Wkino

Hvordan legge helvetesild

Helvetesild beskytte skråtaket fra virkningene av regn, snø og hagl samtidig som det gir en attraktiv krone for huset. Helvetesild kan være laget av asfalt, tre, glassfiber, keramikk eller metall. Legging helvetesild kan være farlig, slitsomt arbeid, men belønningen av et attraktivt, tett tak kan være verdt det. Her er hvordan du skal legge helvetesild.

Trinn

Hvordan legge helvetesild. Kjenn din lokale byggeforskrifter vedrørende tak.
Hvordan legge helvetesild. Kjenn din lokale byggeforskrifter vedrørende tak.

Før legging helvetesild

 1. 1
  Kjenn din lokale byggeforskrifter vedrørende tak. Mange byggeforskrifter regulere det antall lag av helvetesild som kan være på et tak, samt hva som er akseptable shingling materialer.
 2. 2
  Innhente nødvendige tillatelser. Sjekk med din lokale myndigheter når det gjelder behovet for en byggetillatelse før ny taktekking huset ditt.
 3. 3
  Bestem hvor mange helvetesild du trenger for jobben. Overflatearealet helvetesild dekselet er definert som et kvadrat på 100 kvadratfot (9,29 kvadratmeter), men er helvetesild normalt selges i bunter, med tre bunter som regel nødvendig å dekke en kvadrat.
  • For å finne antall bunter for å kjøpe, måle lengden og bredden på hver del av taket og multiplisere dem sammen for å få området. Tilsett områder av hver seksjon sammen, og deretter dele med 100 for å få antall kvadrater taket består av. Multipliser dette tallet med tre for å få antall pakker du må kjøpe.
 4. 4
  Forbered deg på sikkerhet. Mange tak er på et høyt banen. Hvis taket er reist på et tilstrekkelig bratt vinkel, vil du trenger noen form for stillas system for å hindre deg fra å falle av under arbeidet. Alternativene inkluderer pumpe knekt, stige knekter og stige kroker, som lar deg legge en stige på et tak vertikalt ved å sikre den til motsatt side av taket. Stillaser og tå styrene bidrar til å sikre området på og rundt taket for å holde droppet verktøy og utstyr sklir av taket og treffer forbipasserende.
 5. 5
  Måle lengden av et takspon som den ligger over taket. Dette vil bidra til å bestemme hvordan de helvetesild vil legge på taket bredde. De fleste asfalt helvetesild er tre fot (91,4 cm) i lengde. Hvis taket bredde er ikke en enda multiplum av grus lengde, vil du ha en delvis stykke på den høyre enden av hver rad (basert på når du plasserer en full shingel på venstre kant).
  • Den nederste raden av helvetesild må henge utenfor kanten av taket, og for eksempel for en tre grus taket ville du må kutte helvetesild som går på kanten for å lage en rett linje for å imøtekomme dette.
 6. 6
  Få taket klar til å legges overlappende. Fjerne de gamle lag av helvetesild fra taket. Du trenger også å legge ned et lag med ullpapp eller hva andre underlag materialet helvetesild du arbeider med samtaler for.
  • Noen ganger kan ett lag av helvetesild kan legges over en eksisterende lag, men bare ett ekstra lag og bare hvis bygningen kode tillater det. Denne artikkelen er for en komplett tear-off og re-tak.

Legging helvetesild ved reoler metode

 1. 1
  Innse at du kan legge asfalt shingel på én av to måter. Du kan (1) lå helvetesild langs hele lengden av taket i et trappetrinn mønster, eller (2) du kan "samle" helvetesild ved å spikre ned de første 3-6 helvetesild i den første raden, men la tappen helt til høyre på hver rad løsnet slik at du kan sette inn første singel i neste kolonne.
 2. 2
  Lay et start rad i bunnen av taket langs kanten. Skjær seks inches av lengden av det første starteren takspon spikret på, så bruker resten av dem i full størrelse, slik at denne forskyver dem til å fylle sammenføyning ender av den første regulære raden av helvetesild plassert over starteren helvetesild. For hva slags helvetesild du kjøper det kan være en spesiell forrett rad av helvetesild eller en rull med stripe materiale som du klippe til lengden på taket ditt.
  Hvis du ikke har heller, kan du (1) bruker en start rad av helvetesild, full størrelse, ved å bare slå dem med tappene peker oppover. Eller, (2) bruk helvetesild smalere ved å kutte tappene off 3 tab helvetesild (disse cut off kategoriene er avfall), nå kuttet seks inches av lengden av den første smalere starteren stripen singel og spiker det, så de butt-ender av etterfølgende første kurset helvetesild lagt over dem vil ikke stille opp med butt-endespaltene under) og spikre resten i full lengde, som un-tabbed grus strimler og øvre kant oppover og spikret like over den selvklebende stripen. Dette setter den selvklebende stripen som den første tomme fra drypp kant og fester drypp kanten av det første kurset av helvetesild lagt over denne starter stripen for å hindre vindkrefter.
 3. 3
  Knips et vannrett krittstrek over startlinjen rad. Dette vil lede den første raden av helvetesild så de stille opp horisontalt.
 4. 4
  Legg den første raden av helvetesild direkte dekker den smale starteren rad. Som nevnt tidligere, må du kutte den siste singel som ellers ville henge ut på siden (rake-kant) eller utvide til langt (over 6 inches) over taket-hofte på slutten av rader, fordi taket lengde er tilnærmet aldri et eksakt multiplum av lengden av grus.
  • Det er en plast stripe på ryggen for å holde helvetesild kleber seg sammen i pakken, og dette bør fjernes hvis du selv tidvis kan oppleve vinder nær 60 mph (97kmph) og større (spesielt på den rådende-vinden siden av taket). Det er litt ekstra arbeid - men det befester taktekking, ekstra godt, første gang det blir varmt og fersk asfalt blir gooey.
  • Plasser negler i de tre kategorien helvetesild ca 3/4 tommers (1,8 cm) over utskjæringer (spor mellom faner), i nærheten av der fanen møter den øvre delen av grus. Også plassere en spiker 2 inches fra hver ende av grus på linje med de andre to. I alt bruker fire spiker pr 3-tab singel. Spikre her vil føre til at neste singel å dekke spiker hoder og la de neste og påfølgende rader med spiker i helvetesild å alltid trenge inn og holde den øverste kanten av nederste rad (dette gir åtte negler å holde hver singel). Hvis noen tenkte "jeg skal dekke neglene mine bedre", så spikret ca 1 cm (2,5 cm) eller mer opp fra utskjæringer, så alle fire negler ville savne den forrige singel under og bare de fire negler vil holde hver singel, forårsaker helvetesild å lettere rives løs og blåse bort i en høy vind.
  • Pass på: Hvis noen feilaktig spikret hver shingel opp nærmere toppen kanten av det grus, i stedet for korrekt 3/4 tommers (1,8 cm) over utskjæringer, som er litt over midten vertikalt, så alle helvetesild kan nesten snu som sider i en bok - og med tiden, bryte eller trekke løs fra vind og vekten av helvetesild og eventuell foten trafikk (spesielt i varmt vær, da fersk asfalt blir myk og gooey) - og hele deler av helvetesild kan lett blåse eller gli av taket ( Youtube - "se verste taktekking jobb i historie" ).
  • Hvis spiker eller stift pistol skyting til dypt, nesten mose gjennom helvetesild - da neglene snart vil trekke gjennom og trekke tap (luft kompressor og pistol dybdeinnstillingen trenger bedre regulering).
 5. 5
  Snap en vertikal kritt linje (for et saltak hjelp av innredningssystemet metode) fra den indre kanten til den første grus til toppen av taket. Dette krittstrek vil fungere som en guide for påfølgende oddetall rader med helvetesild.
 6. 6
  Legg den andre raden av helvetesild. Sett først takspon i den andre rekke tilbake en halv kategorien 6 inches (17 cm), fra kanten av første grus på den første raden og slik at bunnen av tappene går bare så vidt berører toppene av utsparingen er åpningene på grus nedenfor. Denne 1/2 tab må kuttes der det henger utenfor venstre kant av saltak.
 7. 7
  Snap en vertikal linje kritt fra innerkanten av den første takspon på den andre raden til toppen av taket. Dette krittstrek vil fungere som en guide for etterfølgende partall rader med helvetesild.
 8. 8
  Grus rundt stabler, ventiler og skorsteiner som nødvendig. Spiker biter av aluminium sheeting over hull som du kan stikke fingeren gjennom å beskytte taktekking over hull fra sagging, små fordypninger, sprekker og lekker gjennom årene. Stack rør, ventiler og skorsteiner er omgitt med metall blinkende lagt over tjære. Helvetesild er sammenflettet med det blinker som er sementert og naglet-down under øvre helvetesild over en ventil men sementert og spikret over helvetesild på hver side og under ventilen. med denne blinkende slik at vann renner ned taket, men ikke under interlacing.
  • For stabler og ventiler, har de nederste to eller tre rader som oppfyller den blinkende gå under det, mens de øverste radene gå over inndekningen.
  • For skorsteinen, interlace blinkingen rundt skorsteinen med rader av helvetesild. Sementere en metallplate blinkende forkle over den øvre kant av skorsteinen flensen før legging helvetesild over den og sementere en annen blinkende forkle over den nedre halvdel, og deretter dekke den nedre forkle på hver sementerte side lag av blinkende at stikkes under det øverste forkle (ved hjelp av asfalt, taktekking sement).
 9. 9
  Fortsett å legge annenhver rad av helvetesild før du når toppen på hver side. Det er "reoler teknikken" ved hjelp av to størrelser av første singel på hver rad: (1) hele 3 meter lengder og (2) helvetesild som er forkortet med 6 inches av venstre (første) til å begynne annenhver rad, arbeider venstre til høyre.
  • Reoler fungerer ved at du kan legge dine takmaterialer ved siden av deg mens du jobber opp taket i stedet gå av på tvers, men du kan ha problemer med fargene på en plaget kolonne som ikke samsvarer med andre, avhengig av hvilken type helvetesild du velger. (For å hindre dette, sørge for at alle pakker du kjøper har samme lot-nummer.) I stedet for reoler, ved hjelp av den konvensjonelle, trapp-trinn metode for legging av helvetesild sprer dem over diagonalt som gjør de varierende fargene mindre tydelig. Hver singel, sett nærbilde, har alltid utformet, "marmorert" blanding av flere farger av skifer granulater å gi sin tiltenkte farge, på avstand.
  • Reoler helvetesild noen ganger også kan skape en tilstand kalt "mønster curling," hvor helvetesild krølle og blåse i vinden, på de stedene hvor de racked kolonner delta, på grunn av løfte enden av en singel å plassere neste singel og løfte slutten høy nok til å nagle neste takspon under hver av de overlappende helvetesild. Dette curling kan føre til vann komme under helvetesild, lekker på de stedene hvor racked kolonner møtes - og så reoler kan ugyldiggjøre produsentens garanti på forventet lekkasje-prøvetrykk kvalitet og levetid på noen merker av helvetesild.
 10. 10
  Ta med møne (øverst) kantene sammen med en møne-tildekking lag. Du kan enten bruke spesielle helvetesild kalt ridge helvetesild eller kutte en rekke faste helvetesild i tre faner, like store emner og bøy hver slik at de passer perfekt på taket peak og spikre dem på plass. (Du trenger lengre negler for denne delen, som du kjører gjennom flere lag av helvetesild.)

Tips

 • Legging helvetesild er både raskere og enklere hvis du arbeider med en eller flere partnere.
 • Unngå å gå over eller kutte filten og helvetesild under midt på dagen på varme dager, som varmen kan delvis smelte filt-papir og undersiden av asfaltsjingels, noe som gjør dem klissete og lettere å skade ved strekking, mose og rive.

Advarsler

 • Hvis en spiker treffer en sprekk eller hull i tre dekk, kan det og vil jobbe opp over tid, gjennom singel ovenfor, og deretter vises stikker opp gjennom en 1/4 tommers (ca 6,5 ​​mm) hull, i taktekking forårsaker en lekkasje.
 • Fjern "flyttbar" plast stripe som dekker et lim stripe på ryggen av hver singel, til det å holde dem fra å holde sammen i pakken. Ja, skal du fjerne dette - hvis du selv tidvis kan oppleve full storm, nær 60 mph (97kmph) og større (spesielt på den rådende-vindside (r) av taket). Det er ekstra arbeid - men verdt det som det befester taktekking, ekstra godt, blir det første gang det blir varmt og fersk asfalt gooey.
 • Til tross for de ovennevnte instruksjoner og videoer, hvis du ikke føler deg komfortabel å jobbe på skrå tak selv, leie noen andre til å gjøre det. Klatring om på en høy skrå, vinklet tak krever forsiktighet med sikkerhetssele, stropper, kabler, stillas, spesialisert utstyr og metoder for å unngå å gli, falle, eller slippe verktøy eller materialer skyve av.

Ting du trenger

 • Bunter av helvetesild
 • Taktekking negler
 • Hammers
 • Pneumatisk (luft) spikerpistol (valgfritt)
 • Ullpapp eller andre "underlag" materiale for helvetesild
 • Tjære eller taktekking sement
 • Metal blinker
 • Metall
 • Utility kniv
 • Krittstrek
 • Tak sele, braketter, fotlister, kontakter (ligner på hyller) eller stillas system - hvis vinkelen på taket er høyfrekvent