Wkino

Hvordan å ri på to punkt posisjon

Ri en hest i to-point, eller "hoppe posisjon", kan være vanskelig å mestre, men med praksis og oppmerksomhet på detaljer, blir det en veldig nyttig ferdighet. Det er nødvendig for ridning over hopp og kan være et alternativ til å legge ut i trav.

Går inn i to-punkts posisjon på feil måte kan skade en hestens hals, så les på lære å rette vei.

Trinn

Hvordan å ri på to punkt posisjon. Forkorte stigbøyler.
Hvordan å ri på to punkt posisjon. Forkorte stigbøyler.
 1. 1
  Forkorte stigbøyler. Hvis stigbøyler er for lange, vil opprettholde to-punkts posisjon være utmattende. Siden to-point brukes primært for hopping og hånden galopp, vil du ønsker en litt kortere stigbøylen.
 2. 2
  Anta at 3-punkts posisjon (dette er din "normal" kjørestilling, med begge ben og sete fullt på hest), og synke så mye vekt i hælene som mulig.
 3. 3
  Ta en håndfull manke i den ene hånden fem eller seks inches foran pommel, mens forkorte tøylene for å beholde god kontakt med hestens munn. Dette skal bære deg, og tillate deg å holde balansen.
 4. 4
  Holde ryggen rett og avslappet, og unngå å klemme med knærne, litt løfte baken ut av salen. Tyngdepunktet bør være litt foran der det var i 3-punkt. Steady deg selv på hestens hals til du finner din balansepunkt.
 5. 5
  Ikke styre med tøylene. Det vil ødelegge to punkt posisjon. I stedet styre med bena. For eksempel hvis du ønsker å gå til venstre, bruker du motsatt ben (høyre fot) og legge press på hesten med beinet. Mens du legger press med høyre ben, "åpne døren" med venstre hånd. Det betyr at du løsne opp tøylene bare i venstre hånd og trekker som du åpner en dør. Gjøre de to tingene pluss styring med tøylene gir deg perfekt kontroll.
 6. 6
  Når du føler deg komfortabelt balansert, presse hesten fremover med bena. Gratulerer! Du er nå rir på en korrekt, ren to-punkts posisjon!

Tips

 • Målet med 2-punkt er å minske interferens med hestens naturlige evne til å hoppe - målet er å balansere deg på en slik måte at både ryggen og nakken er gratis.
 • Ha en ridning kompis eller din instruktør se på deg når du beveger deg rundt i ringen i to-punkt. Noen på bakken vil kunne fortelle deg om du uthuling ryggen din, eller lener for langt frem.
 • Hvis du kan, øve på 2-punkt på et utfall linje. Sette armene rett ut til siden (som flyvinger) vil bidra til å lære deg den riktige balansen.
 • Når du går inn i hopping stilling kroppen din bør være omtrent samme til hester halsen mens det er å hoppe så du oppfordrer hesten din, er du balenced og så er hesten din.
 • Tenk på to-point som det høyeste punktet på en stigende trav - bare, i stedet for å komme ned igjen, holder du deg over salen.

Advarsler

 • Ikke rette bena helt! Knærne er nå hvor kroppen følger hestens bevegelser, så de må være i stand til å bøye.
 • Ikke len deg for mye på hestens hals - å sette vekt på forehand hans vil gjøre ham svak over gjerder. Når du får bedre på det, bør du være i stand til å balansere deg selv uten å berøre nakken.