Wkino

Hvordan etappe avkastning

En etappe-yield er den første springbrett til bevegelser som skulder-in, bakdel-in (travers), bakdel-out (renvers), halv-pass, piruetter, og alle andre bevegelser der hesten peker i én retning men beveger seg i en annen.

Trinn

Hvordan etappe avkastning. Vet at hemmeligheten til beinet-gir er i timing.
Hvordan etappe avkastning. Vet at hemmeligheten til beinet-gir er i timing.

Trav

 1. 1
  Vet at hemmeligheten til beinet-gir er i timing. For å virkelig få en følelse for det, er det nødvendig å begynne uten å bli montert. Har en assistent i ringen som kan ha hendene fri. Begynn med å gå i en rett linje med assistent gå på venstre side. Sette henne har hånden på brystkassen din (omtrent samme sted en rytterne etappe ville være hvis du var en hest). Først må hun presse forsiktig på deg hver gang din venstre fot er på bakken. Du vil merke at du bøyer rundt trykket, men kan fortsette å gå i en rett linje uten mye bråk. Deretter har din assistent begynne å presse deg forsiktig når høyre foten er på bakken. Du vil finne at du må gå over for å holde seg oppreist.
 2. 2
  Monter din hest. Starter på en stigende trav (poste). Signalet vil komme når hestene utenfor skulder (skulder mot som du ønsker å gå, i dette tilfellet) er opp.
 3. 3
  Holde kroppen rett, når hesten står utenfor skulder er opp (når du stiger), skifte hoftene på utsiden som om du kommer til å stå i den stigbøylen. Din innsiden av beinet vil automatisk komme inn mot hestens side. Med en overraskende liten mengde press, vil du få hesten til å gå over (du oppfører deg som assistentens hånd på din side.)
 4. 4
  Få hesten til å ta ett eller to trinn på en etappe-yield, og tillate dem å flytte rett og fremover igjen. Sørg for å prise hesten.
 5. 5
  Som hesten lærer signalet, vil du være i stand til å utføre en etappe-yield ved å flytte vekten litt på utsiden

Walking

 1. 1
  Sitte i en rett linje.
 2. 2
  Veldig forsiktig dra i tøylene på den siden du skal.
 3. 3
  Samtidig bruker motsatt ben og skyv på hestens buk med det.
 4. 4
  Holde skyve inn til hesten beveger seg sidelengs med hodet vendt forover.
 5. 5
  Klappe hestene på skulderen slik at den vet det har gjort godt.
 6. 6
  Praktiserer ikke for ofte eller hesten blir lei.
 7. 7
  Prøv å holde hester hjernen aktiv.
 8. 8
  Øv gjør det veving inn og ut av kjegler.
 9. 9
  Kjeglene må kanskje være lenger fra hverandre som hele sidelengde av hesten må passe mellom det.

Tips

 • Hold hendene rett. Ikke trekk hesten ene eller den andre. Hvis du rir med kontakt (trykk på tøylene) du kan føle innsiden tøyle løsne litt. Hvis dette skjer, flytte utenfor skulderen fremover litt ved å vri brystkasse. Kontroller at trykket i tøylene er selv til alle tider.
 • Sørg for ikke å falle til innsiden (flytte skuldrene i over hoften beveger du deg bort fra).
 • Hvis hesten har problemer, prøv å starte fra en sirkel. Også, prøv å se til der du vil at hesten din skal få til. Hvis hesten din vet at du vil at han skal gå på utsiden, vil han.
 • Hvis du blir frustrert, gjør noe annet i stedet.
 • Ikke bøyes hesten din på innsiden, holde mer press på utsiden tøyler enn innsiden (fordi som du skyver hesten fra innsiden, går de inn i utenfor tøyler). ryggraden skal justeres riktig og ikke bøye i begge retninger
 • Hvis hesten dukker hans skulder på utsiden, gå rett på kvart linje (mellom midtlinjen og jernbane) og deretter mens du er leg-gir, late som du er nesten prøver å få hesten til å bøye til utsiden med din utenfor tøyler, men ikke faktisk bøye hesten på utsiden.

Advarsler

 • Sørg for at tack er godt utstyrt og på riktig måte
 • leg gir uten hest opplevelse er farlig og svært følelsesløst og un-safe.
 • Sørg for at du vet det grunnleggende først
 • Siden denne bevegelsen er basert på enkel fysikk, vil det fungere på en hvilken som helst hest til enhver tid, uavhengig av nivået på trening. Bruke det med betydelig kraft kan gjøre en hest steg sidelengs for å komme ut av fare hvis situasjonen ikke kan unngås. Brukes med forsiktighet
 • Ridning er en farlig sport. Kjør aldri alene.
 • Denne artikkelen er ikke ment å erstatte en rideinstruktør.