Wkino

Hvordan bli kvitt termitter

Ut av alle de utallige insekter, gnagere, kryp og andre skadedyr som forstyrrer og ubehag huseiere overalt, er ingen mer farlig enn termitt. Bare termitter kan egenhendig ødelegge og ødelegge et hus aller fundament og karakter på bare noen få korte år. Den innledende ødeleggende verk av termitter kan ikke engang være merkbar for de første fem årene etter angrep deres. Da kan det være for sent. Ditt hjem er trolig den største investeringen du noensinne har gjort - og det viktigste - så det er helt nødvendig å ta de riktige skritt for å beskytte ditt hjem fra termitter, og du kvitt huset av dem umiddelbart hvis de allerede har invadert ditt eiendom.

Trinn

Hvordan bli kvitt termitter. Vær oppmerksom på faresignalene.
Hvordan bli kvitt termitter. Vær oppmerksom på faresignalene.

Spore opp en angrep

 1. 1
  Vær oppmerksom på faresignalene. Du kan ikke se direkte bevis for termitt angrep, men det betyr ikke at du bør forbli uvitende om det. Sagging gulv, hull i treverk og hule deler av grunnlaget ditt er alle alvorlige faresignaler av termitter.
  • Ta en skrutrekker og lommelykt med deg til kjelleren din, og undersøke crawlspaces og fundament bjelker ved å peke på tre for å se etter hollowness og å presse skrutrekkeren inn i skogen for å teste om styrke. Hvis veden gir lett og faller fra hverandre, kan du ha en termitt problem på hendene.
 2. 2
  Sett opp et par papp feller for en plass felle. Ta et par flate strimler av papp, våt dem, og stable dem på hverandre i et område hvor termitter er sannsynlig å være. Fordi termitter spiser cellulose (papp), gjør dette for et utmerket sted felle. Når papp er befengt med termitter, ta det ut i et trygt område og brenne det. Gjenta flere ganger, om nødvendig.
  • Merk: dette stedet fellen vil ikke løse alle dine termitt problemer. Det er en rask løsning for å utrydde flere hundre termitter, ofte på et tidspunkt. Kombiner denne metoden med andre feilrettinger for å levere en mer kraftig trøkk.
 3. 3
  Forhindre angrep før det skjer. Ved ganske enkelt drivning og forsegling av vinduer, dører og sprekker rundt hjemmet ditt, du tar de første og svært viktig skritt mot å sørge for at ingen termitter invadere og hjemsøke din eiendom. Gaps rundt elektriske ledninger og rør til og fra huset ditt er en annen enkel måte for termitter til trafikken seg inn i hjemmet ditt.
  • Hold mulch og andre landskapsarbeid elementer minst en fot bort fra husets fundament.
  • Skjermbildene på dører, vindu og veranda er også en nødvendighet hvis du er lei av en termitt angrep.

Naturlig reparasjoner

 1. 1
  Opprettholde et tørt hjem eller leilighet. Termitter er naturligvis trukket til fuktige og fuktig habitater fordi de trenger vann for å overleve. Så sørg for at du skralle opp din årvåkenhet om å holde ting tørt, ellers termitter vil invadere.
  • Kontroller at alle lekkasjer og stående vann, både på innsiden og utsiden av hjemmet ditt er sikret og tørr. Broom bort eller sug opp uønsket vann hvis mulig.
  • Skitne våte takrenner er også et ideelt hjem for termitter, så hold takrenner fri for rusk for ytterligere forebygging, også.
 2. 2
  Hold tre av din eiendom. Termitter åpenbart mate tungt på tre så holde store mengder brensel og andre løse trestammer og greiner vekk fra hjemmet ditt. Hvis du opprettholder store mengder tre på eiendommen din, er du bare invitere en termitt fest.
 3. 3
  Prøv gunstige nematoder. Fordelaktig nematoder er små unsegmented ormen arter som er naturlige parasitter til hage skadedyr, deriblant termitter. Disse nematoder søk for vertene, som termitt larver, og graver seg inn i dem, vanligvis forårsaker død innen 48 timer. De bruker vertens kadaveret som et sted å gyte.
  • Du kan kjøpe gunstige nematoder hos din lokale hagen supply butikken eller på nettet. For tiden er det rundt fem varianter produsert for salg.
  • For bruk i jord temperaturer over 60 ° C, bør nematoder brukes ganske mye umiddelbart etter at de er kjøpt. Hvis du ikke bruker dem umiddelbart, lagre dem i kjøleskap. Plant dem tidlig på morgenen eller etter solnedgang, som UV lys vil skade dem.

Profesjonell hjelp

 1. 1
  Bruk borsyre. Borsyre er en av de mest vanlige og effektive måter å utsendelse av termitter. Faktisk er det den viktigste insektmiddel som brukes i mange butikk-kjøpte termitt insektmidler. Borsyre stenger termitt nervesystem mens dehydrerende det.
  • Den beste måten å drepe termitter med borsyre, er å bruke lokkematstasjoner.
   • Frakk eller spray tre (eller en annen cellulose materiale) jevnt med borsyre.
   • Plante borsyre agn i hagen i nærheten av huset ditt eller i et åpent angrep.
   • Sjekk på agn stasjon regelmessig og fylle den med borsyre etter behov. Du bør se termitt skrotter nærheten.
 2. 2
  Kjøpe og bruke termitt-kontroll produkter. Lett tilgjengelig på din lokale maskin supply butikken, ved hjelp av termitt-kontroll produkter er første skritt du må ta for å bli kvitt disse skadelige skadedyr. Du kan bruke termitt-lokkemat kontroll metoder eller flytende termitt-drapet produkt. Lå agnet nær infested områder og spray termiticide på de samme områdene.
 3. 3
  Ring en profesjonell. Hvis du bestemmer deg for at angrep er rett og slett for stor, eller huset er rett og slett for viktig ikke å få det riktig første gang, bør du nok ringe en profesjonell utryddelse service. Når du gjør en samtale profesjonell myggfelle, være sikker på at du:
  • Få minst tre forskjellige sitater fra konkurrerende bedrifter.
  • Se på tjenesten registrering av firmaet fra Structural Pest Control Board før du bestemmer deg på å ansette dem.
  • Få en skriftlig avtale fra firmaet du bruker insistere på fullstendig termitt utryddelse i to år. Dette kan kreve firmaet til å komme tilbake med jevne mellomrom, se etter nye infeksjoner, og fjerne dem - uten kostnad for deg.