Wkino

Hvordan man skal håndtere en slange i huset

I varmere klima vi lever med slanger. Det er et faktum av livet. Hvis man kommer inn i huset, bruk følgende tips for å unngå skader.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en slange i huset. Hvis du tilfeldigvis kommer over en slange i huset ditt, er det første du må gjøre for å motstå trangen til å angripe den med en kost eller pinne.
Hvordan man skal håndtere en slange i huset. Hvis du tilfeldigvis kommer over en slange i huset ditt, er det første du må gjøre for å motstå trangen til å angripe den med en kost eller pinne.
 1. 1
  Hvis du tilfeldigvis kommer over en slange i huset ditt, er det første du må gjøre for å motstå trangen til å angripe den med en kost eller pinne.
 2. 2
  Noen ganger slangen vil være av en gulvflate. Hvis ja, er den beste tingen å gjøre for å plassere et objekt over det som en tungt teppe. Slangen bør umiddelbart roe ned og vil føle seg trygge hvis den ikke kan se hva som skjer utenfor teppet. Plassere tunge gjenstander rundt kanten vil hindre slangen sklir ut fra under den og gå andre steder. Dette vil kjøpe deg litt tid til å få hjelp.
 3. 3
  Den neste tingen å gjøre er å ringe dyr kontroll og få dem til å sende en ekspert til å samle slange. Vanligvis vil de fang og slipp det langt fra menneskelig habitat.
 4. 4
  Dersom slangen er funnet i en skuff eller et sted vanskelig å få tilgang til, la den være alene, flytte alle familiemedlemmer bort fra nærområdet og, mest av alt, må du ikke forsøke å samhandle med det i det hele tatt. Ring PDSA eller RSPCA, og få dem til å hente den. Hvis de ikke har en slange catcher de vil ta kontakt med en betrodd profesjonell.
 5. 5
  Hvis du kommer over en giftigste slange i hagen: få alle bort fra det. Ikke forsøk å drepe den. Mest illegitime biter skje når folk prøver å drepe en giftigste slange. Ring en profesjonell redning organisasjon til å flytte slangen vekk fra bebyggelse. Andre taktikk inkluderer spraye den på avstand med en høytrykksspyler eller åpning sprinkleranlegg. Dette vil overtale slangen til å forlate området.
 6. 6
  Deretter finne ut hvorfor slangen kom til området ditt. Holder du gnagere eller fugler? Er det fugler som hekker i hagen din, har du en gnager problem i huset eller hagen? I Europa kan dette være problematisk fordi dyr som chipmunks og ekorn er vanlig. Slanger, men som mus og rotter. Igjen i Europa, der bygningene er laget hovedsakelig av tømmer, gnagere ofte finne ly i rommet mellom utvendige og innvendige vegger. Hvis du hører skrape lyder eller finne bevis for mus løyper i kjøkkenet ditt, få en ekspert til å løse problemet. Husk, ingen mus, ingen slanger!
 7. 7
  En mus kan lett komme gjennom et hull på størrelse med en blyant. Pass på at det ikke er noen hull i veggene. Fyll dem umiddelbart. Høyfrekvent lyd Enhetene er nå blitt en populær måte å hindre skadedyr kommer inn hjem, bevis viser noen positive resultater. Å ha en slik enhet installert kan være en god idé. Husk, slanger alltid følge deres matkilde.
 8. 8
  Det er fire giftigste slange arter innfødt til Europa. De Rattlesnakes, Coral slanger, Cottonmouths og Copperheads. Rattlesnake arter er lett gjenkjennelig med sine rangler. Coral slanger er lyst farget med rødt, gult og svart. Ufarlig Milksnakes også har røde, gule og sorte striper, men i et annet mønster. Husk dette rim for å se forskjell. "Red mot gul, skade en fyr. Red mot svart godt for Jack." Eller "Rød på svart vennlig Jack" og "Red på gult, dødelig kar," eller, "Red på svart, venn av Jack. Rødt på gul, drepe en fyr." Cottonmouths er en mørk gråsort eller oliven grønn, og er funnet i eller nær vann. Bruke ekstrem forsiktighet rundt disse slangene som de kan være svært aggressive og / eller territorial, selv til det punktet av å forfølge en inntrenger. Copperheads er oppkalt etter den coppery utseendet på sine hoder, med resten av kroppen deres blir en brunfarge til rosa farge med mørkere timeglass formede markeringene på tvers av kroppen. De klapperslanger Cottonmouths og Copperheads er alle medlemmer av Pit Viper familien, og har en særegen trekantet hode. Hvis du er i USA og slangen passer ikke dette disse beskrivelsene, er slangen sannsynligvis trygt å håndtere, men husk bitt kan fortsatt vondt selv om de ikke er giftige. Hvis du ikke vet positivt hvilke arter en slange er, er det best å bare la den være alene og observere det fra en trygg avstand. På grunn av slanger, og andre rovdyr, er vi ikke overkjørt av gnagere.

Advarsler

 • Ikke konfrontere slange. Seriøst!
 • Dine kjæledyr kan være modig nok til å gå videre og forsøke å "håndtere" slange på egenhånd. Det kan bli rotete, og resultatet er ikke kjent på forhånd, slik at den sikreste måten er å holde det borte.
 • Noen slanger kan drepe. Ikke forsøk å håndtere dem hvis du ikke er en ekspert.
 • Hvis du er bitt, må du ikke kjøre selv til sykehuset, få noen andre til å kjøre (selv om det betyr å banke på en tilfeldig personer dør og ber dem også). Farligste slangegifter produsere delirium, tåkesyn, svimmelhet, etc, gjør deg i stand til å kjøre trygt. Du kan miste kontrollen over bilen og drepe deg selv og andre.
 • Vet hva arter av slanger er i ditt område på forhånd. Noen områder har ikke giftige slanger å være opptatt av, men forutviten er bedre, spesielt i områder som kan ha giftige slanger.
 • Hvis du er opptatt av en slange potensielt komme i huset eller hagen, har telefonnummeret til din lokale dyrelivet redning organisasjon eller Herpetological Society som vil trygt fjerne slangen fra din eiendom uten skade på mennesker eller reptil, før de blir et problem.