Wkino

Hvordan bump en lås

"Bumping" en lås vs plukke en lås. - Dunk, også referert til som "rapping" ikke er en ny teknikk for åpning låste bildører. Faktisk har det vært rundt i minst et halvt århundre! Når denne metoden brukes riktig er det svært effektivt i over 90% sylinder typen låser. Som med en hvilken som helst annen teknikk krever det en del tid og tålmodighet til å være i stand til å mestre. En bump er en nøkkel hvor alle kuttene er på maksimal dybde (999). Bump keys kan kuttes for standard pin vannglass typen låser samt "smilehull" låser.

Trinn

Hvordan bump en lås. Pass på at nøkkelen du bruker passer inni låsen du har tenkt å omgå.
Hvordan bump en lås. Pass på at nøkkelen du bruker passer inni låsen du har tenkt å omgå.
 1. 1
  Pass på at nøkkelen du bruker passer inni låsen du har tenkt å omgå. I de fleste tilfeller vil en bestemt modell av lås godta alle nøkler fra den modellen fordi bare tennene av tastene er forskjellige. Med andre ord: når du har en Acme-modell bump nøkkel, kan det åpne alle andre Acme-modell låser.
 2. 2
  Skaff en bump nøkkel. Det er to måter å produsere en bump nøkkel: en måte er å kjøpe den type nøkkel for modellen lås i spørsmålet og spørre låsesmed for å dreiebenk en "999"-tasten, en slags fasit hvor alle daler er på det dypeste mulig innstilling. Ber om en 999-tasten kan betraktes som noe tvilsom.
 3. 3
  Skjær din egen bump nøkkel. Har en kopi av den aktuelle nøkkelen gjort, og deretter bruke en metall-fil for å lage din egen bump nøkkelen hjemme. Ganske enkelt velge å sette alle daler ned slik at de er selv med den laveste punktet i tennene. Hvis du gjør dette, kan bump nøkkelen ikke nødvendigvis åpne alle sluser for tilsvarende modell fordi en annen lås kan trenge en nøkkel med enda lavere dalene.
 4. 4
  Sett nøkkelen inn i låsen, og trekk den ut ett "klikk", så det er nesten helt inn, men ikke helt. Mens skyve eller dra i kanten av taster du inn ønsket snu retning, kraftig slå tilbake slutten av tasten med en solid gjenstand, for eksempel baksiden av en skrutrekker. Hvis det gjøres riktig, vil nøkkelen svinge i den retningen den skyves eller trekkes inn, og døren kan da være ulåst. Hvis ikke, bare gjenta dette trinnet før det fungerer, eller du bestemmer deg for å slutte.

== Video ==

Tips

 • Nesten alle låser operere på samme måte: Tumblers er pinner som er kuttet i to på ulike punkter, og dermed begrepet "pin stack." Når du setter inn en nøkkel i en lås, til den vinklede tenner hjelpemiddel i å heve pinnene tillate eventuell hvile på en passende høyde i dalen. Hvis du bruker den riktige nøkkelen i riktig lås, divisjonene i pinnene kampen opp med den øverste delen av sylinderen, kalt klippe linjen. Nå er de beste pinnene er utenfor sylinderen og bunnen pinnene er inne, slik at låsen ikke kan rotere fritt. Når du bump en lås, blir energien fra streiken overført fra tasten, til de nederste pinnene, produsere nok energi til å hovedsaklig sprette de beste pinnene utenfor sylinderen, slik at låsen kan slå.
 • Hvis du ønsker å gå ubemerket, plasserer en liten stripe av mykt, støtabsorberende materiale på den øverste kanten av nøkkelen der det fysisk berører låsen. Ellers, når du bump nøkkelen, kunne det bulke låsen.
 • Ikke alle låser er i stand til å bli støtt. Her er en liste over Bump Proof Locks.
 • Bumping fungerer best på høy kvalitet låser fordi tilholderne og sylindere bevege seg mer jevnt.

Advarsler

 • Innbrudd og adgang forbudt er ulovlig. Ikke bli fanget noe sted du ikke er juridisk ment å være.

Ting du trenger

 • En nøkkel som passer i låsen du vil åpne. eller kjøpe en bump nøkkel fra www.bump-j.com
 • En trekantet metall fil
 • En penn