Wkino

Hvordan du skal gå grønn

Grønn er den dominerende fargen i naturen, og i dag er det ofte forbundet med miljøvennlige valg og livsstil. Hvis du ønsker å gå grønt, her er flere ideer / forslag å komme i gang med din "Go Green Project".

Trinn

Hvordan du skal gå grønn. Besøk din statens miljø hjemmeside - Nettsteder som environmentminnesota.
Hvordan du skal gå grønn. Besøk din statens miljø hjemmeside - Nettsteder som environmentminnesota.
 1. 1
  Besøk din statens miljø hjemmeside - Nettsteder som environmentminnesota org eller texasenvironment.org (hver stat har en nettside) har en "Take Action" header, som gir tips om å hjelpe det lokale miljøet og selv begjæringer å signere..
 2. 2
  Gjør ditt neste arrangement en grønn en. Bare fordi du ønsker å gå grønt betyr ikke at du trenger å kutte ned på de gode tidene. Grønne hendelser fortsatt mulig for deg å feire og være sunn og miljøvennlig på samme tid. Du kan til og med ha et grønt bryllup!
 3. 3
  Iverksette tiltak for å redusere den globale oppvarmingen. Det er mange, mange ting du kan gjøre for å minimere utslipp av klimagasser i atmosfæren. I utgangspunktet, jo mindre vi avhengige av fossilt brensel, jo bedre!
 4. 4
  Dyrk din egen mat. Hvis du har tilgang til noen land, kanskje du kan praktisere bærekraftig landbruk. Hvis alt du har er en balkong, kan du fortsatt vokse ting som bønner og erter, tomater og urter i potter. Og hvis alt du har er et vindu, bli en geriljakrig gartner: finne en lapp av skitt overalt i nabolaget ditt og plante ting der. Uansett hva du ikke kan vokse, støtte lokale bønder og kjøpe den på en Bondens marked.
 5. 5
  Få rundt green. Vurder om du kan leve uten bil. I begynnelsen kan du tror det er umulig, men det er så mange andre måter å komme rundt disse dager. Hvis du ikke kan en del med bilen din, bør du vurdere å kjøpe en hybrid, bruk av biodiesel, og. Bytt så mye av bilbruk som mulig med følgende:
 6. 6
  Sjekk din vann. Se etter måter å spare vann rundt i huset, og oppfordrer andre til å gjøre det samme. Du kan også lagre vann utenfor huset med en sovende plen eller ved xeriscaping. I tillegg til å bruke mindre vann, ta skritt mot å holde vannet vi allerede har fin og ren: Hvordan redusere vannforurensning. Hvis det er noen lekkasjer i kranen, fikse dem umiddelbart.
 7. 7
  Redusere, gjenbruke og resirkulere! I et konsumerende samfunnet, kan det være vanskelig å gå for enda en dag uten å kjøpe noe. Når du kjøper ting, prøve å sørge for at det er ting som vil vare lenge og kan tjene flere formål, unngå å kjøpe engangs elementer når det er mulig. Også vurdere "Grønne" av selskapet som gjorde det! Før du kaster noe bort, prøve å finne kreative måter å bruke det. Du vil bli overrasket over hva du kan gjøre med gamle Altoids bokser,, plastposer, plastflasker, og, vel, alt.
 8. 8
  Grønn skapet ditt. Du kan sikkert være grønn uten å ha grønt. Den første regelen er å aldri kaste klærne bort, alltid donere den til en veldedig organisasjon slik at den kan brukes på nytt av noen andre. Men før du selv en del med klær, prøve å tenke på måter du kan revolusjonere den og gi den litt ekstra kjørelengde. Det er mer enn 20 måter du kan gi en t-skjorte en makeover. En bukse kan lett bli en veske. Så kan en BH, for den saks skyld. Selv en tur til skredderen kan snu en dårlig tilpasset plagg inn i et flatterende antrekk. Når du går shopping, favør.
 9. 9
  Nyte utendørs. Kommunikasjon med naturen er mer ressurs-vennlig enn å gå på kino eller restaurant eller kjøpesenter. I stedet for å reise med en RV, hvorfor ikke gå kano camping? I stedet for å få McDonalds eller Wendys, hvorfor ikke du finne naturens munchies? Stedet for å bo på et hotell, hvorfor ikke sette opp telt eller en hengekøye?
 10. 10
  Grønt hjemme. Tenk så du har mindre plass til å varme eller kjøle og mindre plass til å fylle opp med ting du egentlig ikke trenger. Hvis du ønsker å være ekstra grønt, Begynn å leve i et lite hus, Camp som en livsstil, eller leve i bilen din!
 11. 11
  Husk tre r's-redusere, gjenbruke og resirkulere!
  • Redusere mengden avfall du bruker! Ta med din egen handlekurv, bruke en gjenbrukbar vannflaske, og investere i en god mekanisk blyant!
  • Gjenbruke avfall! Kunne som kan gjøre en god blyant holder? Eller kanskje den bagen kunne brukes til Bowser "presenterer"?
  • Resirkulere! Hvis du er heldig nok til å ha et resirkuleringsprogram i ditt område, resirkulere! Den vil bli brukt igjen!

Tips

 • Delta i prosjekter lokalt - grasrotbevegelser er sterkere. + * Er ganske grønn, men ikke for sarte sjeler!
 • Når du skal handle, Do Furoshiki (wrap og bære ting med firkantet klut).
 • er ganske grønn, men ikke for sarte sjeler! Prøv å fremme miljøbevissthet gjennom ting som klistremerker og flygeblad. + * Når du går shopping, Do Furoshiki (wrap og bære ting med firkantet klut).
 • sette en murstein i tanken på toalettet for å redusere vann som brukes per flush
 • bruke gjenbrukbare vannflasker
 • spise lokal frukt og grønnsaker
 • Starte med små prosjekter og flytte opp til de store. + * Du kan hjelpe miljøet, og spare penger ved å lage din egen kosmetikk også.
 • Prøv disse enkle (og mer avansert) måter å gå grønne:
 • gjøre to bilturer mindre en uke (det finnes unntak)
 • Du kan hjelpe miljøet, og spare penger ved å lage din egen kosmetikk også.
 • har en plante eller to i huset ditt, ikke bare gjør det hjelpe miljøet, men det er sunt også.
 • resirkulere
 • Carpooling er grønn og en stor. En sosial måte å starte morgenen.