Wkino

Hvordan bli kvitt loppene i tepper

Lopper kan forvirre teppe med et kjæledyr pels og ta opphold i gulv din. Disse parasittene er svært liten og kan være vanskelig å se. Gå over teppet i hvite sokker. Dersom teppet har lopper, vil du se små brune eller svarte specs hoppe opp på sokkene. Følg trinnene nedenfor for å bli kvitt teppe lopper å beskytte din helse.

Trinn

Hvordan bli kvitt loppene i tepper. Støvsuge teppet grundig.
Hvordan bli kvitt loppene i tepper. Støvsuge teppet grundig.
 1. 1
  Støvsuge teppet grundig. Bruk munnstykket vedlegg i stedet for bare å skyve støvsugeren. Begynne i den ene enden av rommet, og vakuum i strimler før du har dekket hele teppet. Vær spesielt oppmerksom på hjørnene av rommet og gulvlister. Lopper liker å gjemme seg i mørke og fuktige områder, så vakuum under møbler også. Kast vakuum bag bort i en utenfor søppelbøtta når du er ferdig.
 2. 2
  Støvsug opp stoppede møbler i rommet, spesielt på basen og i sømmene. Lopper ofte hoppe på møbler, og de kunne re-hjemsøke teppet hvis det ikke fjernes.
 3. 3
  Damp rense tepper og møbler til videre eliminere lopper. Hvis du ikke eier en damp renere, leie en fra et hjem forbedring eller butikk. Følg instruksjonene som følger med utstyret nøye. Du kan også vurdere å ansette en damp rengjøring selskapet å rydde etter deg. Den høye temperaturen som utøves fra damp renere vil drepe både voksne og egg.
 4. 4
  Påfør et teppe behandling. Spray en adulticide aerosol direkte til teppet. Disse spray vil også avslutte voksne lopper og egg. Et annet alternativ er et spesielt pulver som inneholder borsyre.
 5. 5
  Dryss en blanding av salt og boraks hele teppet hvis du foretrekker å ikke bruke kjemiske behandlinger. Tillat blandingen å trenge inn i 24 timer, og deretter vakuum den opp.
 6. 6
  Kast tepper og kjæledyr sengetøy til hjelp i loppe fjerning. Hvis du ikke ønsker å del fra disse, vaske dem i en sanitær syklus i vaskemaskinen. Også bruke de hotteste tørketrommel innstillingen tilgjengelig. Vask disse daglig inntil loppe manifestasjon er borte.
 7. 7
  Unn ditt kjæledyr for lopper. Hvis kjæledyret ditt er en transportør for disse parasittene, teppe vil holde blir infisert. Spør din veterinær som medisinering er riktig for ditt kjæledyr. Også vurdere å endre kjæledyret ditt kosthold for å sikre det høyeste nivå av ernæring. Riktig ernæring vil forbedre immunsystemet og la kjæledyret ditt til å bekjempe lopper mer effektivt. Noen veterinærer anbefaler å legge hvitløk og ølgjær til kjæledyr dietter; kontakt med dyrlegen din for å se om dette er et alternativ for deg.
 8. 8
  Ring en utryddelse selskapet som en siste utvei. Disse selskapene vil behandle huset for lopper og forplikte seg til å ta seg av problemet.

Advarsler

 • Ikke la små kjæledyr på teppet for et par dager etter at sprinkling eller sprøyting et teppe behandling.