Wkino

Hvordan til å drikke ansvarlig

Alkoholisme har en negativ innvirkning på livet ditt, og også urettferdig påvirker dine venner og familie. For de som liker å drikke, er det viktig å forstå hvordan å drikke ansvarlig og holde seg innenfor alkohol toleranse nivå. Opprettholde et nivå av selvkontroll og bor ansvar når man drikker alkohol er innenfor alles evne, enten på en fest, i baren, eller noe annet sted. Drikking er ansvarlig om å nyte alkohol i stedet for å la den ta kontroll over deg.

Trinn

Hvordan til å drikke ansvarlig. Kjenn dine begrensninger.
Hvordan til å drikke ansvarlig. Kjenn dine begrensninger.
 1. 1
  Bruk fadderordning. Sørg for at du vet at minst to personer uansett hvor du er når du drikker. Hvis du ikke har venner sammen med deg, kan baren stab på en respektabel etablering stå til tjeneste her, spesielt hvis de kjenner deg og du kjenner dem. Å ha folk ser ut for deg er viktig, spesielt hvis du har en tendens til å drikke nok til kjedelig din reaksjonstid og sunn fornuft. En venn kan treffe de tiltak som er nødvendige for å hindre deg fra å bli ranet, voldtatt, eller verre. Sørg alltid for en av de to vennene er aktivt ser på din drink hvis du lar det for et bad pause, til å danse eller annen grunn, for å unngå muligheten for det (dopet). I sin tur, gjengjelde tjenesten og se deres drikke for dem hvis de forlater den uten tilsyn.
  • Dersom du må forlate et bord før du er ferdig drikke, bør du vurdere å ta den med deg, ber bar personalet å holde den eller rett og slett få en ny en kommer tilbake og glemme det uferdige ett. Better safe than sorry.
 2. 2
  Kjenn dine begrensninger. Før alt annet, kjenne deg selv og dine egne grenser. Det tar ikke lang tid å lære hvor lite eller hvor mye alkohol du tåler og hver kropp er unik i sin evne til å tåle alkohol. Lytt til kroppen din og svare på en måte som fostrer det heller enn overgrepene det.
  • Husk alltid at du drikker for å nyte og ha det gøy, ikke for å vise frem. Hele poenget med å drikke er å nyte drikke, nyte selskapet og gjerne. Du trenger ikke å "holde opp", eller engasjere seg i dumme konkurranser som kan ødelegge natten og selv vennskap.
  • Hvis det er din første gang ut å drikke, er det viktig å vedta en jevn og sakte tempo, slik at du kan komme til å lære din alkohol toleranse.
 3. 3
  Ta med en venn med deg som kjenner sin egen grense, eller enda bedre, ikke drikke. Ta en beslutning som denne personen har evnen til å "sette foten ned" og regulere mengden som du (og noen andre i ditt vennskap gruppe) drink. Hvis du har et problem å vite når du skal stoppe, be denne vennen for å være en guide eller monitor. Noen av de tingene du kanskje vurdere å spørre av dem er:
  • Be dem om å se på drikking og å advare deg når du har fått nok.
  • Be dem om å ta bort bilnøklene hvis du bevise sta og vanskelig, og synes å være å gjøre utslett valg.
  • Be dem om å være forberedt på å ta deg hjem når de tror du har overdrevne ting.
 4. 4
  Velg en utpekt sjåføren. Hvis du bestemmer deg for å gå ut til baren med vennene dine, er det viktig at du har noen som vil gi avkall på å drikke noe alkohol den kvelden. Dette sikrer at du alle komme trygt hjem. Alternativt kan du ta offentlig transport timeplan med deg (eller slå det opp på telefonen) og ta siste buss, tog eller t-bane hjem - den siste turen hjem kan tjene som grense tid som du må slutte å drikke.
  • Hvis du ikke kjører eller har tilgang til bil, uavhengig av omstendighetene, aldri komme inn i en bil som ble kjørt av noen andre som har hatt for mye å drikke.
  • Aldri komme inn i en bil med en fremmed hvis du er beruset. Alkohol påvirker sansene og dom. Få hans eller hennes nummer og vente til du er edru før du bestemmer deg for å forfølge ham eller henne videre.
 5. 5
  Hold deg hydrert. Alkohol tørker og trekker vitaminer og mineraler ut av kroppen din. Drikk vann, brus eller vann tilsatt vitaminer for å gjenopprette tapte vitaminer.
  • Drikker et 1 til 1 forhold på alkoholfrie alkoholholdige drikkevarer er en god politikk - det er en porsjon vann for hver servering av alkohol. Det er alltid ønskelig å ha en større andel av ikke-alkohol til alkohol.
 6. 6
  Kjøpe en drink med ingredienser som du er kjent med. Selv om det er bra å prøve noe ut for første gang, som en "Sex on the beach" skudd eller en øl du aldri har hatt før, være klar over hva sin alkohol innhold er før strømpe opp på mer enn én. Du kan ikke alltid være i stand til å oppdage styrken på alkohol i drikken grunn, melk eller fløte eller andre fyllstoffer som dekker alkohol. Videre kan din egen personlige reaksjon på et ukjent drink være raskere beruselse enn med vanlige drinker.
  • Noen innholdet i blandede drinker kan få opp din alkoholkonsentrasjon i blodet (BAC) raskere enn andre, avhengig av vekten din. Alkohol toleranse, som mange tror, ​​ikke vil resultere i en lavere BAC forhold til en person som ikke har toleranse bygges opp.
 7. 7
  Husk hva du drikker. Det kan være svært lett å drikke for mange smaksstoffer og / eller fruktige alkoholholdige drikker fordi smaken av alkoholen er maskert av søtheten av additivene. Når du ikke legger merke til hvor mange du drikker på grunn av dette, skjer bli full fort og ikke nødvendigvis med realisering før det er for sent. Med andre ord, være ansvarlig i begynnelsen og spør hva alkohol innhold er og begrense inntaket til bare noen få. Alternativt foretrekker ryddig alkohol overfor alkohol med fyllstoff og på den måten du vet du drikker alkohol og tempoet selv mye bedre.
  • Tenk på kalorier hvis du ikke tenker på alkoholholdig innhold. Sukker og meieriprodukter fyllstoff gjør den allerede kalori laden alkohol enda høyere i kalorier. Kroppen din trenger ikke en overdose av dette næringsstoffet dårlig kilde til kalorier!
 8. 8
  Vit hvor du er. Hvis du er på et hus fest, bli kjent med de som eier huset og dets fasiliteter. Vet hvor badet er. Finn et avsidesliggende sted og velger å holde skoene eller frakk der (men aldri vesken eller lommeboken). Hvis du finner ut at du mister kontrollen, raskt gjøre en unnskyldning ("Jeg forlot min telefon i jakkelomma!") Og gå til det avsidesliggende sted å roe ned og / eller å dumpe drinker. Hvis du trenger å komme hjem, finne eierne huset og be dem om å ringe en taxi eller å tilrettelegge for en edru person til å ta deg hjem.
  • Hvis du er på et offentlig sted, kan du notere alle utgangene ved din ankomst. Du bør gjøre dette instinktivt i tilfelle en nødsituasjon, for eksempel en brann utbrudd, slik at du vet på forhånd det nærmeste punktet for exit. Det er også nyttig å vite hvor nærmeste cab rang eller offentlig transport Holdeplassen ligger til stedet du er på. Ikke gjør ting vanskeligere for deg selv, alltid ha en exit-strategi.
  • Sørg for at du vet hvordan du kommer hjem utenat. Hvis du får drukket til punkt, vil selvoppholdelsesdrift bli så svekket som dine hemninger, og du kan bli lett tapt. Hvis du ikke vet hvordan du kommer hjem, har du sannsynligvis ikke bør gå ut å drikke.
 9. 9
  Drikk sakte. Det er viktig å holde et jevnt tempo når du drikker. Det kan ta tid for alkohol for å ta sin effekt. Du føler deg kanskje greit for en ny sjanse etter et par minutter, men husk at du sannsynligvis ikke har følt dens virkninger ennå. Bite på litt mat eller drikke litt vann i mellomtiden, slik at alkohol til diffuse gjennom kroppen din.
 10. 10
  Ikke drikk på tom mage. Du vil føle virkningene av alkohol mye raskere hvis du drikker på tom mage, og øke sannsynligheten for kvalme. De fleste mat er bedre enn ingen i det hele tatt, men noen lett innhentet og gode matvarer er brød og frukt. Har et måltid før du går ut, og du vil føle deg mindre som tøffer alkohol på en gal hastighet knop.
 11. 11
  Slutte å drikke hvis du begynner å føle seg beruset. Symptomer på forgiftning inkluderer føler et tap av kontroll over dine tanker, uskarpt syn, sløret tale, og vanskeligheter med å opprettholde balansen.
  • Hvis du er, bytte til drikkevann for en stund. Dette vil også bidra til å lette smerter av bakrus neste dag. Vanligvis er én time per drikke en god tommelfingerregel.
  • Slutte å drikke hvis du. Selv om dette er generelt en gitt, er det viktig at du ikke prøver å drikke noe mer alkohol, selv om du begynner å føle deg mye bedre når du gjør dette. Oppkast er et signal om at kroppen ikke kan ta hvor mye alkohol du har konsumert og avvisningen er kroppens siste forsvarslinje kommer inn i bildet. På dette stadiet har du virkelig overdrevet det, og det er nå på tide å bry seg om din helse i stedet for festing.
 12. 12
  Ha et sted å slappe av. Hvis du føler deg svimmel eller beruset er det godt å ha en sofa eller seng krasjer på slik at du ikke kan skade deg selv eller andre. Selv om sofaen eller sengen er i et farlig område kjøring under påvirkning er aldri et tryggere alternativ. Også holde en bøtte ved siden av sengen hvis du føler deg syk, det sparer en masse rydde opp neste morgen.
  • Hvis du føler deg syk, opplever hodepine eller noe føles galt, fortelle noen. En ansvarlig person trenger for å holde vakt over deg i tilfelle du har utviklet alkoholforgiftning og trenger medisinsk behandling raskt.

Tips

 • Ikke ta sovetabletter, eller noen reseptbelagte eller reseptfrie legemidler med alkohol hvis det har en kjent kontraindikasjon med alkohol
 • Hvis du blir bortkastet hver gang du drikker og gjør dumme ting, eller vennene dine har å ta deg hjem fordi du blir slått ut, vil til slutt ingen vil drikke med deg lenger, og du kan være sikker på at du har krysset linjen. Du kan ha et alvorlig problem. Søke hjelp umiddelbart.
 • Alkohol er en depressant. Derfor er det en dårlig idé å blande alkohol med sentralstimulerende midler - særlig koffein, som kaffe eller energidrikker. Sentralstimulerende lure kroppen til å føle seg mer våken og bevisst, noe som kan føre deg til å føle deg som om du kan håndtere noen flere drinker. Husk å huske på antall drinker som du har hatt den kvelden.
  • Sentralstimulerende også få fart på pulsen, som kombinert med alkohol, kan føre til kortsiktige hjertebank og andre alvorlige hjerteproblemer.
 • Husk, drikker ikke svaret på alle problemer du vil ha, og kan også føre til flere problemer i livet ditt. Hvis du liker å drikke, prøv å bare ha en eller to drinker. Hvis din en lett vekt, prøver enda mindre enn det. Ikke bare drikking og å drikke seg full dårlig for deg fordi du mister hjerneceller, men det er også ekstremt farlig å være, "under påvirkning". Du trenger ikke å få full hver gang du drikker, kan du drikke i moderate mengder. Hvis du får drukket mye selv, sørg for at du er sammen med noen, og i et trygt inneholdt område der du ikke kan skade eller gjøre skade på noe annet enn den eiendommen som du er på.

Advarsler

 • Hvis du drikker, ikke engang tenke på kjøring. Gå hjem, ringe en drosje, eller be noen om en tur.
 • Antall alkoholrelaterte dødsfall, unntatt ulykker og drap: 23199
 • Ikke bland energidrikker med alkohol. Følelsen av drukkenskap er dempet av energidrikker som er farlig fordi det hemmer ens evne til å bedømme ens grense og øker ens risiko for alkoholforgiftning.
 • Ikke ty til drikke for problematiske grunner. Mens du går til en bar med noen venner for Superbowl er ikke nødvendigvis et problem, det samme kan ikke sies om du snu til flaske whisky etter å bryte opp med signifikante andre.
 • Vær oppmerksom på at et beløp av alkohol kan risikere å påvirke din koordinasjon og sinnstilstand. I hvilken grad den gjør dette vil avhenge av hva du drikker, din alder, din kroppsmasseindeks, og hvor fort du drikker. Ansvarlig drikking innebærer å kjenne dine egne grenser, drikker med måte, og å være moden om det.
 • Hvis du observerer noen som er gått ut, vil ikke komme til bevissthet og har ikke kastet opp etter ekstreme mengder alkohol, må personen til sykehuset. Denne personen kan være gjenstand for alkoholforgiftning. Bevisstløshet - periode - er en livstruende tilstand.

Ting du trenger

 • Vann
 • Mat eller snacks
 • Venner til å hjelpe ut
 • Utpekt driver eller offentlig transport eller taxi cab