Wkino

Hvordan ta vare på et kjæledyr duck

De kvakksalver. De vralte. De svømmer. De spiser. Å ta vare på en and som et husdyr eller kjæledyr kan være en givende opplevelse, og er relativt enkelt, så lenge du følger trinnene i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan ta vare på et kjæledyr duck. Kjøpe minst to ender.
Hvordan ta vare på et kjæledyr duck. Kjøpe minst to ender.
 1. 1
  Kjøpe minst to ender. Unge andungene er det beste valget fordi de vil raskt lære at barn / skur / land er hjemme. Du bør få mer enn én grunn ender er sosial og føler seg tryggere og gladere i en flokk. Det er en god ide å få en "ekstra" eller to, fordi det ofte andunger med psykiske eller vekst problemer som dør innen en uke, samt rovdyr som ville elske å snack på ditt kjæledyr. Kjøp andunger på Tractor Supply eller en lokal innmating butikk som ser ut som et rent, sunt miljø. Andungene bør være på vakt, lyse øyne, fluffy, rene og i stand til å gå rundt enkelt.
 2. 2
  Bygge et stabilt penn som er stor nok for ender å gå rundt. Andunger bør ikke få lov til å gå fritt før de er rundt 2 måneder gammel, da de er nesten forbi molting scenen og deres nye fjærene har kommet i. Inntil da, bør de oppbevares i en låve, bod, penn, eller en tom husdyr vanntank med plass til å spille så vel som en ren seng av høyet under en varm varme lampe. De bør alltid ha tilgang til dukke mat og friskt vann. Deres penn bør rengjøres regelmessig og deres vann etterfylles daglig. Pennen skal være dekket slik at de ikke kan komme seg ut og ingenting (inkludert sleipe katter) kan komme i. Et rimelig og funksjonell penn kan konstrueres fra bare stående T-innlegg i en middels stor sirkel, sikkert feste hønsenetting rundt T- innlegg, og deretter fôr kantene med murstein slik at de ikke kan krype ut fra under den. Dette fungerer best hvis bunnen av pennen er skitt. Nettet kan festes tvers over toppen av pennen slik at ingen katter - eller andre dyr for den saks skyld - kan komme inn eller ut. Hvis du eier moren, satte henne i pennen med andungene. Fjern mesh for en kort periode på dagtid slik at hun kan fly ut og gå utenfor pennen, så hvis hun vil, la henne inn igjen, og fest netting igjen.
 3. 3
  ushe r dem til det å spille ushe> På slutten av ettermiddagen, før kvelden streiker, Usher dem tilbake til deres penn. På dette stadiet, er de ennå ikke klar til å bli fullt ut der de vil møte farene ved rovdyr. Ikke slipp dem en om gangen, men heller som en gruppe.
 4. 4
  Endene vil snart lære å komme til låven / penn å bli matet god kvalitet duck mat en gang om dagen, spesielt hvis du har andre ender som følger rutinen. Ved første, mate endene når de kommer opp til å bli matet, men etter at de har et fast grep på det faktum at pennen = mat, bør du bare mate dem på et utviklet rutine av en fôring per dag. Hvis dine ender er fortsatt sulten etter at de har spist alt, gi dem litt større porsjoner. Hvis de ikke avslutter all sin mat, mate litt mindre.
 5. 5
  Har rutinemessige hjem check-ups. Under fôring tid, undersøke dine ender og se etter eventuelle helseproblemer, for på fôring tid de ikke er så forsiktige rundt deg. Hvis du tror det er et problem, kan du forsiktig holde undersiden av halsen med den ene hånden og kroppen med den andre for å få en bedre oversikt. Prøv å holde anda rolig. Ikke la sine vinger klaff eller bryte fri mens du holder den, fordi dette vil mest sannsynlig skje hvis du ikke er fast (men fortsatt svak), og det kan lett skade seg selv.

Tips

 • Hvis du kjøper voksne ender, vil de ofte flyr bort på sin første dag eller to. Hvis dette skjer, bør du gjøre ditt beste for å finne anda og bringe den hjem, ellers vil det være helt alene og drepne av rovdyr. Ikke skremme anda hvis du kan hjelpe den, og ta den med et teppe. Hold den med begge hender, og ta den med hjem. Dette er ofte en to person jobb minst. Når duck lærer at home = mat, ikke bekymre deg om det går unna. Hvis det fremdeles er i live, vil den komme tilbake snart.
 • Les opp alt du kan på duck omsorg og eierskap. Storey forlag har gode guider til å heve husdyr av alle slag, inkludert ender, hester, høner, og selv kaniner. Du kan også kjøpe duck blader med nyttige artikler.
 • Muscovy ender vil nyte dammen, men vil også nyte å være nær deg og menneskelige strukturer eller deres gamle penn. De vil også henge rundt fôring området lenger enn de andre endene i håp om å få mer mat. Muscovy ender er hyppige løpesedler.
 • Finn ut hva slags ender du ønsker. Du kan få en Moskusand, en Mallard, en europeisk Svart, eller den tradisjonelle Pekin duck. Du kan også få flere typer, så lenge du har mates for dem alle. Pekins vil typisk flokk med andre Pekins, og det samme med en annen type. De vil også flokk i den rekkefølgen du sluppet dem.
 • Ducks kan leve lykkelig med andre fjærkre inkludert gjess.
 • Du bør aldri ha en ensom duck - det vil si en uten en kompis av sin rase.
 • Pekins spesielt nyte vannet og nyte selskapet av andre ender av sitt slag.

Advarsler

 • Ikke overfeed / underfeed dine ender. (Se "Trinn 4" for fôring instruksjoner).
 • Ikke la hestene spise andebryst mat.
 • Ducks er byttedyr, beskytte dem så godt du kan når de er unge, men det er ikke mye du kan gjøre når de slippes. De er tryggere hvis de oppholder seg i nærheten av dammen i stedet for i midten av et beite.

Ting du trenger

 • To eller flere ender
 • Kvalitet duck mat
 • Lav bøtte for mating av at de kan oppnå
 • Lav bøtte med ferskvann
 • Pen / barn / skur
 • Pond
 • Duck bøker / magasiner (valgfritt)
 • Et lys for å holde dem varme