Wkino

Hvordan du gjør din fisken tank ser profesjonelt utformet

Noen gang lurt på hvordan folk gjør ser sine tanker utrolig nydelig? Vil du lære hvordan du gjør din ser flott ut også? Flere tips og fremgangsmåten på hvordan-til er inkludert.

Trinn

Hvordan du gjør din fisken tank ser profesjonelt utformet. Velg en naturfarget grus eller sand.
Hvordan du gjør din fisken tank ser profesjonelt utformet. Velg en naturfarget grus eller sand.
 1. 1
  Velg en naturfarget grus eller sand. Dette vil ikke bare etterligne fiskens naturlige habitat, men det er også mye mer tiltalende for øyet enn sjokkrosa eller blågrønn. En måte å gi en virkelig "naturlig" utseende er å sette 1/2 akvarium-utpekt sand, og 1/2 spille sand (som slag du ville sette i en sandkasse). Sand fra en strand eller din lokale fisk butikken bør skylles grundig av løselig materiale med en finmasket. Men vær klar over at lek sand i et marint tank vil føre kiselalger og sand generelt kan kanskje ikke dine levende planter for å utvide sine røtter og dermed redusere deres vekst.
  • Men "svart vann fisk" (mange tetra arter) fra Amazonas-området, og Labyrinth (Gourami er og kampfisken) foretrekker en mørk undergrunnen. Også, hvis sanden er for fin og for dypt (> 1,5 inches), vil det sette opp en anaerob miljø som vil lukte forferdelig når renset, og kan godt råtne planterøttene som trenge inn i den. Et tynt lag med sand er fint, men det bør være over ert eller 1/2 ert størrelse grus, og kanskje en organisk nivå under det, for å ernære planter.
 2. 2
  Levende planter virkelig gjøre en tank pop. Det er bare noe om naturen som silke eller plast ikke kan etterligne. Det anbefales å gå den levende plante ruten ikke bare fordi plantene produserer oksygen og hjelpe vannforhold bli bra, men også fordi fisk svare bedre til omgivelsene som ligner deres naturlige habitat.There er mye av plantearter som er lett holdt, men du trenger å gjøre noe mer forskning for å holde dem i live og blomstrende. Hvis du ikke opp til å holde levende planter, se etter smakfulle falske planter som ikke har noen skarpe kanter eller tykke deler som fisken kan skade seg selv eller floke i. Grønt og rødt er generelt fargene som finnes i naturen, og virkelig se den best. Prøv å få en god variasjon i farge mørke / letthet og høyder uansett. Tenk om dine preferanser, vil du heller ha en sandbed ser tank, eller en tank som ser ut som du bare gikk inn i en majestetisk undersjøisk hage? Mest fisk foretrekker en "jungel" utseende og føler seg mer komfortabel i en godt plantet tank, men det finnes arter som trolig spiser plantene dine så tenk om ditt valg av fisk mens vurderer det utseendet du ønsker.
 3. 3
  Plukk dekorasjoner. Det er best å bruke ekte naturlige dekorasjoner som drivved og kokos halvdelene fordi de er mindre sannsynlighet for å skade fisken. Hvis du må bruke falske dekorasjoner, finne falske logger, steiner og drivved stykker som etterligner utseendet på the real thing, ikke har skarpe kanter og ikke slipper noe giftig i tanken din. Sikkerhet for fisken din kommer først.
 4. 4
  Kjøp en svart bakgrunn (eller bruk ren svart søppelsekker). Svart gir dybde, og gjør en tank ser så mye bedre enn ingen bakgrunn eller en travel bakgrunn. Tenk på det som fotografi - vil portrettet ditt ser bedre hvis bak det er en travel aktivitetsområde, eller ville det se bedre ut hvis du var hovedfokus på en tydeligere bakgrunn? En tank med en svart bakgrunn vil komme både i bilder og i stua.
 5. 5
  Begynne å sette dine dekorasjoner i tanken din! Prøv skråner underlaget for å gi det inntrykk av åser og daler. Den legger virkelig et ryddig utseende, og er mye mer interessant å se på enn om underlaget var flatt hele over. Hvis du legger litt tanke til det og gjør det riktig, kan det også legge litt dybde.
 6. 6
  Sett din største stykket (hva er det mest iøynefallende, eller at du ønsker som et midtpunkt) til sentrum-venstre. Det ser bedre ut enn å prøve å "balansere" tanken ut på to sider, eller å sette en brikke i det nøyaktige midtpunktet. Eller, hvis du fant en hel haug med steiner, prøv å designe det slik at de går fra venstre / høyre til sentrum. Pass på at du lar god plass for fisken å bevege seg og også å skjule. En ødelagt hvelvet keramisk kopp gjør en ryddig jobb, og du kan lett dekke det med noen levende planter (et bredt utvalg av moser er alle lett tilgjengelig på de fleste dyrebutikker).
 7. 7
  Ordne planter tilsvarende. Du kan aldri ha for mye dybder, slik at du ønsker å sette høyere planter i ryggen og kortere planter foran for å skape litt mer. Det vil også hjelpe deg å se fisken lettere.
 8. 8
  Prøve på noen forskjellige lys. Forskjellig belysning kan ha fantastiske effekter på hvordan en tank ser ut. Du kan prøve den meget interessant måneskinn belysning.
 9. 9
  Det er nødvendig å la vannet stå i akvariet med alt utstyr i drift i minst to uker før du slipper fisken. Du bør av og til sette noen fisk mat i den tomme tanken. Denne perioden kalles fishless sykling. I løpet av den tiden, de gode bakterier (som vil holde ammoniakk fra fisken avføring under kontroll) vokser i filteret. Det er viktig at du ikke hopper over fishless sykling og anbefales du gjøre noe mer forskning på dette temaet.

Tips

 • Plasser høyere planter i nærheten ryggen og kortere foran. Kontroller at du bruker forgrunnen også, og ikke bare bakgrunnen!
 • Levende planter kan gjøre en stor forskjell i den generelle utseendet og helsen til tanken din. Vedlikeholde dem krever dedikert tid, men det er verdt det.
 • Samle vakre småstein som vil forbedre det naturlige utseendet på tanken. Ikke legg marine dekorasjoner som skjell fordi de kan endre vann forhold, spesielt pH verdi.
 • Gjør din tank utfylle din fisk. Dersom fisken ser bra ut, vil din tank ser bra ut. Hvis fisken ikke samsvarer med deres habitat, da de i sin tur kan bli stresset eller ubehagelig og gjøre din tank ser mindre tiltalende.
 • Kontroller at du har minst disse tingene på plass før du fylle akvariet. En. En Filter, som kan ha en kombinasjon av mekanisk, biologisk og kjemisk filtrering. Mest populære er makt filtre og canister filtre for middels til store tanker, og svamp filtre for nano tanker. 2. En vitamin rik matkilde, og muligens en supplerende matkilde. 3. Ifølge den type fisk er du holde: en varmtvannsbereder og / eller en luftpumpe.
 • Mørkere grus / sand vil gjøre fargene på fisken din rikere. Lighter grus / sand vil gjøre sine farger lysere. Igjen dette avhenger av arter og farge på fisk som du har tenkt å fylle akvariet med.
 • Alltid sørge for at fisken du har tenkt å holde er kompatible med hverandre. Enkelte arter ikke kommer godt overens med andre og ofte nappe av finnene, i noen tilfeller til og med spise dem.
 • Lag separate områder. For eksempel la en plass klar for fôring, eller for skygge. Også hvis theres områder mindre fisk kan skjule fra mer aggressive fisk.

Advarsler

 • Hvis du bruker steiner som du fant på steder som stranden, eller i hagen din, kok dem og la dem suge i vann for en uke eller så. Dette bør drepe noe skadelig. Vær oppmerksom på at de kan øke hardhet eller pH i tanken din.
 • Naturtro stridsvogner har blitt svært populært, spesielt med akvatiske artister som Amano. Fisken vil bli lykkeligere hvis du prøver å legge så lite falske og unaturlig dekorasjoner som mulig.

Ting du trenger

 • Et glass eller akryl tank stor nok for fisken du velger,
 • God kvalitet filter,
 • Avhengig av fiskens behov en varmeovn og / eller luft pumpe og luft stein,
 • Ikke-skadelige dekorasjoner,
 • Passende substrat,
 • Svart eller mørk bakgrunn,
 • Levende planter.