Wkino

Hvordan starte en hest avl gård

Starte en hest avl gård er ikke noe å ta på seg lett. Faktisk kan denne artikkelen kun introdusere deg til noen av de mer viktige ting du må være klar over, som du trenger å lese en hel tone av informasjon for å dekke alle kravene til en vellykket hesteavl drift, herunder hvordan vurdere din egen egnethet til å gjennomføre en slik bedrift. Likevel er det noen grunnleggende prinsipper og nødvendigheter som vil bidra til å veilede din beslutning om å starte en hest avl gård og vil hjelpe deg å avgjøre om dette er den riktige tingen for deg å gjøre. Sale opp og lære hva som er involvert!

Trinn

Hvordan starte en hest avl gård. Pass på at du ikke bare ønsker å starte en hest gård, men også at du ikke er forblindet til de utfordringene du vil møte, herunder økonomiske, fysiske og følelsesmessige konsekvenser.
Hvordan starte en hest avl gård. Pass på at du ikke bare ønsker å starte en hest gård, men også at du ikke er forblindet til de utfordringene du vil møte, herunder økonomiske, fysiske og følelsesmessige konsekvenser.

Er dette business for deg?

 1. 1
  Pass på at du ikke bare ønsker å starte en hest gård, men også at du ikke er forblindet til de utfordringene du vil møte, herunder økonomiske, fysiske og følelsesmessige konsekvenser. Hvis du har eid en eller flere hester, vil du allerede være klar over at det er mye arbeid involvert og at det er en ganske kostbar oppgave. Avl hester vil øke arbeidet, utgifter, bekymring og den langsiktige tilknytning til virksomheten på en måte som bare eie en hest ikke forberede deg virkelig for. Du vil også måtte fordype deg i slike ting som markedsføring, detaljert og pålitelig kontroll og referansene av hestene bakgrunn og avl informasjon og holde styr på alle dine inntekter og utgifter, noe som betyr at du kommer til å oppleve en rekke administrative innspill på toppen av hesten omsorg, som en bedrift operatør. En kort oversikt over fordeler og ulemper ved å gjøre hobby til en bedrift vil hjelpe deg å avgjøre om dette er det du virkelig ønsker å gjøre. Her er noen forslag plusser og minuser for å hjelpe deg lage din egen liste:
  • Fordeler: Hvis du liker hester, som arbeider i en virksomhet som innebærer dem betyr at du skal gjøre det du elsker, ofte en viktig del av en vellykket liten bedrift. Videre, hvis du allerede er kunnskapsrik, vil du være godt foran andre starter en bedrift fra scratch i produkter, varer eller dyr om de vet noe. Noen andre fordeler inkluderer:
   • Mulighet til regelmessig
   • En sjanse til å være rundt hester hele tiden
   • Omsorg for føll
   • for mer penger - mens valgfritt hvis du opererer som et stutteri, pleier dette å være en nødvendighet for å hindre overbefolkning, for å fjerne hester som ikke får sammen, og for å holde virksomheten godt finansiert. Dette kan være en kilde til stolthet i å vite at hestene går andre steder, men det kan også være en svært emosjonelle siden av virksomheten
   • Opererer som et stutteri, og tilbyr tjenestene til din hingst (er), tilby dine hoppene der det er hensiktsmessig og kanskje tilby boarding og føllet heve fasiliteter. Dette kan være en veldig givende aspekt både økonomisk og som en kilde til stolthet, men det er også fylt med potensial for ansvar og bekymring.
  • Ulemper: Det er mange ulemper med å eie en hest avl gård, herunder oppstart kostnader for landet, stall, utstyr, fôr og. Du må ha kvalitet avl hester, eller risiko ingen ønsker å kjøpe hester, og denne første utlegget kan være svært kostbare. Du vil ikke nødvendigvis se en god avkastning for din kontantutlegg i flere år, noe som betyr at du må kjøre en stram virksomhet og gjøre gjøre for en stund. Andre ulemper er:
   • Den konstante behovet for høy kvalitet, dyre hest mat, du kan vurdere om det er mulig å dyrke din egen eller å kjøpe som en co-operative med andre hesteeiere i lokalområdet.
   • Kravet om tilstrekkelig utstyr, rekvisita og tack, som vil raskt legge opp økonomisk. Når du starter opp, gjøre bruk av salg, rabatter fra tilhørighet til profesjonelle organisasjoner og brukte elementer gjennom auksjoner og andre salg. Hvis du er smart og heldig, kan du finne en hest avl virksomhet som er stenge ned og har lager for å selge ut (av både produktet og dyr slag).
   • Økte jevnlige besøk - flere hester betyr mer potensiale for problemer, inkludert generell helse vedlikehold som og skudd, hverdagslige skader gjennom til sykdom og store skader. Akuttbehandling må også skal regnskapsføres som en mulighet minst en gang i året, så sette av tilstrekkelig med midler og plan god forsikring.
   • Økte vanlige hovslager besøk vil være nødvendig for å sikre at alle hestenes hover er opprettholdt i topp stand, presentasjon av avl hester er kundens forsikring om kvalitet, så du kan ikke spart på dette, noensinne.
   • Økt arbeidsmengde og ansvar. Det er innlysende at flere hester betyr mer arbeid, inkludert mer måker ut av boksen boder.
   • Behov for pågående juridiske og finansielle råd for å sikre at du ikke vil være ute av lommen for ting ut av kontroll eller for en dårlig kjøre budsjett.
 2. 2
  Få erfaring og kunnskap om hvordan man arbeider med hester. Det er svært viktig at du vet hvordan du skal håndtere, ta vare på, og forstå hester. Du trenger ikke å være i stand til å ri en hest, men hvis du ikke kan, så du trenger å ansette noen som kan å holde hestene i form og godt trent som de fleste vil bare kjøpe hester som har blitt " brutt i "for ridning (føll blir unntaket). Faktisk kan kjøperne vurdere det litt rart at du kjører en hest avl drift uten egentlig å vite hvordan man skal ri en hest, så med mindre det er et problem for uførhet involvert, er det anbefalt at du lærer å ri. Og bare i tilfelle du er litt grønn med hester, her er noen ferdigheter du bør ha satt på plass på forhånd:

Finne din bedrift

 1. 1
  Kjøpe land. Denne størrelsen bør bestemmes av hva du har råd, men også av hva hester trenger - god plass til å kjøre og god plass for å skille hestene som ikke bør avl på bestemte tider eller som ikke bør være sammen, for eksempel to hester som ikke får sammen. Sjekk også reguleringsplanen før man vurderer en eiendom, for å sikre en hest avl drift er en akseptabel bruk. Det beste alternativet er å kjøpe frodig land med masse grønt gress / høy / alfalfa, ellers vil dine utgifter øke fordi du trenger å få inn masse fôr. Lokale landbruksprodukter organisasjoner vil ofte teste land for å hjelpe deg å identifisere arter av gress som vokser på det, og eventuelle andre relevante spørsmål som mineralinnholdet i jorda. Hvis du planlegger å holde hester på beite hele året, må gresset for å være rik på vitaminer og mineraler og ikke-giftig for hester. Det må også vokse tilbake raskt! På den annen side, hvis klimaet betyr at hestene må holdes innendørs over vinteren, trenger du egnet låve innkvartering med enkle mucking ut fasiliteter og minst en liten utenfor området for å trene under den varmeste delen av kalde dager.
  • Hester trenger ca 1000 kvadratmeter per hest. Mer plass er alltid bedre enn mindre.
  • Du trenger minst to atskilte områder av land, en for hingsten (e) og det andre området for hoppene. Hvis du har mer enn én hingst, trenger du mer separate områder, som å holde to hingster i samme beite er ikke en god idé i de fleste tilfeller, spesielt siden gården masse sjelden gjenskape et bredt sortiment av ville hester. Videre er det et klart behov for roterende beite, slik at beite å komme seg og å slippe hestene på fersk beite regelmessig, noe som betyr at du vil trenge mer beite enn du kanskje først tror.
  • Det ville være å foretrekke dersom landet du kjøpte allerede hadde en låve, utendørs bod (for dine hester i vinter), et sted å parkere en hest trailer, og andre nødvendigheter. Hvis ikke, vil du finne kostnadene legge opp svært raskt på toppen av landet kjøpet.
  • Be om vanntilførselen - se etter en garantert kvalitet tilførsel, hvor det er en rikelig og tilstrekkelig mengde vann. Bekker, dammer, demninger og lignende er gode kilder til vann, men du må sørge for at algevekst er ikke et problem i de varmere månedene. På den annen side kan for mye vann vann logge på beite, ødelegger sin fôring potensial og forårsaker problemer for hestene vandre i pytter og gjørmete forhold.
 2. 2
  Søk på beite og fjerne alle skarpe og ellers farlige steiner, piggtråd og giftige planter som kan skade en hest.
  • Se etter hull i beite. Det ville være best hvis det ikke var noen jordrotter eller andre dyr / gnagere som graver hull i bakken, fordi hvis en hest (eller noen store pattedyr, for den saks skyld) trinnene i disse på et raskt tempo, er det en risiko for alvorlig skade. Hvis det er hull, vurdere om tiltak for å eliminere årsaken til hullene er levedyktig eller ikke.
  • Områder med slanger må kontrolleres for slange habitat på beite. Slanger og hester ikke blande, så ved å redusere habitat preferanser slanger, kan du redusere potensialet for slanger som henger rundt rundt. Noen ting som kan hjelpe er ikke å ha tre / logg hauger, søppel hauger, og noe annet slikt sted som oppfordrer gnager avl, som tiltrekker seg slanger.
  • Se etter mulige giftige planter. Trær er en viktig nyanse kilde, men de kan også være en forpliktelse hvis de produserer giftige bær, frø eller blader. Identifisere planter på en eiendom ved hjelp av et felt guide før du foretar et kjøp beslutning. Du kan være i stand til å fjerne en fornærmende treet, men en hel stubbe av trær eller et beite fylt med ugress begynner å bli mye arbeid uten en garanti for at du har funnet alle mulige giftige planter. Hvis du vil se en liste over vanlige planter giftig for hester, se http://www.drsfostersmith.com/pic/article.cfm?aid=1784.
  • Se Hvordan forberede et beite for hester.

Utstyre din virksomhet med de essensielle

 1. 1
  Utstyre landet og bygget områder med en låve, vannforsyning, utendørs skur (for hester i beite), og eventuelle andre nødvendigheter.
  • Shelter er avgjørende for varme, solfylte dager i løpet av sommermånedene. Hvis du er avhengig av trær som en del av skyggen, sørge for at de ikke er giftige. Trær trenger også beskyttelse fra å tygge, herunder fjerning av tygget grener for å hindre smitte til trærne. En skygge skur bør bygges på beite mangler i skyggen trær. Dette kan være så enkelt som en høy tak på fire stolper eller en skur med tre sider, det kan gjøres meget billig.
  • Orient noen ly slik at den leder bort fra rådende kald vind og for å få mest mulig ut av kjøling sommer brisen (vanligvis sørvendt på den nordlige halvkule, vice versa i den sørlige halvkule).
  • Hvis du trenger å bygge før du starter virksomhet, få faste tidslinjer og inngåtte avtaler som til kostnadene ved bygningen. De fleste byggeprosjekter uunngåelig koste mer enn først antatt. Dessuten får en rekke estimater heller enn å stole på bare én byggmester. Og bare bruke registrerte utbyggere tilknyttet et anerkjent bygningen foreningen.
 2. 2
  Gi din land med god kvalitet fekting. Dette er ekstremt viktig, som du ikke vil at dine hester rømmer eller å bli skadet på fekting. God fekting koster penger, men det er ikke verdt skimping fordi skader og tap kan utgjøre mye mer enn penger outlaid på egnet fekting fra begynnelsen.
  • Den beste inngjerding av alt ville være en høy, tykk og bred hekk med et tregjerde foran den. Men som folk flest ikke har tid til å gjøre dette, fungerer en god kvalitet tregjerde helt fint, det samme gjør metallstenger. Wooden gjerder kommer i mange former, som for eksempel post-og-bord, post-og-rail, etc. og må vedlikeholdes. Ved hjelp av tre som er giftfri og varig, bør du forvente en god 15 til 20 år livet fra en godt tatt vare på tregjerde. Trikset er å opprettholde det - boremaskiner kan angripe slike gjerder og lei hester liker å tygge den. Hold et vanlig øye for insektskader av tre gjerder og erstatte den regelmessig, så for å tygge, kan du prøve å kjøre en elektrisk ledning langs treverket tilstand hestene til å forlate gjerdet alene. Mange tyr til vinyl belagt hvit tre fekting fordi den trenger mindre maleri vedlikehold.
  • Et annet alternativ er elektrisk gjerde. Forutsatt at det er skikkelig jordet og laget med kvalitet wire bruker minst 3-4 rader, er det en kostnadseffektiv og vanligvis trygg løsning. De fleste hester vil viker unna det etter noen støt. Men noen ganger kan det skremme en hest nok til å ødelegge gjerdet, så trenger omsorg for å bli tatt med spesielt vill eller spretten hester.
  • Bruk aldri hog gjerder for hester. De kan trenge sine ben fanget i det, samt å være en fare for dyrelivet som hjort (hjort kan bli fanget i den også når du prøver å hoppe).
  • Piggtråd er aldri et alternativ for å holde hester i. Piggtråd er designet for kyr, ikke hester. Hester kan være alvorlig skadet, kanskje permanent, hvis de blir fanget i piggtråd.
 3. 3
  Organisere de nødvendige forsyninger, for eksempel grooming utstyr, et leietau, en grime, og bøtter / badekar til fôr og vann. Kontroller også at du har utstyr til å rense paddock / beite og eventuelle andre områder hestene vil tilbringe sin tid. Utstyr inkluderer en spade eller en spade og en rake hvis hesten står på stall. Ved skifte av sengetøy, trenger du enten en bøtte for transport av sengetøy eller en trillebår. Kjøp god kvalitet verktøy, enten nye eller brukte, som godt utstyr fungerer bedre og varer lengre, noe som gjør det billigere i det lange løp.
 4. 4
  Organiser dine hester 'feed. Hester trenger mye mat for å opprettholde sin kropp tilstand. Hvis en hest er undervektig, trenger hun mer å legge vekt på, hvis hun er overvektig, hun trenger mindre fôr. Vet hva hesten ble matet før du kjøpte den, hestens dietter må justeres over en periode på flere dager. Husk at hvor mange havre du gi hesten avhenger mye av hvor iherdig hun arbeider. De grunnleggende komponenter i et hester diett omfatter:
  • Fôr - Hester spiser grovfôr for å holde dem varme. Når du kjøper høyet, se på kvaliteten - du vil ha noe som er næringsrik, men ikke kommer til å passere rett gjennom hesten. Prøv å få gresskledde høyet, eller en oaten høyet. Hvis du får alfalfa (luserne) høyet, prøve å få et sekund eller enda bedre en tredje cut, som høyet vil være mer stalky og vil ikke være for rik.
  • Konsentrat - Hester i en innhegning som regel vil spise gress og vil kreve høyet for å holde sin kropp tilstand. Men noen hester krever hånd fôring hver dag, to ganger om dagen, eller annenhver dag, avhengig av hesten. Den beste blandingen av chaffs er alfalfa og havre eller hvete. Den alfalfa agner vil gi høy protein og kalsium for hesten din, og hveten vil gi en kilde til bulk mat. Dette er når hesten skal spise for å bli full, men maten ikke setter på eller ta bort næringsstoffer. Dette brukes når du ønsker å fylle en hest opp raskere uten å legge varme og energi til maten.
   • Eldre hester med dårlige tenner generelt bør få en god del agner også, som de ikke trenger å tygge så mye og likevel få fiber og energi de trenger. Annet enn det, dette hjelper også med å opprettholde en sunn appetitt.
   • Ved mating av hesten din chaffs (spesielt laget av alfalfa), første mix i litt vann og knuse den til en velling. Dette vil bidra til å forhindre kvelning.
   • Også, ikke mate hesten Chaffs rett etter trening, eller hun kan kvele grunn av mangel på spytt for å bryte ned agnene og gjøre det gå ned jevnt. Så før du gir din utøvd hest agner, først la henne drikke litt vann og få vannes ut.
  • Kosttilskudd - Pellets og korn er gode måter å sette på vekt og opprettholde den. De er også hendig når du trenger et løft av energi for et show eller hesten din trenger et løft. Kokt korn er best som de bidrar til å legge vekt på og i de kalde månedene bidra til å holde hesten varm. Hvis du ikke ønsker å mase rundt med å koke dem, gå for en dampet eller knust variasjon. Wholegrain må brytes før forbruk, som kornene ekspandere ved kontakt med fuktighet, har blitt gjort. Hvis du er ny til fôring og ønsker noe super enkelt og kostnadseffektivt, gå for en Pelletert Mix. Det er mye på markedet, og det kan være vanskelig å finne den rette for din hest. Det beste er å starte med en Lucurn pellet eller en kul pellet. Disse feeds er legge noe ekstra energi og de gir en rekke vitaminer og mineraler. Etter en stund kan du prøve forskjellige produkter til du finner den perfekte passform.

Innkjøp hestene

 1. 1
  Finn ut hvilke raser som selger godt i ditt område og utover. Avhengig av hva kundene ønsker i en hest, kan du vurdere avl gaited hester, laid-back hester eller konkurrerende hester. Selvfølgelig, de fleste hester er gode i en rekke ting. Gjør mer forskning enn du tror er nødvendig - ikke bare stole på din egen nåværende kunnskap. Finn ut hvem som selger godt lager i øyeblikket, der hester er kjent for hvilke egenskaper, hvilke typer saker du er sannsynlig å bli møtt med i omsorgen for den aktuelle hesterase, osv. Gå og snakk med eksisterende oppdrettere for deres råd, oppdateringer og turer i sine anlegg. Besøk hest salg som observatør å få en følelse for å kjøpe hester og hvordan auksjoner fungerer. Gå gjennom hest gårder til salgs for å se hva som er tilgjengelig og prisene blir hentet. Gjøre grundige undersøkelser vil sikre at du er godt informert, og at du gjør den riktige avgjørelsen om rase som du velger.
  • Ikke hopp inn avl sjeldne, eksotiske raser med mindre du har hatt erfaring med dem. Begynn med en rase du vet mye om og har brukt tid håndtering.
  • Hvis du velger en svært populær hest (for eksempel en Quarter Horse), må du konkurrere med flere oppdrettere å selge, derfor senke prisene. Men hvis målet er å levere kvalitet i alle henseender, plotte dette ut som en del av din forretningsplan og holde seg til planen når du kjøper, avl, omsorg for og selge disse hestene, slik at du er på vei til å bygge en solid, godt omdømme som en pålitelig og pålitelig oppdretter. I virksomheten, forutsatt at du er fokusert, klar over dine konkurrenters trekk og konsekvent i å produsere kvalitet utfall, kan du som regel alltid yte bedre service enn andre mennesker i samme virksomhet.
  • Hvis du ønsker å avle racing hester, krever dette en enorm utlegget av penger og bør bare startes av noen med gode, førstehånds kunnskap om racing industrien eller du risikerer å gjøre store og kostbare feil.
 2. 2
  Kjøpe hestene. Det spiller ingen rolle hvilken rase du avl, men tydeligvis noen hester vil koste deg mer, og noen hester vil selge for mer. Før du kjøper en hest, sørg for at den er registrert, en rasekatt, og har gode blodslinjer eller avstamning. Dette betyr sikter papirer og sjekke kontraktsmessige klausuler som bekrefter opphavet til hver hest du kjøper. I forhold til hvor mange hester du begynne med, bør det bli bestemt av din forskning, ditt land plass og ditt budsjett. I første omgang er det trolig best å starte i det små og se hvordan det går i stedet over-utvide selv bare for å finne ut at du ikke klarer det.
  • Hvis det er mulig, kjøpe en hingst også slik at du kan avle dine hoppene gratis. På forhånd skjønt, må du vite hvordan du skal håndtere og ta vare på en hingst. Hvis du ennå ikke er klar til å eie en hingst, er det fint og det er godt å kjenne dine begrensninger - det er langt bedre å finne andre løsninger i utgangspunktet enn å komme i over hodet ditt. Se etter egnede fedre i det lokale området og sørg for å ha en anstendig form av hest transport (som du vil trenge uansett, for veterinær besøk og show).
  • Forskning stamtavle av hesten du er interessert i. Siden hestens avstamning kan påvirke kvaliteten på hennes avl utfall, er en inngående kjennskap til stamtavlene for at enkelte rase nødvendig. Stamtavler er i utgangspunktet en familie-treet for hester, og de skal liste demningen, sire, den store demningen og grand far, og så videre. Anerkjente hest oppdrettere vil være i stand til å inkludere dette i form av salg av nye hester.

Omsorg for dine hester

 1. 1
  Omsorg for dine hester og holde dem i form. Ri dem ofte, men vær forsiktig så du ikke få dem varm og svett når man kjører om vinteren (med mindre du er i en innendørs arena) som hesten din kan meget lett bli syk eller få en chill.
  • Hvis du ønsker å ri på vinteren, bør du vurdere å investere i et oppvarmet innendørs arena. Disse er også fine steder å ri utrente hester, gi leksjoner til barn, eller ri en hest på en galopp for første gang, så hvis du faller du bare lande på sagflis, og hesten vil ikke være i stand til å kjøre off.

Bringe hjem nye avl hester

 1. 1
  Sortere ut en passende fôringsregime før bringe dine nye hester til gården, basert først på hva hestene har blitt brukt til og deretter gradvis skiftende dem til din foretrukne diett for hestene (om nødvendig). Når en ny hest kommer til et ukjent rundt, er det best å la henne være i minst et par dager før hun legger seg i. For å hjelpe prosessen sammen, utgjør en yummy appetittvekkende godbit for å lette overgangen. Dette kan være en grunnleggende agner og korn blanding, eller du kan gå ut og gjøre noe originalt, som Bran kjeks eller en søt fôr mix. Uansett hva du velger, må du ikke komme inn i en dårlig vane for overfôring, som hesten blir litt stresset for å være i en ny rundt, trenger du ikke ønsker å uroe magen og du ikke vil at hun skal begynne å forvente for mye mat og vektøkning. Hvis hesten ikke spiser måltidet, ikke tvinge den. Hun er i en ukjent rundt og alt er nytt og annerledes. Vannet vil smake annerledes, maten vil lukte annerledes, så la henne justere og har mat det bare i tilfelle hun er sulten.
  • Finn ut hva hesten ble matet før du kjøpte henne, hestens dietter må justeres over en periode på flere dager eller mer, avhengig av hvor mye det vil bli endret. Plutselige endringer kan føre til gass, diaré og mer alvorlige komplikasjoner.
 2. 2
  Gjør en sikkerhetskontroll av det stabile regelmessig. Hvis du planlegger å holde din nye hest i en stall enten om natten, det meste av dagen eller selv for en time eller to, må du sørge for at det er trygt. Pass på at det er en tilstrekkelig vannkilde, vil en stor bøtte gjøre hvis bare oppstallet i noen timer, hvis stall om natten eller hele dagen, investere i et drikkekar eller automatisk drikkekopp. Sørg for tilstrekkelig sengetøy som halm eller spon. Husk at sengetøy bør være en godkjent hest sengetøy, som noen biprodukter av skog og tømmer kan være giftig for hester.

Begynnelsen avl

 1. 1
  Avle dine hopper til en hingst når det er riktig tid å avle. Sørg for at din mare (e) er i varmen før du prøver avl dem.
  • En god måte å fortelle om en mare er i brunst er å sette henne i en polstret stall, og en "teaser" hingst i polstret stall ved siden av henne. Hvis hoppen beveger halen til den ene siden og sidles hennes rumpe mot hingsten, betyr at hun er i brunst. Men hvis hun begynner surring ut på hingsten, betyr at hun ikke er i brunst.
  • Når du velger en stud, ikke bare plukke en som er søt, pen utseende, og ivrig etter å rase. Folk flest ikke kjøper hester for de grunner. I stedet velger en stud med en god stamtavle, gode prestasjoner, og god evne. Også folk som purebreeds mye, og også hester med god bekreftelse for hva de skal gjøre. Søke og ta imot råd fra dagens hest oppdrettere som har et godt rykte med andre hest oppdrettere, sjekk med din lokale hest foreningen for mer informasjon. De fleste oppdrettere vil være glad for å dele informasjon, som de er så ivrig som du kan opprettholde høye kvalitetsstandarder og for å se flere sunne hester.
  • Avle hoppen til en hingst som er veldig mye som hoppa. Det har vært kjent at hvis du avle, for eksempel en svært kort mare til en svært høy hingst, føllet kan ha deformert lunger, bein og så videre, og kan ha å bli satt ned. Men hvis du avle to hester som ser veldig mye likt, bør du få føll uten misdannelser, pluss, vil de føll ser like! Gjøre mye forskning og rådgivning søker om de beste tilnærminger til avl. Ikke ta noe for gitt!
 2. 2
  Imprint trene nye føll. Det er viktig at du sette føllet med mennesker, da dette vil gjøre hesten lettere å trene. En godt trent hest vil også selge for mer penger, og vil trolig være vennligere og lettere å jobbe med.
 3. 3
  Fortsett avl, trening, og. Alltid ta vare på dem og være snill - både hester og kundene kan føle en trygg, vennlig og imøtekommende oppdretter.
  • Sørg for å bli involvert i å vise dine hester. Premiene eller priser er en viktig del av å fremme verdien av dine hester. Viser av hester er et stort tema i seg selv, så gjør mye forskning, spør spørsmål og engasjere seg.

Markedsføring din hest avl virksomhet

 1. 1
  Gi navn til hest gård. Gjør det noe kreativt, men likevel sofistikert hvis mulig.
 2. 2
  Lage en nettside for din hest gård. Det er ganske mange gratis web hosting steder, så du kan bare bruke en av dem hvis du ikke ønsker å betale en avgift. Men nå som du er en bedrift, er det ikke tiden for å være ordkløveri over små mengder brukt på reklame for å få inn flere kunder. En god nettside vil gjøre et godt inntrykk, noe som vil skille deg ut fra oppdrettere som ikke gidder å bruke tid med online bevissthet - folk forventer å finne all den informasjonen de leter etter i en lett-å-lese og profesjonelt nettsted, så gi dem det de leter etter.
  • Hold alle dine premier og viktig informasjon akkurat der hvor kundene kan se utmerkelsene og informasjon! Ikke gjemme seg bak beskjedenhet - kunder vil vite dine hester er prisvinnerne.
 3. 3
  Markedsføre virksomheten din. Du bør sette av noen av budsjettet for å annonsere din eksistens, din spesialisering og tilgjengelighet som en hest oppdretter / boarder / trener. Bruk Google-annonser og Facebook-annonser for online rekkevidde. Annonser i relevant hest interesse og hest Forening / lag magasiner. Sørg for at det er en anstendig tegn annonsere din virksomhet foran porten. Og bruker hver media mulighet i lokalpressen som kommer din vei!
  • Hvis du liker å skrive og fotografering, og har tid, opprettholde en blogg om din hest gård, sammen med hesteavl råd, kan være en utmerket form for oppsøkende som vil få interesserte tilhengere som kanskje bare blir til kunder nå og da!
 4. 4
  Sist men ikke minst, nyte reisen. Avl hester er hardt arbeid, men det er givende, spesielt hvis livet ditt er dedikert til hester. Du vil finne deg selv følelsesmessig knyttet til hestene, til hva som skjer med dem og til virksomheten som helhet. Mest av alt, forutsatt at du kjører et stramt budsjett og holde innenfor betyr at, vil du forhåpentligvis finne det er en sunn og økonomisk givende virksomhet også. Du kan ikke gjøre millioner, men hvis du gjør det du elsker og gjøre endene møtes pluss litt mer, så det kan være en god earner og som din kompetanse vokser, kan du bruke denne kompetansen til å undervise, skrive, gi råd, etc. samt avl hester.

Tips

 • Hold realistisk. Hvis du alltid kjører på et tap, får økonomisk rådgivning for å sortere ut ting raskt - ikke la ting komme ut av kontroll før de søker hjelp. Det verste som kan skje er tap av din elskede hester og gården, så du skylder det til dem å få god økonomisk rådgivning, regelmessig.
 • Hvis du har overflødig gjødsel å forholde seg til, vurdere å bruke eller selge det som gjødsel.
 • Sørg for at du er sprek. Dette er ikke noe kontor jobb og du må kaste deg inn i arbeidet fysisk nesten daglig.
 • Hvis en hest har vunnet show før, vil det mest sannsynlig selge for mer.
 • Prøv å ha det gøy. Ikke la stresset av å kjøre en virksomhet komme i veien for denne opplevelsen. Du får hva du registrerer deg for-mye arbeid, men også mye kjærlighet!

Advarsler

 • Eie dyr på en gård er en 24/7 business. Faktor dette i når du tar på virksomheten, som du vil finne det vanskelig å komme bort for lengre perioder av gangen. Gjør et godt nettverk med andre lokale bønder og gjøre svinger i omsorg for hverandre eiendom (det spiller ingen rolle om de har hester eller kuer, sauer, griser, avlinger, uansett, bare så lenge du er forberedt på å farmsit). På den måten kan du i det minste hjelpe hverandre ut i tider med krise og en og annen kort pause.
 • Husk at du får det du betaler for. Snarveier i utstyr, husly, mat, beite ledelse, etc. vil betale deg med redusert kvalitet og dårligere resultater.
 • Alltid være forsiktig når du håndterer hester, særlig hingster. Når nær hester, alltid ha på en ridehjelm og ridestøvler. Husk at selv om hesten din elsker deg og ville aldri bevisst prøver å skade deg, må du bruke de samme forholdsreglene som du ville gjort med en merkelig hest, så alt kan skje.