Wkino

Hvordan å identifisere sukker lønn trær

Sukker lønnetrær (Acer saccharum) vokser rikelig i den nordøstlige delen av Nord-Europa. Sukker Maples produsere sterke, allsidige tømmer og avkastning lønnesirup - både varer bidrar betydelig til økonomien i regionen. Den økonomiske betydningen av sukker lønn er dokumentert av dens betegnelse som New Yorks statlige treet, og ved sin sentrale plassering på den kanadiske flagget. Bruk følgende retningslinjer for hvordan å identifisere sukker lønn trær.

Trinn

Hvordan å identifisere sukker lønn trær. Undersøke bladene for en mørk grønn farge på utsiden og en lysere grønn på undersiden.
Hvordan å identifisere sukker lønn trær. Undersøke bladene for en mørk grønn farge på utsiden og en lysere grønn på undersiden.
 1. 1
  Undersøke bladene for en mørk grønn farge på utsiden og en lysere grønn på undersiden.
 2. 2
  Se etter blader som er delt inn i fem fliker. Det bør være tre store, viktigste fliker og en mindre lapp på hver side, selv om enkelte bladene har bare tre eller fire fliker. Flikene er preget av skarpe tenner, og er forbundet med grunne, U-formede hakk.
 3. 3
  Se etter blader som vokser vinkelrett, eller i rett vinkel, fra kvisten. Dette kalles en motsatt orientering. Kun ett blad bør vokse fra hver stengel (eller petiole).
 4. 4
  Mål bladene. Bladene på en sukker lønn gjennomsnitt mellom tre inches (7,72 cm) og 5 tommer (12,7 cm) lang og like bred.
 5. 5
  Se etter tre årer i bladet, en som kjører gjennom hver viktigste lapp. Disse årer kan påvises på undersiden av bladet, men ligge glatt på toppen.
 6. 6
  Se etter kvister som er smal, slank og en rødbrun farge. I vintermånedene, kan du finne brune, kjegleformede knopper vokser langs lengden av kvister, i en motsatt retning, og en større knopp vokser rett ut fra terminalen slutten av kvister.
 7. 7
  Se etter brun, furet bark. Barken av sukker lønn trær skifter farge som det aldre, fra en grå-brun til mørk brun. Det er karakterisert ved vertikale spor som er nært avskilt. Kantene av platene gradvis løfte som en Sugar Maple blir eldre, og platene flake vekk fra topp til bunn når treet har nådd rikelig modenhet.
 8. 8
  Se etter vingeformede blomster som er grønn. Sukker Maples produsere både mannlige og kvinnelige blomster og er derfor dobbel-samara (wing-formet). Sammenkoblede "vinger" koble på frøene og er orientert mot hverandre på en 60 til 90 graders vinkel.
 9. 9
  Mål blomster. Blomstene skal måle ca 1 tommer (2,54 cm) lang hver.

Tips

 • Sukker lønnebladene har sløv, lett avrundede poeng. Mens mange andre Maples har også butte spisser, har svært vanlig røde lønn faktisk skarp sløv,> poeng, så dette kan være et nyttig kjennetegn.
 • Sukker Maples kan vokse til en høyde på hvor som helst mellom 70 fot (21,3 m) og 110 fot (33,5 m). Bredden på sukker lønn avhenger av miljøet. Hvis treet vokser på en åpen plass, vil den grenen ut nær bakken og vokse en krone som måler mellom 60 fot (18,3 m) og 80 fot (24,4 m) i diameter, men et tre som vokser i et trangt og skyggefull plass vil gren høyere fra bakken og føde en smalere krone.