Wkino

Hvordan kjøpe en hest

Kjøpe en hest er en stor investering, og eie en tar mye tid og penger, men det har så mange flotte, minneverdige belønninger. Før du kjøper en hest, bør du sørge for at du har funnet en som passer din personlighet og andre mulige ryttere, og er egnet for hva du vil gjøre. Det er mange fallgruver som kanskje ikke bare være dyrt, men hjerteskjærende. Finn den rette hesten og du kan ha et langt og lykkelig forhold.

Trinn

Hvordan kjøpe en hest. Pass på at du virkelig vil ha en hest, og hvis du har til å lese dette, kan du prøve å kontakte en trener og la dem vite at du har tenkt på å kjøpe en hest i fremtiden.
Hvordan kjøpe en hest. Pass på at du virkelig vil ha en hest, og hvis du har til å lese dette, kan du prøve å kontakte en trener og la dem vite at du har tenkt på å kjøpe en hest i fremtiden.

Steg for tilberedning

 1. 1
  Pass på at du virkelig vil ha en hest, og hvis du har til å lese dette, kan du prøve å kontakte en trener og la dem vite at du har tenkt på å kjøpe en hest i fremtiden. Dette vil fange deres oppmerksomhet som du kanskje være en langsiktig klient, de allerede kjenner ins og outs av hesten verden, og vil være en stor hjelp. Pass på at du innser graden av engasjement er nødvendig og effekten det vil ha på deg og din familie.
 2. 2
  Hvis du får regelmessig eller noen form for ridetimer, sørg for å fortelle din instruktør eller trener som du ønsker å kjøpe en hest eller ponni. Ofte de har kunder som kan selge en hest, og din instruktør kan være i stand til å hjelpe deg med å prøve en bestemt hest ut.
 3. 3
  Lær alt du kan om hestehold. Dette bør omfatte grunnleggende hest helse og hestens førstehjelp. Se Beslektede Googles. Også gå til ditt lokale bibliotek og se etter alle hest relaterte bøker.
 4. 4
  Lær dine lokale lover. Fra equine ansvar til om det er en lokal skatt på husdyr som kan reprodusere (hopper og hingster), av brannsikkerheten lover for stall, hjelper det å ha all informasjon.
 5. 5
  Lær om lokale ressurser. Finn ut om boarding fasiliteter, tack butikker, fôr butikker, bønder som produserer høy, veterinærer og hovslagere er i ditt område, og hvor nærmeste equine sykehus og hest ambulansetjenesten er.
 6. 6
  Kontroller at du har tilgang til en fôrleverandør, som en hest er en "real life hage disposisjon enhet ', og de ​​trenger å bli matet. Vanligvis en lokal hovslager er i stand til å inkludere deg i hans eller hennes runder, men sørg for at du har telefonnumrene til noen, i tilfelle du ikke kan få tak i din vanlig en.
 7. 7
  Et hederlig equine veterinær er viktig. Du vil ønske å ha Erfarne ryttere (og eller kvinner) for å være i stand til å ringe for å be om råd og i begynnelsen, se over hesten din.
 8. 8
  Finne hva du skal betale for hesten din er skjøtsel. Gå til en feed forhandler og pris basisforet (høy, gress og pellets), og deretter legge til kostnaden for en sal, hodelag, sal klut, bly, grime, bit, grooming kit, og vannbeholdere. (Dette vil være et direkte kostnad, men vedlikehold vil være i tillegg til dette). Omfatte kostnader til transport hvis du ikke eier din egen hest dupp eller lastebil, samt stabil.
 9. 9
  Ikke glem å budsjett for:
  • Horse mat (Hay og en slags fôr)
  • Anstendig tack (salen og hodelaget)
  • Regelmessige veterinær besøk
  • Deworming
  • Shots
  • Regelmessige hovslager besøk (skoing eller trimming)
  • Akuttbehandling
  • Ridetimer
  • Trening
  • Utstyr
  • Alle egnede medisinsk sjekk ups og rekvisita
 10. 10
  Finn et egnet sted å holde hesten. Holde hesten din på din egen eller leid land bør bare gjøres av kunnskapsrike og erfarne horsepeople. Livery / boarding meter er mer egnet for en første gangs hest eier. Ser i annonser i lokale aviser, hestesport magasiner og på internett. Spør i lokale tack butikker og rideskoler. Hvis en yard (stabil) har ingen mellomrom, be dem om å anbefale et annet verksted.
 11. 11
  Besøke en rekke boarding fasiliteter og be om timer, kostnaden, fôring tidsplan, samt hva du vil bli forventet å gjøre. Hvis det er grove bord, må du mate, vann og rense hestens området hver dag selv. Hvis det er full pensjon, er alt du trenger å gjøre er å betale! Velg en som dekker hestens behov (f.eks trygg, hele året valgdeltakelse), hvor du føler deg komfortabel (f.eks vennlige mennesker), og som dekker dine behov (f.eks et innendørs skole, dusjer) i den rekkefølgen. Noen fjøs imøtekomme til unge ryttere, mens andre foretrekker kun for voksne.
 12. 12
  Sikre en plass ved et verft du liker. Til gode meter mellomrom er sjelden tilgjengelig og fylle raskt. Være forberedt på å betale en ukentlig / månedlig avgift for å holde plassen reservert.
 13. 13
  Hvis du planlegger å ha hesten din på huset ditt, har en ekspert hjelpe deg å planlegge fekting. Sørg for at fekting er sikker og er høyere enn 1,5 meter, og at det ikke er noen ledning eller noe som hesten kan skade seg på. Ikke bruk piggtråd. Kontroller at du har tilstrekkelig vann container for å levere store mengder vann, har en egen feed parabolen bort fra vannet.

Søker etter din hest

 1. 1
  Lag en liste over hva du vil at hesten skal være. Dette kan inkludere, størrelse, kjønn, alder, helse, disiplin og opplæring, farge, pris, rase, og stamtavle.
 2. 2
  Fortell folk at du er på utkikk etter en hest. Jungeltelegrafen er den beste måten å finne en hest. Fortell folk som instruktører, hovslagere, veterinærer og tack butikk eiere. Disse menneskene har mye kontakt med hesteeiere.
 3. 3
  Annonsere det faktum at du er på utkikk etter en hest. 'Horse Wanted' skiltene kan gå opp i lokale tack butikker, veterinær klinikker, lokale og nasjonale hest magasiner og Internett.
 4. 4
  fo r salg fo>. com fungerer bra).
 5. 5
  godt omdømme.
 6. 6
  vanligvis vanligvis. Hvis du kjøper en hest som dette, sørg for at rytteren har en lignende riding nivå til din egen eller andre farer kan oppstå. Den gjennomsnittlige familien hest vil ofte gjøre store hester for nye ryttere.

Vurdere en hest

 1. 1
  Lag en liste over ting du ønsker å spørre eieren. For eksempel:
  • Bekrefte alt i annonsen, alder, høyde, farge, rase etc
  • Historie og avl
  • Konkurranse og medisinsk historie
  • Grunnen til salg
  • Noen laster eller dårlige vaner (bite, sparke, kapping, cribbing)
  • Hestens nåværende ledelse
  • Noen sikkerhet merking og registrering (mikrobrikker, rase samfunn)
  • Hvis tack / utstyr er inkludert eller kan kjøpes billig fra nåværende eier
  • Hvor godt hesten reiser
 2. 2
  Kontakt med eieren, på en hest som passer dine kriterier.
 3. 3
  Still så mange spørsmål som mulig for å unngå bortkastede turer for å se uegnede hester.
 4. 4
  Sjekk med noen konkurransemyndigheter organer eller jakter for å se om eierens krav vinner, osv.. Er sanne. Hvis hesten er sikkerheten merket du kan være i stand til å sjekke for å se om hesten er stjålet. Finn ut om stjålne hest databaser i ditt land. Se eksterne lenker.
 5. 5
  Besøk hesten minst to ganger!
  • Første besøk Skru opp litt tidligere enn avtalt, og prøve å se hesten håndtaket i stallen / feltet. Be om å se ham i ulike situasjoner, avhengig av hva du vil gjøre med ham, og hva eieren har hevdet at hesten kan gjøre, dvs. ridd av eier / et barn og av deg, i trafikken, i stallen og paddock, med andre hester osv. Hvis tack / utstyr er inkludert i prisen, også inspisere det.
  • Andre besøk Hvis du tror hesten er verdt et besøk, ta en erfaren venn eller profesjonell med deg på en av de besøkene. Noen som vet ditt nivå av ridning er best, som instruktør. Være forberedt på å betale for den tiden av en profesjonell. Når du finner en hest du liker, er det beste rådet "sove på det". Ikke bare akseptere hesten og overlevere penger. På den andre går, kanskje prøve å forhandle pris.
  • Få hesten på prøve Selv om mange mennesker ikke liker å ha sin hest på prøve, det gjør beslutningsprosessen mye enklere. Den lar deg ri hesten for to uker, å ha det på huset ditt, og det lar deg også å ta det til Pony Club eller til en Show og se hvordan det fungerer. Diskuter dette med eieren av hesten, kan du være i stand til å komme opp med en beslutning. (De fleste studier er en en eller to ukers sikt, men noen kan være opptil en måned eller mer, i denne tiden du er ansvarlig for hesten, inkludert økonomisk.)

Kjøpe hest

 1. 1
  Fortelle eieren hvis du ønsker å kjøpe. Enige om en pris, med forbehold om personkontroll, og be om å sette ned et depositum (10% -20% av prisen er svært rimelig) for å sikre at hesten blir sett på av andre kjøpere.
 2. 2
  Har veterinæren komme og sjekke hesten før du setter full pengene ned, er dette dyrt, men de fleste forsikringsselskaper krever et sertifikat uansett.
 3. 3
  Finn ut hva hesten har blitt matet. Du må endre kostholdet sakte over en uke eller to. Kjøp mate fra nåværende eier om nødvendig.
 4. 4
  Forsikre hesten før du transportere ham / henne.
 5. 5
  Forbered et sikkert område, enten en stabil eller en paddock med vennlige hester. Få noen grunnleggende utstyr for fôring, stell, reiser og noen tepper hvis hesten trenger dem. Du kan få noen av disse med hesten.
 6. 6
  Finn en måte å transportere hest på hestens nye hjem. Har du eller din rideinstruktør gjør en trailer? Hvis du ikke har en trailer eller hestetransport du kan leie dem med en sjåfør eller selv-stasjonen. Finn ut loven om transport av hester, og hvis ditt førerkort dekker det.
 7. 7
  La hesten din til å bosette seg i fredelig, og være forsiktig med å innføre den nye hester. Prøv og hold til hestens gamle rutinen så tett som mulig for den første uken. Det kan ta mer enn en uke for hesten å føle hans / hennes normale selv igjen. Gi ham / henne plass, men nok oppmerksomhet at hesten ikke føler seg forlatt.

Forhandle

 • Ikke velg en hest bare fordi det er billig. Et problem hest er ikke for en nybegynner, og de vil koste mer (i form av penger og forstand) i det lange løp.
 • Mindre attraktive hester, hester med overflatiske arr eller vekster, hester av en mindre populær farge og en del, kryss eller ukjente raser, går ofte billigere og ikke vil være mindre egnet, med mindre du har tenkt å vise.
 • Mange eiere er mer villige til å gi deg tack og utstyr eller transportere hesten for deg, enn lavere pris.
 • Kjøp på slutten av konkurransen sesongen, eller ved starten av vinteren, så prisene vil bli lavere (med unntak av jegere som er best kjøpt i vår eller sommer)
 • Mål å betale salgspris, men spør om de ville ta et bestemt tall (10% -20% under prisforlangende).
 • Husk at hvis du allerede har en sal, vil du fortsatt trenger et hodelag som passer hesten. Hvis eieren er å selge hesten med tack inkludert, kan du alltid selge utstyret du ikke trenger, og på denne måten, du betaler ikke for utstyr du ikke kommer til å bruke.

Alternativer til å kjøpe

 • Se inn vedta en hest for en hederlig redning organisasjon. Det vil fortsatt mest sannsynlig være en adopsjon avgift. Du vil ikke juridisk eier hesten, og vil ikke være i stand til å avle eller selge ham. Hvis du ikke lenger kan ta vare på hesten redning organisasjon vil ta ham tilbake.
 • Låne en hest er lik vedta en, men eieren vil være en privat eier. Lån kan være lang eller kort sikt.
 • Dele en hest innebærer omsorg og ri en hest for en del av uken samt gjøre et økonomisk bidrag til hestene opp-holder. Hesten er vanligvis eid av én person.
 • Arbeid for rides er lik deling av en hest, men ingen penger passerer hender.
 • Leasing en hest er et annet alternativ til å kjøpe en hest.

Tips

 • Se på mer enn én hest!
 • Ikke bli forelsket i en hestens farge. Gode ​​hester og dårlige kommer i alle farger.
 • Ikke vær altfor kresen om høyde. En liten, rund Cob kan være mer egnet for lange ben, enn en høy smal fullblods. Hvis du kjøper en hest for barnet ditt, ikke kjøpe hesten bare fordi den er liten. Sørg for at den er trent og egnet for barnet ditt. Vil du heller ha barnet ri en grønn ponni eller en mild, rolig utkast hest?
 • Hvis du leter etter en jevn ride, velge en hest med kort håndroten (området mellom ankel og hoven) og en kort rygg.
 • Husk at en god hest leve svært lenge. Sørg for at du tenker på din hest fem år eller så fra når du kjøper. Det er ikke om i dag og i morgen, dens om mange år vil du tilbringe tid sammen.
 • Holde en hest på ditt eget land er billigere, men krever en større satsing som det er færre folk til å hjelpe deg. Det gjør skal på ferie svært vanskelig.
 • Hvis du virkelig vil ha en hest bare for et kjæledyr, ikke ridning, vurdere å få en miniatyr hest. De er gode følgesvenner, men du må være sikker på at du kan gi svært god omsorg og mosjon.
 • Fortelle eieren hvis du ikke vil at hesten. Det er høflig og lar dem få vite hva som skjer.
 • Prøv bringe en hest gjøre narr venn eller din rideinstruktør med deg slik at de kan hjelpe deg å finne den perfekte hest.
 • Ved budsjettering prisen på en hest er skjøtsel, regne ut hvor mye en hest vil koste for en måned på den dyreste tiden på året (vanligvis vinter), tilsett 50% og x12.
 • Husk å kjøpe en hest vil ikke skje på en dag, kan det ta flere dager, uker eller måneder. Har alt organisert og klar når du kjøper hesten.
 • Hvis eieren har en trailer eller hestetransport, spør om de kan transportere hesten for deg. Hvis du offisielt bli eier av hesten på slutten av reisen, unngår du lover å ta inn penger for transport av en annen hest.
 • Spør hvis hesten har blitt målt eller hvis eieren er å gjette høyden, spesielt hvis hesten / ponnien er nær ponni høyde og du har tenkt å konkurrere eller vise.
 • Skjønnhet er ingenting på en uegnet eller uholdbar hest. De vil også bli dyrere.
 • Bygge et nettverk av hest folk. Du trenger dem!
 • Tilby å la eierne vise hvor du skal holde hesten og spør din instruktør / lokal jakten etc. for å opptre som dommere. Vis eieren bevis for eventuelle equine prestasjoner, for eksempel konkurranse vinner eller kvalifikasjoner.

Advarsler

 • Sørg for at du vet forskjellen mellom en vallak og en hingst. Noen gale mennesker vil bli kvitt en uønsket hingst ved å prøve å overbevise en mindre erfaren hest person at han er en vallak. Ikke vær dum nok til å falle for at en!
 • Hvis eierne ikke vil at du skal vise hest med en profesjonell, eller tillate deg å få hesten utvalgte, gange unna. Sjansene er, det er noe veldig galt med hesten.
 • Ikke alle forhandlere har din, eller hestens, de beste interesser i tankene. Gå til forhandlere etter anbefaling, og gå vekk hvis du er misfornøyd med noe. Kontroller at alle hestene på gården er friske og glade.
 • Når du ser på hester å kjøpe, ikke besøk med mindre du virkelig er interessert og har råd nevnte hest. Du kan ende opp med et knust hjerte, og du har kastet bort selger og hestens tid!
 • I EU en hest må ha et pass. Eieren bør overlate dette til deg. Det er ulovlig hvis de ikke gjør det. Endre eierskap på det så snart som mulig.
 • Ikke la en hest forhandler snakke deg i å kjøpe en uegnet. Hvis du hører ham si noe sånt som "Vel, når han jobber, kan du ikke engang merke til det skjeve fot", gange unna.
 • Hvis du bestemmer deg for å låne eller dele en hest eller hvis du tar en på prøve, pass på at du har en kontrakt som sier: hvordan hesten bør få omsorg, hvor han bør holdes og hvilke aktiviteter han skal brukes til, og hva vil skje hvis hesten blir syk eller skadet, eller dør mens i din omsorg.
 • Sørg for å få en Bill of Sale eller i det minste en kvittering når du kjøper hesten. Ikke vær flau for å spørre - sjansene er at du ikke vet selgerne godt!
 • Hest eierskap er et stort ansvar. Kontroller at du har nok støtte, penger, tid og kunnskap til å ta vare på en hest.
 • Ikke kjøp en gammel, sykdom utsatt, utrente (hvis du vet du ikke vil være i stand til å trene det) eller farlig hest bare fordi han "er så søt og trenger et godt hjem". Den gamle hesten ikke vil være rundt veldig lenge, og som sykdommen utsatt hest, kan koste deg mer enn han er verdt i veterinær regninger. Eldre hester kan være en fin nybegynner hest for første gang hester eller små barn. De utrente og farlig hest vil ikke tjene sine beholde, og noen kunne bli skadet.
 • Når du viser, spør eieren å ri hesten før du prøver det. Hvis eieren ikke vil ri, uansett unnskyldning, ikke ri hesten.
 • Kjøpe en hest uten å få ham sjekket av veterinær anbefales ikke. Du vil sannsynligvis nødt til å ha det gjort allikevel å få hesten forsikret.
 • Ikke holde en hest alene. Hvis du holder din nye hest hjemme, få ham eller henne en kompis - kanskje en gammel pensjonert hest, en geit, en mini hest, eller en annen lignende skapning. Hester er veldig sosial, og det er nesten fornærmende å nekte dem sosialisering.
 • Kjøpe fra et salg eller auksjon er ikke anbefalt for første gangs eiere uten tjenester av en profesjonell.
 • Flytte hjem er en stressende tid for en hest. Være sympatisk og ikke ri den dagen. Men begynne å trene og ri dem neste dag. De justere raskt og vil glemme alt om alt de gjør er å ha R & R. Begynn hva du skal gjøre så snart som mulig (Trail, Cart, Show, etc.)
 • Kjøpe en hest usett (uten å gå for å se dem) er ikke anbefalt. Selv om du må gå over hele landet eller til et annet land, er kostnaden liten i forhold til prisen på kjøp og transport av hest. Hvis du gjør forespørsel bilder og videoer å se hesten gange og trav i en rett. Prøv å få noen du stoler på til å se hesten.

Ting du trenger

 • En plan
 • Et ekstremt ønske om å eie en hest
 • Foreldre / partner / foresatte som er villige til å la deg ha en hest
 • Et sted å holde hest og følgesvenn dyr (s)
 • Forsyninger for å ta vare på hesten din, inkludert en vanlig, pålitelig inntekt
 • Hest fôr og fôring utstyr
 • Tepper
 • Tack hvis tenkt å ri
 • Driving utstyr hvis tenkt å kjøre
 • Grooming kit / supplies
 • Verktøy til møkk ut om hesten er å være oppstallet
 • En trener og / eller kunnskap om hest trening og atferd
 • En slags kjærlig hjerte / soft spot for hester
 • Penger for en hest
 • Ekstra penger for hvis hesten blir veldig skadet
 • En god veterinær
 • En god hovslager
 • En bargainer å senke prisen
 • Et åpent sinn villig til å prøve forskjellige hester
 • Annonsen fra en nettside / magasin / avis fra der hesten ble oppført for salg
 • En måte å transportere hesten tilbake til stallen / paddock
 • Bøtter for vann
 • Tack w / tack såpe og et stativ / stand / sted å lagre den når den ikke brukes håndteres /
 • Halter w / leietau
 • Lunge linjen w / utfall pisk
 • Sikker / trygg ridning sted hvis hesten kommer til å bli ridd
 • Trygt sted hvor hesten ikke vil bli skadet!