Wkino

Hvordan du ser etter fullvoksne ender

Ducks gjøre store kjæledyr og er morsomme å se på, men de er "veldig" rotete, og krever riktig stell for å holde seg frisk. For å nyte ender grundig, kan det treffes tiltak for å holde ender trygg, glad og i full helse.

Trinn

Hvordan du ser etter fullvoksne ender. Dagtid ly bør være noe de ender raskt kan gjemme seg under i tilfelle en rovfugl flekker dem.
Hvordan du ser etter fullvoksne ender. Dagtid ly bør være noe de ender raskt kan gjemme seg under i tilfelle en rovfugl flekker dem.
 1. 1
  Dagtid ly bør være noe de ender raskt kan gjemme seg under i tilfelle en rovfugl flekker dem. Det behøver ikke å være for forseggjort, men bør være stort nok til at alle de ender kan gjemme på en gang, hvis det er nødvendig.
 2. 2
  Holde miljøet rent. Hvis en and kabinett blir for rotete, eller bakken at anda går på er slitende til padding på føttene, kan anda utvikle en tilstand som kalles bumblefoot. Bumblefoot er en bakterie som sveller pads av foten og gjør det svært smertefullt for anda å stå. Hvis venstre ubehandlet, kan bumblefoot slutt føre til infeksjon eller død.
 3. 3
  Gi dem rent vann daglig. Vann retter fungere fint, men ender har for vane å slå vannet kalkholdig brun eller gjørmete bare fra å spille rundt og leter etter feil som de gjør. Retten skal være dypt nok til å fordype deres regning.
 4. 4
  Ducks absolutt trenger ren svømming vann for deres fysiske og mentale velvære. Uten tilgang til rent vann der endene kan bade og svømme og fordype sine hele kroppen, kan de ikke opprettholde sin impregnering. Deres impregnering er avgjørende for at de ender å thermoregulate (holde kjølig om sommeren, varme om vinteren), og for å hindre dem fra å drukne. Vannet må være rent og lett å komme inn og ut av (et barnebasseng er greit hvis det er en rampe for exit / inngang, noe større som er i flukt med bakken er enda bedre, men det må ha et grunt karakter eller rampe for å avslutte.
 5. 5
  Mate duck riktig mat. En vanlig tanke er at ender kan overleve på brød, men dette er usanne. Brød kan være tilstrekkelig som en snack, men den mangler de riktige næringsstoffene som kreves for å holde en sunn duck. Den mest brukte duck fôr skjer for å være kylling fôr eller scratch fra den lokale gården supply butikken. Dette er et godt valg, og sammen med grønnsaker som erter og salater, det vil holde en sunn flokk. Kontroller at kyllingen fôret er un-medisinert, though. Mazuri, en merkevare av dyr matprodusenter, legger ut en and vedlikehold som også er et utmerket valg av feeds, men det er kostbart. En £ 50 pose kan koste i overkant av 20€.
 6. 6
  Vurdere å få flere ender. Ducks kan gjøre awesome enkelt dyr, men mye oppmerksomhet må helles i en til å holde dem glade, fordi de er flokk dyr. To eller flere ender kan fortsatt være presentabel, men ikke stole så mye på eieren for oppmerksomhet.
 7. 7
  Ha det gøy med dine ender. De er klovner, og vil hele tiden være å gjøre deg latter som de utfører sine ville påfunn!

Tips

 • Petducksrus er en yahoo gruppe som nå har over åtte hundre medlemmer. Hvis du har spørsmål om en and du allerede eier, eller ser på får en and, de ikke bare har vennlige mennesker som ville elske å hjelpe deg, men de har også sport en stor database med duck informasjon.
 • Hvis duck vondt et ben, kan det bli splinted og bandasjert. Ikke gi opp håpet, kan de komme ganske raskt.
 • For informasjon om andebryst raser, er Feathersite.com en utmerket kilde.
 • Ducks er ikke lett dyr å ta vare på. de bæsj rundt hvert 7-12 minutter, i gjennomsnitt, og kan leve for å være over tjue år i fangenskap. de bør betraktes som langsiktige følgesvenner.

Advarsler

 • Ducks kan og vil bite fingrene av hvis du skader eller skremme dem.
 • En skitten anda er ofte en deprimert eller syk duck. De vil naturligvis rense og preen seg flere ganger om dagen. Hvis duck ser skitnere enn vanlig, se etter årsaken. Pass på at du leverer nok vandrende plass samt dypt nok vann for fullstendig rengjøring av kroppen sin.
 • Ville stokkender er ulovlig å holde som kjæledyr i noen stater. sørg for at du kjøper dine fugler fra en pålitelig kilde, og sjekke med dere by og stat zonings å sikre at det er lovlig å holde ender der du bor.

Ting du trenger

 • nighttime kabinett
 • dagtid ly:)
 • et inngjerdet område å holde ender:)
 • ferskvann:)
 • fersk mat, fungerer kylling scratch fine (unmedicated) *:)
 • et rent miljø med tørr jord:)
 • Og, selvfølgelig, ender:)
 • Fersk mat, andebryst / gås starter, unmedicated. Du kan blande unmedicated chick forrett og kalkun / Wild spillet starter i like deler. Når de begynner å legge, mate dem egg pellets. Scratch er bare en snack type mat som er mais.