Wkino

Hvordan grønne bassenget

Å ha en grønnere pool betyr ikke oppmuntrende algevekst! Greening din pool handler om å innføre noen enkle, men effektive rutiner hjem til pool ledelse som vil kutte ned på både vann og energiforbruk. Spare på kostnader og ressurser vil hjelpe deg å holde bassenget gående selv når vannforbruket er begrenset.

Trinn

Hvordan grønne bassenget. Dekk til bassenget når det ikke er i bruk.
Hvordan grønne bassenget. Dekk til bassenget når det ikke er i bruk.
 1. 1
  Dekk til bassenget når det ikke er i bruk. En vil redusere fordampning av vann i et basseng med opp til 97 prosent. Det vil også redusere bruken av kjemikalier ved 35 - 60 prosent. I tillegg holder en cover spesielt laget for å hindre varmetap om natten bassengvannet varmere, noe som gjør det sannsynlig at du kan for en lengre periode enn bare de virkelig varme dager. Velg et cover med en enkel metode for å rulle den på og av vannet.
  • Solar deksler eller solenergi tepper er en utmerket overbygg valg. De kan rulles over en stor rull og kan trilles bort når den ikke trengs.
 2. 2
  Bruk riktig type filter. Det er er ulike typer filtre du kan bruke for et basseng og ikke alle av dem like når det gjelder deres miljøpåvirkning. Foretrekker kassetten sandfilter, sand filtre krever backwashing å rense dem, som kan beløpe seg til 15, kastet bort 000 liter vann i året.
 3. 3
  Automatisere filter. Filteret bør bare jobbe 6-12 timer om dagen for de fleste hjem bassenger, så bruker en til å sikre dette er en fin måte å kutte ned på energiforbruket og vanligvis betaler for seg selv i løpet av de første månedene av bruk. Samt at du sparer på energi, vil dette også redusere bruken av kjemikalier.
  • Om vinteren, bare styre filter for to timer per dag.
 4. 4
  Varme bassenget ved hjelp av en solar varmeapparat. For et varmt basseng, bruke en solenergi pool varmeapparatet i kombinasjon med solenergi pool dekke for å få så mye gratis varme fra solen som mulig. Solens oppvarming er energisparing og vil utvide badesesong betraktelig.
 5. 5
  Bruk regnvann å fylle opp. Når bassenget er nødvendig å fylle opp, prøv å bruke regnvann i stedet for innlagt vann. For å få din bassengets regnvann forsyning, kjøp en regnvann omstilling som kan festes til et nedløpsrør og gå til bassenget. Prøv å finne en som filtrerer bort løv og annet rusk og sørg for å planlegge for retur overløp til overvann for kraftig regnskyll ganger eller bassenget risikerer overfylte. Hvis du har råd til en egen regnvanntank bare for utvalget, og deretter gjøre det da dette gir en enkel lagringsmetode og kan brukes ved behov for å fylle opp etter behov.
 6. 6
  Redusere bruken av kjemikalier i bassenget. Hvis du kan ha et saltvannsbasseng, vil du kunne bruke mindre kjemikalier enn et ferskvannsbasseng. Klor bruk kan bli redusert ved hjelp av ozon og UV-systemer (kutte ned klor opp til 70 til 80 prosent). En ioniser kan også bidra til å redusere behovet for klor.
  • Sørg for at dekselet på bassenget. Dette reduserer behovet for flere kjemikalier.
  • Hold pool filtre rengjøres regelmessig.
  • Les Hvordan lavere klor i et basseng for flere detaljer.
 7. 7
  Spar energi med. Velg en mindre, høy effektivitet pumpe eller en solar pumpe og sikre at pumpen er den rette for størrelsen på bassenget. Drive en elektrisk drevet pumpe under off-peak timer, bruker det sjeldnere og sørg for å minimere bruken i løpet av sesongene. Som med filteret, automatisere pumpen med et tidsur.
 8. 8
  Holde bassenget rent manuelt. Bruk og basseng støvsugere å holde bassengvannet rent. En renere pool betyr at bassenget pumpe og filter trenger ikke å jobbe så hardt. Sørg også for å holde bassenget er oppvarming utstyr ren også.
 9. 9
  Dyrk en vindskjerm rundt bassenget. Bruk innfødte planter og busker (mindre vannforbruk, mindre vedlikehold nødvendig) og bruke denne vindfang for å redusere fordampingen. Bare sørg for å plassere plantene vekk fra der de kan slippe rusk i bassenget og ikke velge planter som kaster blader og bark enkelt.
 10. 10
  Tenk ikke bygge et basseng eller dele et basseng med naboer. Hvis du vurderer å bygge et basseng, hvorfor ikke ikke vurdere å gjøre det. Det er offentlige bassenger og så er det dine naboer med bassenger allerede. Og hvis du bor i en vennlig nabolaget stort på prosjekter i lokalsamfunnet, hvorfor ikke komme sammen og lage et felles svømmebasseng ressurs som dere alle betale mot vedlikehold og banen med, samt implementere all den miljøvennlige bassenget holder praksis skissert her. Sørg for å håndtere eventuelle regler for hvem som eier hva, men hvis du prøver, vil du ikke vite hva som er mulig med naboskap og hvor flott å kunne dele en morsom ressurs med andre heller enn å ha eneansvar for sin omsorg alene!
  • Hvis du prøver å arrangere et felles svømmebasseng i et nabolag, velger bassenget med den mest sentrale beliggenheten, av en god størrelse og som kan nås av alle naboer som er involvert uten å forstyrre de private fasiliteter av den opprinnelige eieren. Avtaler må gjøres for å handle land hvis private land må brukes og hvis bassenget inngangen området kan bli inngjerdet som en individuell oppføring, så mye bedre; Betegnelser av tilgang må behandles med utgangseffekten skjønt, så vel som alle land handelsavtaler, så gjør dette gjennom en god eiendom advokat for tryggheten til alle involverte. Alle andre kan tappe sine eksisterende bassenger og plante hager eller få ytterligere land, du kan også starte et fellesskap hage eller to.

Tips

 • Hvis du får din pool profesjonelt rengjort, sørg for å bruke en grønn pool rengjøring.
 • Noen stater har lover mot avlede regnvann (med den begrunnelse at det er en felles ressurs, inn i akvifer), så sjekk lokale lover før du setter i en linje fra takrennen din til bassenget.
 • Hvis du ikke ønsker en klorert basseng, det finnes andre valg som saltvannsbasseng og naturlige bassenger, sistnevnte også kjent som "levende vann" fordi de etterligner lokal økologi. Mens naturlige bassenger er dyrt å sette i, når de har nådd en "økologisk likevekt", de trenger svært lite vedlikehold og ingen pool kjemikalier.
 • Hvis du ennå ikke har bygget din bassenget, plan for miljøvennlighet helt fra begynnelsen. Start med de materialene som brukes til å bygge bassenget og deretter inkludere solvarme, dekker, og en solenergi pumpe som en del av designet. Isolerende betong skum (ICF) er et miljøvennlig alternativ for basseng byggemateriale, og andre gode miljøvennlige tiltak inkluderer bassenget fliser fra resirkulert glass og lave VOC malinger.
 • Vurdere de mange klor alternativer tilgjengelig på markedet, blant annet vannrensing tabletter, roboter og ioniske mineral enheter.
 • Off peak tider pleier å være mellom 18:00 og formiddagen hverdager og hele dagen lørdag og søndag i Europa, men husk å sjekke med din strømleverandør for presise detaljer.

Advarsler

 • Hvis du automatisere kjøretiden til bassenget alger kan begynne å vokse, kjører ditt basseng i 24 timer i døgnet, syv dager i uken er den beste måten å unngå alger.

Ting du trenger

 • Solar overbygg
 • Automatisering verktøy for filter og pumpe
 • Solenergi varmer
 • Regnvann tank eller rør
 • Pool rengjøring verktøy
 • Innfødte planter og busker for vindfang
 • Grønne planer om å bygge et basseng
 • Delt samle ressurser hvis relevant / mulig