Wkino

Hvordan finne en tapt hund

Hunden din er tapt! Hva skal du gjøre? Her er en tidslinje for umiddelbar handling, hva du skal gjøre etter to timer, to dager og utover. Hold denne nødsituasjon guide på hånden, i tilfelle kjæledyret ditt er tapt. Hastighet og grundighet er viktig for å bringe hunden trygt hjem.

Trinn

Hvordan finne en tapt hund. Få hunden chipsmerket.
Hvordan finne en tapt hund. Få hunden chipsmerket.

Forebygging

 1. 1
  Få hunden chipsmerket. Hvis du fikk din hund fra en ly i løpet av de siste årene, er det sannsynlig at han eller hun har allerede vært chipsmerket. En microchip er en ufarlig chip som settes inn i nakken. Brikken inneholder en ID som noen veterinær eller husly kan søke etter. ID-en kan deretter søkes gjennom en database som inneholder kontaktinformasjon, slik at en veterinær eller husly kan kontakte deg når de finner hunden din.
 2. 2
  Sørg for at bakgården er sikker. Fylle eventuelle hull i gjerdet og sørg for at din gate låsene sikkert.
 3. 3
  Ikke la ditt dyr, spesielt hunder, ut av huset uten tilsyn. For utendørs katter, sørg for at du tar dem inne om natten, spesielt i skogkledde eller landlige områder.

Leter etter hunden din

 1. 1
  Ikke kast bort tiden! Få et par personer til å arbeide i en organisert måte samtidig. I de første to timene, spør familie og venner til å søke rundt i byen og opp til en to-mile radius av stedet der hunden ble sist sett. Lag business-card størrelse flygeblad for å dele ut slik at informasjonen er lett tilgjengelig og lett å dele. Bruke gratis tjenester som Petmetric.com eller Oliver varsel på facebook for å komme en virtuell søk startet umiddelbart i ditt geografiske område også. Fortell noen barn du ser at du er ute etter en hund og plakater vil være opp i morgen med ditt telefonnummer. Men, husk at mange barn har blitt advart om at dette er et triks som brukes av potensielle kidnappere og barn kan bli skremt.
 2. 2
  Ta med hunden din favoritt leketøy, eller en annen støy som gjør at han kom løpende. Hunder kan høre lyder fra veldig langt unna, og kan komme hvis de hører en trøstende lyd! Risting en godbit bag eller noe annet en hund vet betyr mat kan hjelpe, også.
 3. 3
  Mens du er ute å søke, få noen andre til å ringe til din lokale humane samfunn, dyr tilfluktsrom, redder, veterinærer, og politiet avdelinger. Kontakt naboene til å være på utkikk. Hvis du er nær et fylke linje, kontakt lignende steder i fylket, også. Hvis din lokale TV-og radiostasjoner gjøre samfunnet kunngjøringer, be dem om hjelp. Informer de lokale pounds og tilfluktsrom. Hvis noen gjør finne en hund og bringer det der, vil de vite å nå deg. Hvis de sier de har en hund som passer, sørg for å besøke deg, og ikke avblåse søket til du er sikker på at det er ditt. Deres beskrivelse og dine kan lett variere.
 4. 4
  Lag en annonse med et nyere bilde av hunden din. Hvis du ikke har et bilde, og hunden din er en rasekatt, bruke et bilde fra en bok. Beskriv hunden slik en gjennomsnittlig person ville kjenne ham igjen hvis han så ham. Inkluder opplysninger som kan identifisere ham som hans krage, dog tags, tatovering, identifisere funksjoner som arr eller uvanlige colorations, eller microchip ID-nummer.
  • Vær spesifikk: "LOST: (hundens navn) en brun hund med hvitt ansikt og poter, kastrert hunn, 60 #, fikk løs fra verftet på 1 desember 2005 (Sted hvor tapt) nær postkontoret i byen vår, PA rundt 16:00 Iført en rosa halsbånd med rabies tag og lisens. Er på anti-anfall medisiner. familiehund. belønning. Ring (610) 555-0000. "
  • "Family pet" tendens til å motivere folk til å se. Reklame det som en "utstillingshund", "avl hund", "terapi hund" eller "søk og redning hund" er ikke en god idé. For mye avsløring er ikke alltid den beste politikken i disse sakene.
  • En belønning tendens til å motivere folk. Men ikke oppgi et beløp. Hvis du gjør det belønning for stor, som 3740€ folk vil lure på om hundens verdi og noen folk kanskje ikke ønsker å returnere ditt kjæledyr.
  • Alltid si en kvinnelig er sterilisert, enten hun er eller ikke. Igjen, dette er å beskytte hunden fra den skruppelløse som kanskje se en avl mulighet. Den samme logikken gjelder for et medisinsk problem eller genetisk defekt. Folk vil være mindre sannsynlig å tenke på avl en hund som kan oppfattes som verdifullt hvis de tror den har et medisinsk problem. Det gir en trang til annonsen også.
  • Hvis hunden er vennlig, si "Prøv og overtale henne inn i garasjen eller inngjerdet tun og ringe oss." Hvis hunden er ikke vennlig eller kan være en frykt biter si: "Ikke prøv å hjørne henne. Bare ring oss med plasseringen hennes ASAP."
  • Det er en god idé å gjøre noen få kopier av flyers på ulike språk, som spansk eller fransk, spesielt hvis du bor i et område med mennesker fra mange forskjellige bakgrunner.
 5. 5
  Umiddelbart kontakte alle kjæledyr tjenester og tilfluktsrom i ditt område og spør om de har hatt noen samtaler om hunder som passer din beskrivelse. Besøk ly hvis det er mulig å se om noen har brakt hunden i.
 6. 6
  Intensivere søket etter at hunden har vært savnet i 24 timer. Gjøre minst 200 fotokopier av annonsen. (Printer blekk kjører i regn, kopimaskin toner vil ikke.) Begynne å legge på oppslagstavler og i høy synlighet områder som bensinstasjoner og dagligvarebutikker i nabolaget ditt. Tape flyers til telefon stolper (i mange steder, er det ulovlig og farlig å bruke stifter fordi det er en fare for pole menn). Spør venner og familiemedlemmer til å distribuere flygeblad dør-til-dør. Sørg for å sette ekstra løpesedler rundt som lekeplass, eller varsle eierne av den hunden park.
 7. 7
  Ta "funnet" samtaler med en klype salt. På denne ødeleggende tid, er du sårbar og det er uetiske mennesker som kan prøve å utnytte.
  • Hvis noen ringer og beskriver hunden fra annonsen og sier: "Jeg har fått hunden din her," svare, "Har hun et svart merke i hennes høyre ben?" og de sier: "Hun sikkert ikke" og hunden din ikke henger, opp raskt. Du ønsker ikke å forholde seg til slike mennesker. Hvis de sier, "Nei, det gjør hun ikke", og du tror det kan være din hund, bare si at du gjorde en feil, det er en annen hund du har sett før.
  • Hvis noen prøver å presse deg inn i en høyere lønn før du går tilbake hunden din, prøv å sørge for at de har den rette hunden (eller noen hund i det hele tatt), og be personen å møte deg på et offentlig sted. Så gå med en annen person til å møte dem. Ikke bli tatt nytte av. Hvis det er din hund, har en symbolsk belønning.
  • Senere svindel inkludere folk ringer for out-of-state airfare for tapt hund. De kan si at hunden har blitt stjålet og dumpet langt hjemmefra, og de fant ham 200 miles away. Ikke fall for det.
 8. 8
  Etter to dager: Utvid søket.
  • Gå litt lenger med bil og begynne å spre ordet til dine lokale mailmen, UPS og Fed Ex drivere, joggere, løpere, syklister og alle andre vandre rundt søket områder.
  • Frafalt eller fakse en kopi av annonsen til områdets tilfluktsrom.
  • Utvid radius på søkeområdet ved flere miles - ring tilfluktsrom selv utenfor det området du tror hunden din kunne ha nådd.
  • Besøk dyr tilfluktsrom og redning ligaer å se etter kjæledyret ditt annenhver dag. Ikke forvent frivillige til å gjenkjenne en brun hund fra en annen. Hvis hunden er en skitten, sammenfiltret rotet som gikk ned i vekt, kan du ha problemer med å identifisere ditt eget kjæledyr. Spør om det er en karantene område eller et område der skadde dyr blir holdt i tilfelle hunden din er adskilt fra det som er vist for publikum.
  • Sjekk de "funnet" annonser i de avis hver dag kjæledyret ditt er tapt.
 9. 9
  Hold positive. Hunder har vært re-united med sine eiere, selv etter et år eller mer. Fortsette å gå tilbake til krisesentrene viser bilder av hunden din. Hvem vet, kanskje det vil finne deg!

Tips

 • Spør veterinæren for å sette inn en microchip i hunden. Microchips er en enkel og praktisk måte å gjøre det mulig å finne hunden din i tilfelle han er tapt eller har blitt stjålet.
 • Sørg for at merkelappen er lett synlig og godt skrevet. Hvis det ikke er godt synlig, vil eldre mennesker som har funnet din kjære Spot ikke kjenner navnet, og tror navnet er Zot.If det er en stavefeil, igjen, kan det hende at nummeret ikke bli gjenkjent Adressen din kan ikke være riktig enten, og hundens navn vil gå fra Stripe til Strip.It kan være svært forvirrende.
 • Post at du har mistet hunden din på din lokale internett eller avis.
 • Få hunden snipp, med en kode på det som har hans navn og din adresse. Hvis du ikke er komfortabel å sette din adresse på koden, kan du få et telefonnummer sette på det i stedet.
 • Spør vennene dine om de har sett hunden før den forsvant.
 • ALLTID ALLTID ALLTID sette hunden i bånd mens i det offentlige, i parken eller på stranden. Hvis du bor i et lite nabolag og ikke har plass på et gjerde, holde hunden i bånd mens du tar ham utenfor for å gjøre sin virksomhet. Eller, hvis han ikke er komfortabel å gå mens i bånd, se ham nøye.
 • Aldri aldri aldri la hunden være uten tilsyn. Selv om bakgården har en hund-bevis gjerde, se ham når han er utenfor gjør sin virksomhet eller spille ute i gården. Noen hunder gjør gale ting mens de er alene, som å prøve å hoppe over eller grave under gjerdet.

Advarsler

 • Aldri svare på en funnet pet krav alene. Ta en venn og be om å møtes på et offentlig sted, for eksempel i parken. Ikke si til å møte på huset ditt. Så folk som fant hunden din (som kan være veldig skumle forresten, du vet aldri,) vil da vite hvor du bor. Du ønsker ikke det. Som jeg sa, møtes på et offentlig sted, for eksempel en park eller en bensinstasjon
 • Elektriske gjerder ikke sørge for at hunden ikke vil løpe vekk. Forlat aldri hunden være ute selv om du har et elektrisk gjerde.

Ting du trenger

 • En god 200 fotokopier av hundens tapt plakat
 • Tålmodighet
 • Håper

Og be han / hun vil komme tilbake