Wkino

Hvordan å stoppe en hest fra kapping

Noen hester misliker å ha ryttere og noen misliker tack eller sine omgivelser. Men det finnes måter å hjelpe hesten slappe av eller stoppe det fra kapping.

Trinn

Hvordan å stoppe en hest fra kapping. Hvis du vet at du er på en hest som har en tendens til å bukk, se nøye på de tegn han gir deg før han bucks, vanligvis du kan "snakke" seg ut av det ved å holde hans sinn opptatt.
Hvordan å stoppe en hest fra kapping. Hvis du vet at du er på en hest som har en tendens til å bukk, se nøye på de tegn han gir deg før han bucks, vanligvis du kan "snakke" seg ut av det ved å holde hans sinn opptatt.
 1. 1
  Hvis du vet at du er på en hest som har en tendens til å bukk, se nøye på de tegn han gir deg før han bucks, vanligvis du kan "snakke" seg ut av det ved å holde hans sinn opptatt. Unngå «buck" helt er den tryggeste måten.
 2. 2
  Finne ut hvorfor hesten din er trosse. Sjekk alle halser og utstyr. Sjekk din hest for tegn på ubehag som en hul tilbake, låste ører, eller en gusten uttrykk. Sørg også for å sjekke hestens tenner. Ikke nøl med å ringe ut din veterinær eller hovslager. Hester bukk for en grunn.
 3. 3
  Sørg for at din tack passer riktig og er på ordentlig. Plukk ut hestens føtter.
 4. 4
  Når en hest dollar, umiddelbart frigjøre hestens bakpart. Dette gjøres ved å trekke tøylene kraftig enten til venstre eller høyre, og gjør hesten berøre nesen til beinet. En hest kan ikke bukk når det er i denne posisjonen, det kan bare bevege seg i en utrolig tett sirkel. Det forsterker også deg som flokken leder og løsner hester musklene opp slik at det er lettere for hesten å bevege seg. Ikke slipp hesten før den helt slutter å bevege seg, og deretter hold inne i tre sekunder. Gjenta på andre siden, bare for å forsterke poenget ditt til hesten. Hver gang hesten er i ferd med å bukk, eller begynner kapping, gjenta. Hvis en hest er utsatt for kapping, gjør dette hver gang du får på hesten - både stående ved siden av hesten og når du monterer.
 5. 5
  Et annet tips kalles "knuse". Med én hånd, samle tøylene, og skyv den andre hånden ned i tømmene, og skaper en tight "knuse" på hestens hals. Dette utløser en viss virveldyr i sin tverrsnittminsking, forårsaker dem til å være ute av stand til å bukk. Husk også å bruke bena, og hesten bør sikkerhetskopiere. Når hesten har begynt å roe ned, slippe ut trykket av begge bena og tøyler.
 6. 6
  Hvis hesten gjør bukk, sitter dypt i salen, hold hælene ned og skuldrene tilbake, og gi sterk trekker i tøylene for å motvirke hesten fra å sette hodet ned. Husk-en hest med hodet opp ikke kan bukk. Sørg også for å holde beinet på. Mange ganger en rytter vil prøve og rette kapping ved å stoppe hesten. Det er mye mer riktig å forsterke bevegelse fremover. Ikke la hesten stoppe. Mange ganger, vil hester lære at kapping kan få dem ut av arbeid.
 7. 7
  Ikke la ham stoppe! En hest kan bukk og deretter stoppe, den eneste grunnen til at han ville bukk var fordi han visste at hans rytter ville stoppe ham for dårlig oppførsel. Bare holde det gående hvis det er tilfelle, og han vil lære at det er ingen belønning involvert.
 8. 8
  Ikke overse muligheten for at hesten var bevisst trent til bukk. Kanskje hesten ble brukt som en rodeo kapping hest, eller kanskje en person med en grudge mot en tidligere eier lært hesten å bukk som grusom hevn. Du kan finne at mye omskolering er nødvendig, eller som av sikkerhets bør du gi opp din kapping hest og få en annen.
 9. 9
  En hest kan bukk fordi det hjelper ham å balansere noen ex-veddeløpshester tendens til å gjøre dette når galopperer i et åpent felt eller arena.

Tips

 • Hester kan ane en rytter nervøsitet. Hold deg rolig og ikke spent opp.
 • Preforming en rein stop vil også bidra til å stoppe en kapping hest. Grab en tøyle nærmere litt og trekke den tilbake til låret ditt. Pass på at du ikke også trekke på den andre tøyler. Holde hånden på låret ditt før hesten har kommet til en fullstendig stans og du igjen har kontroll.
 • Oppsøke veterinær eller trener hvis ingenting annet fungerer.
 • En hest som er kjent for å bukk bør ikke bli ridd av en engstelig rytter eller en nybegynner. Grønn + Grønn = Black and Blue!
 • Bære en lang dressurpisk. Hvis hesten dollar, trykker ham på skulderen med det. Etter hvert vil han se pisken, og vil ikke bukk fordi han er i påvente av en ubehagelig følelse når han bucks.
 • Pass på at salen er på ekstra stramt hvis du vet at hesten din har en tendens til å bukk. Mens en hest er trosse du kan falle av. Når du sykler Western er det et horn på salen. Ikke vær redd for å holde på den. Men sørg for å holde et godt grep om tøylene også.
 • Hvis behovet være prøve og gli forsiktig av hesten og flytte bort.

Advarsler

 • Når og hvis du begynner å falle, kan du prøve å rulle. Det vil redusere virkningen av høsten og få deg vekk fra hesten.
 • Ikke få panikk og trekke tilbake på tømmene, forsøker å stoppe det fra kapping. Dette vil forvirre hesten og han vil bukk enda mer. Nøkkelen er å være rolig og forsiktig.
 • Hvis du faller, lander på din side. Landing på ryggen, hodet eller foran kan være mer skadelig og gjøre deg mer sårbar.
 • Hvis du faller av, være ute av veien for hestens bein. Mens hester vil prøve å unngå noe på bakken, er det ingen løfter. Ulykker kan skje.