Wkino

Hvordan ta vare på tregulv

Å vite hvordan du rengjør tregulv er svært viktig. Grus og skitt er bane av tregulv. Selv fin skitt som innendørs anlegg jord kan ripe og lage merker i gulvet hvis det ikke fjernes raskt. Hardwood gulv omsorg kan være mer arbeid, men hvis noen i husholdningen din har allergi, da tregulv gjør livet mye mer pustende. Derfor, feiing og støvtørking er en vanlig en gang i uken rutine, eller etter enhver hendelse som etterlater smuss og grus bak.

Trinn

Hvordan ta vare på tregulv. Bruk vanlig husholdning støvtørking og rengjøringsprodukter.
Hvordan ta vare på tregulv. Bruk vanlig husholdning støvtørking og rengjøringsprodukter.

Hva du ikke bør gjøre

 1. 1
  Bruk vanlig husholdning støvtørking og rengjøringsprodukter. De vil forårsake permanent skade. Bruk bare produkter spesielt utviklet for hardtre.
 2. 2
  Bruk vann for å moppe gulvet, vil dette definitivt forårsake permanent skade. Du kan bruke en fuktig klut til å tørke opp søl, men aldri helle vann direkte på gulvet for å "tørke" gulvet.
 3. 3
  Ikke bruk ammoniakk
 4. 4
  Bruk aldri voks på en etasje med uretan eller annet glanset finish.
 5. 5
  Ikke dra møbler når du flytter den - Bruk følte kontaktene i møbler ben for å hindre riper og hakk.

Forhindre & beskytte tregulv

 1. 1
  Støvsuging er å foretrekke å feie fordi det gjør at smuss og støv til å bli trukket fra mellom bordene. Bruk en støvsuger med en bart gulv vedlegg, ikke et vakuum beater bar, som kan skade treverket.
 2. 2
  Bruk shiffon eller persienner for å beskytte gulv fra misfarging forårsaket av direkte sollys.
 3. 3
  Hold høyhælte sko i god stand og unngå å bruke stiletthæler eller bare husk å alltid ta av seg skoene ved inngangsdøren. Hold et par tøfler, slik at du lett kan gå fra inngangsdøren til et annet rom.
 4. 4
  Hold neglene trimmet på kjæledyr.
 5. 5
  Bruk bomull området tepper og matter i høyt trafikkerte områder og områder av hyppige utslipp. Flytt tepper ofte slik at disse områder av gulvet forblir den samme farge som eksponert gulvet.
 6. 6
  Gummi og vinyl matter og tepper felle vann under dem.
 7. 7
  Rydde opp søl straks med et papirhåndkle eller en tørr klut. En fuktig klut kan brukes for klissete søl, men tørk stedet umiddelbart etterpå.

Tips

For små spesifikke områder av skade

 • Brennmerker: lett sand området, kan du bruke en fuktig klut til å plukke opp grus, og deretter lakkering som ønsket.
 • Riper og hakk: skjule grunne riper med matchende tre kitt eller kitt pinne. Etter at området er tørt, sand og lakkering.
 • Vann merker: Fjern den beskyttende finish, gni merkene med fin karakter stålull. Gjenta om nødvendig, ren, og deretter lakkering.

Reparere tregulv

 • I de fleste tilfeller, når olje og vokset tregulv har lidd skade overflaten, må du fjerne avslutt med en voks eller olje stripper før reparere skaden. Etter endt reparasjon, du deretter re-voks eller re-olje i området. Hvis skaden er stor, kan det være best å leie en profesjonell mindre du virkelig forstår hvordan å reparere gulvene og på nytt målgang.
 • Etter riktig stell og vedlikehold rutiner og tips vil holde tregulv ser vakker og forbedre ethvert rom. I tillegg tregulv bidra til å redusere allergi og astmatiske problemer.