevegelsene til galopp. Hvis du føler at hesten går for fort lene seg litt tilbake og ta av noen av leggen press, vil hesten trolig avta.
 4. 4
  Mens galopperer, akkurat som på tur, bør hendene lett følge bevegelsene til hestens hode. Du vil at skuldre, hofter og hæler for å forbli i vertikal linje. Du trenger din rygg og mage muskler til å være smidig å absorbere bevegelsen til galopp. Bena skal være stille, avslappet og lukket rundt hestene sidene uten klemming så vekten kan synke ned i hælene. husk, det er nesten umulig å falle av hvis du sitter rett opp og følge bevegelsene.
 5. 5
  Med tid og praksis, vil cantering bli lett! Husk, erstatter ingenting en erfaren instruktør og en godt skolert hest for å lære det grunnleggende.

Tips

 • Alltid ha en person på bakken med deg, helst en instruktør hvis du er en nybegynner og fortsatt bare lære grunnleggende ferdigheter.
 • Den ideelle hest å lære å Kantine på er rolig, godt skolert og vet å bli sparket.
 • Den to-punkts posisjon er den hoppende stilling.
 • Du bør også ha mestret skritt og trav, og være i stand til å gjøre det bra i sittende trav.
 • Sørg for at riding området har trygge, nivå fotfeste. Du ønsker ikke å ha for å manøvrere rundt hopp, stoler eller andre riding ring rot når man lærer å galopp.
 • Bruk et fast hjelpemiddel slik at hesten plukker opp galopp uten "kjører" på en rask og humpete trav. Hvis hesten din ikke plukke opp galopp, tregere trav slik at den er stødig og balansert igjen før reapplying hjelpemidler til galopp.
 • Du må være komfortabel og balansert på skritt og trav før lære å galopp. Du bør være i stand til å holde to-punkts posisjon i trav.
 • Len deg tilbake når du er bremse hesten ned. Lent fremover vil oppmuntre hesten til å bevege seg raskere.
 • Prøv å være avslappet i korsryggen og magemusklene slik at hoftene rock med bevegelse av galopp mens du holder overkroppen i ro.
 • I ridning, er å slappe av en av de vanskeligste ting å gjøre, men når du gjør det, er det måten lettere å galopp.
 • Kontroller at du er komfortabel og trygg i et innlegg og sitter trav før du prøver en galopp.
 • Hvis mulig, få en erfaren rytter eller instruktør utfall hesten din for deg mens du er montert (hesten reiser i en sirkel rundt dem ved hjelp av et utfall linje). Denne måten personen på bakken er å kontrollere hastighet og retning av hesten slik at du kan fokusere på å få komfortabel cantering.
  • En alternativ måte å be om galopp er å stramme inne tøyler deretter presse med utsiden. Hvis hesten ikke tar umiddelbart den opp fra en spasertur ikke stress. Hvis hesten er under trening vil det komme med tiden. Men hvis hesten er trent og opplevde ingen toleranse da. Hvis du stramme inne tøyle presser det mot hester halsen eller løfte den og skyver utenfor tilbake og hesten traver trekke tilbake på turen og presse med litt mer press ankler eller spurs arbeid og din hest bør plukke den opp fra gå. Skulle hesten plukke opp feil bly da har du to alternativer.. enkel endring eller flygende bly endring. En enkel endring er når hesten plukker opp for eksempel utsiden bly og du vil ha dem til å plukke opp inni deg trekke tilbake i trav og be om innvendig bly. Jo mer komplisert er den flygende bly endring når du galopperer og vil endre din fører som om du gjør dressur slå hesten diagonalt og reversere på galopp øyeblikket du kommer til å få på skinnen be om ønsket avledning og hesten bør endre tilbake først da fronten. Skulle hesten ikke endre tilbake er det ikke en flygende bly endring da kalles det hesten slippe sin skulder.
 • Gi hjelpemidler for galopp på et hjørne (hvis ridning i en skole). Dette vil hjelpe hesten å slå av på riktig ledende beinet.
 • Hvis du mister stigbøyler, ikke frik ut. Bare gå med på det. Noen ganger er det lettere å galopp uten stigbøyler.
 • Hvis du ønsker å stoppe, men du er for redd for å gi slipp på salen klut, bare len deg tilbake. De fleste hester reagere og bremse ned hvis du slappe helt av.
 • Hvis du føler deg komfortabel cantering fra en trav, spør din instruktør hvis du kan galopp fra en spasertur. Noen instruktører insisterer på at du galopp fra en spasertur.
 • Spør etter galopp fra turen ved å forkorte opp reins.Then, sette utenfor beinet tilbake bak gjorden og skyv hælen opp tønna med hesten.
 • Sørg for at du alltid er i kontroll, holde hesten samlet inn og lytte til dine kommandoer. Du ønsker ikke hesten din til å miste oppmerksomhet eller Spook mens du galopperer.
 • Du kan også gå inn tre poeng når du går over hopp.

Advarsler

 • Hvis du føler at du kommer til å falle av, lene seg tilbake litt mer, fordi du kan lene deg fremover for langt. Det betyr at du spretter på bekkenet og tyngdepunktet er slått av, slik at du føler deg usikker. Hvis det fortsatt ikke fungerer, tøyle hesten i.
 • Også hvis du føler deg usikker, prøv å unngå å ta tak med bena hvis det er mulig. Dette kan hjelpe deg å føle deg mer sikker, men husk, det forteller hesten til å gå fortere, eller holde det gående, og hvis du føler deg usikker, om du ikke ønsker at hesten skal holde det gående på en galopp.
 • For å hindre deg fra å ta tak med bena, sørg for å holde ballene dine føtter presset mot stigbøyler, og trykk hælene mot bakken.
 • Aldri gjøre dette uten hest opplevelse! Bruk alltid hjelm og ha en verge eller kvalifisert trener med deg.
 • Ikke kjøp for stor av en hæl på støvelen din. Hvis du gjør det, vil det være svært vanskelig å hoppe på uten din hest stormingen av. Når du hoppe på med store hæler, er det i utgangspunktet forteller hesten til å gå.
 • Alle ryttere skal bruke godkjent hjelm og passende fottøy (hard såle støvler med en hæl).

Ting du trenger

 • En rolig og godt trent hest
 • Hensiktsmessig ridning sikkerhetsutstyr / antrekk
 • En instruktør eller trener
 • Crop (valgfritt)
 • Longering pisk