Wkino

Hvordan finne en vannlekkasje i huset ditt

I de fleste tilfeller vannlinjen kjører hjem til deg er "måles" for ansvarlighet og fakturering. En lekkasje på linjen kan være svært kostbare. Likevel kan selv en liten lekkasje bli funnet gjennom å prøve noen enkle teknikker og kan redde deg fra en ekkel overraskelse fra ditt lokale kraftselskap. Hvis du har fått beskjed om at du har en lekkasje, her er noen trinn du kan gjøre før du ringer en rørlegger. Jo mer du vet, jo mindre vil det koste deg i det lange løp!

Trinn

Hvordan finne en vannlekkasje i huset ditt. Sjekk toalettet for lekkasjer ved å fjerne toppen av tanken og lytte veldig nøye.
Hvordan finne en vannlekkasje i huset ditt. Sjekk toalettet for lekkasjer ved å fjerne toppen av tanken og lytte veldig nøye.

Varmtvannstankene

Sjekk Pressure Relief Valve på varmtvannstanken. Noen ganger er disse ventilene er plombert direkte inn i et avløp, og kan lekke uten din viten. Hvis du ikke kan fjerne avløpsrøret for å se etter en lekkasje lytte etter en hvesende lyd, kan det være en lekkasje.

Toaletter

 1. 1
  Sjekk toalettet for lekkasjer ved å fjerne toppen av tanken og lytte veldig nøye. Hvis du hører susing i det hele tatt, kan du prøve å lokalisere hvor det kommer fra. Hvis du finner området hvor lekkasjen kommer fra, vurdere den og finne ut om du kan. Hvis du ikke kan, og deretter ringe en rørlegger.
  • Hvis ingenting er merkbar, legg til litt og sette et par dråper i tanken (ikke bollen). Vent noen minutter, og hvis du har fargestoffer i bollen, har du en lekkasje i flapper i bunnen av tanken som tillater vannet å sive gjennom. På dette punktet kan du vurdere om du ønsker å gjøre reparasjonen selv, eller ringe en rørlegger.
  • Hvis du har flere toaletter, gå videre og gjenta prosessen med hver toalettet for å sørge for at du ikke har mer enn ett problem.

Meter linjen

 1. 1
  Hvis toalettene er fine, sjekke linjen går fra måleren til huset. Selv om dette kan høres vanskelig, kan du spare penger hvis du kan finne lekkasjen for rørleggeren.
  • Hvis du vet du har en avstengningsventil ved huset, slå den av midlertidig og sjekke måleren ved å fjerne lokket og ser skiven på toppen av måleren.
  • Hvis du ikke kan se måleren hodet, prøve å grave rundt fordi de noen ganger har skitt eller gress dekker toppen av dem. Når du finner den, og ventilen er slått av ved huset, se på måleren for å se om det å snu. Hvis den fortsatt dreiing, så lekkasjen er mellom apparatet og huset.
  • På dette punktet, gå området mellom måleren og stengeventilen. Se etter tegn på en lekkasje slik som: myk gjørmete områder, gress som er grønnere enn resten eller vokser mye raskere enn andre områder. Hvis du ser en slik tydelig tegn, ringe rørlegger eller vurdere om du kan gjøre en reparasjon selv.
 2. 2
  Hvis du har ventilen stenge på huset og måleren har sluttet å bevege seg, så lekkasjen er et sted i huset. Prøv noen andre teknikker for å prøve å lokalisere problemet.

Slange smekker

 1. 1
  Prøve og finne en lekkasje ved huset. Dette vil kreve at du finner all slangen-smekker (slange-smekker er rørene som du kroken slanger til, i tilfelle du var usikker!). Vanligvis en gjennomsnittlig bolig har en slange-smekke i front og ett i ryggen, men sørg for å finne hver og en som du har og lytte nøye.
  • Når du har funnet dem, ta en skrutrekker, helst en lang nok til å gi deg selv plass til å arbeide, og sette metall tuppen av skrutrekkeren direkte på metall delen av slangen-smekke. Sett tommelen knoke på toppen av skrutrekker, og deretter plassere knoke på siden av hodet, rett foran øret. Lyden vil reise direkte til trommehinnen. Ideen her, er for det solide skrutrekker til å fungere som et stetoskop. Dette virker for de fleste metall-ventiler, så vel.
  • Lytt nøye for noen lyd emitting fra slangen-smekke. Hvis du hører noe i det hele tatt, huske hvor det er (kanskje merke det med kritt), og gå til neste. Hvis lyden som sendes ut blir høyere ved en hvilken som helst av de andre slange-smekker, så lekkasjen er nærmere til den aktuelle enheten. Legg merke til at og ta kontakt med rørlegger: Å gi rørleggeren denne informasjonen vil lagre rørlegger masse tid på å finne lekkasjen, som igjen sparer deg for penger.
  • Hvis du kartlegge alle de slange-smekker og fortsatt finner ingen lyd, gå inn i huset og følger den samme prosessen med skrutrekkeren på huset ditt tilbehør, som kraner i vask, dusj ventiler, vaskemaskin, varmtvannsbereder (vær forsiktig for å unngå å bli skåldet når du arbeider rundt varmtvannsberederen). Hvis du fortsatt er usikker, ta kontakt med rørlegger.

Andre lekkasjer

 1. 1
  Sjekk hagen. Se på, kraner, og drypp vanningsanlegg.
 2. 2
  Sjekk dusjhode for lekkasjer. Det bør være en ganske enkel hjem reparasjon hvis dette er en kilde til lekkasje.
 3. 3
  Hvis du har en, er det viktig å sjekke for å se om det har noen lekkasjer.

Nær nok er nyttig

 1. 1
  Erkjenne at i mange tilfeller en lekkasje kan være svært vanskelig å finne. Ikke alle av lekkasjene som er skissert i denne artikkelen kan lokaliseres og hvis du ikke er vant til avløp posisjonering, kan du gå glipp av noe enkelt. Likevel, hvis du prøve disse trinnene, skal du være i stand til å finne en omtrentlig plassering, og dette er en mest verdifull trening i seg selv fordi det vil hjelpe rørleggeren (mange rørleggere ikke liker å lete etter et problem så alt du kan gjøre de vil sette pris), noe som gjør det tidsbesparende for rørlegger og som oversetter til besparelser for deg.

Tips

 • Hvis du er i stand til å finne den generelle delen av en lekkasje, vil rørleggere har en lytter enhet som gjør dem i stand til å lokalisere den nøyaktig.

Advarsler

 • Hvis du mistenker at uakseptable lekkasjen kan være i varmtvannsberederen, ringe en ekspert. Ikke stikke en skrutrekker inn der. Du kan krysse ledninger eller punktering tanken.
 • Aldri grave uten riktig finne som det er svært farlig og kan føre til at du fysisk skade, så vel som økonomisk. Hvis du ikke er sikker, må du alltid ringe eksperten, din lokale rørlegger!
 • Veldig viktig! Hvis du finner lekkasjen og bestemmer seg for å prøve og grave den opp må du sørge for at du kaller de andre verktøyene og be dem om å markere sine verktøy på eiendommen! De fleste stater i USA har et verktøy lokalisere sentrum nettopp for dette formålet.
 • Hvis du har tenkt på å fikse en lekkasje i dine toaletter selv spørre hva en alder av huset er før du arbeider? Du kan oppdage at å fikse en lekkasje fører til en annen eller fem på grunn av gamle pakninger, skiver og gummi?

Ting du trenger

 • Skrutrekker
 • Reparasjon verktøy og elementer (valgfritt)
 • Internett eller gule sider for å finne en rørlegger - det er nyttig å spørre andre mennesker som de stoler som rørleggere, sammen med sjekking av elektroniske nettsteder som lar forbrukerne å rangere håndverkere